STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

* * * Majk Batervort & Don Lorens: TRIGANSKO CARSTVO - u pretplati! * * *

(1/1)

marlowe:

Poštovani čitaoci,
došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat, poslednju pretplatu u 2021. godini.

Radi se o serijalu TRIGANSKO CARSTVO koji potpisuju Majk Batervort i Don Lorens. Legendarni naučno-fantastični serijal kod nas je nekada izlazio pod naslovom Daleka planeta, i smatra se samim temeljom britanskog stripa. Godinama se čekalo da se materijali obezbede i srede i sada je napokon moguće objaviti ovo kultno ostvarenje na dostojan način i učiniti ga dostupnim savremenim čitaocima.

Trigansko carstvo objavljujemo integralno, od samog početka, na velikom formatu i u punom koloru, u tvrdom povezu – u opremi kakvu maestralni crtež Dona Lorensa zaslužuje.

Prva knjiga izlazi na čak 304 strana i od danas kreće u pretplatu po specijalnoj ceni od 2400 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava na teritoriji Srbije kao i specijalni poklon koji će, kao što je već tradicija, dobiti naši čitaoci.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.

Posle uplate neophodno je da nam na adresu info@komiko.rs pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.

Pretplata traje do 20. oktobra 2021.


Pošto će izaći u samo 500 primeraka, knjiga neće ići u našu redovnu distributivnu mrežu po knjižarama, već će se pored pretplate po objavljivanju moći nabaviti samo u striparnicama, i pojedinim knjižarama koje dostojno tretiraju strip.

Meho Krljic:
Bogami, ovo se mora imati. Svaka čast.

milan:
Pretplacen!

marlowe:


A evo i poklon printa koji dobijaju pretplatnici na knjigu TRIGANSKO CARSTVO. Print se štampa na toniranom, umetničkom papiru, a ilustracija je delo Krisa Vestona i rađena je ekskluzivno za ovu ediciju koja reprintuje kompletan serijal.

marlowe:

Njeno visočanstvo, the koritza!

Navigation

[0] Message Index

Go to full version