STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

* * * TRIGANSKO CARSTVO, knjiga 2 - u pretplati! * * *

(1/1)

marlowe:Poštovani čitaoci,
došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat, drugu pretplatu u 2022. godini.

Radi se o drugoj knjizi serijala TRIGANSKO CARSTVO koji potpisuju Majk Batervort i Don Lorens. Legendarni naučno-fantastični serijal kod nas je nekada izlazio pod naslovom Daleka planeta, i smatra se samim temeljom britanskog stripa.
Posle izuzetnog prijema prve knjige koja je nedavno izašla, i u situaciji vrtoglavog rasta cena papira i ostalog materijala, požurićemo da objavimo i drugu knjigu ovog serijala kako bismo očuvali prodajnu cenu na istom nivou.

Trigansko carstvo objavljujemo integralno, od samog početka, na velikom formatu i u punom koloru, u tvrdom povezu – u opremi kakvu maestralni crtež Dona Lorensa zaslužuje.

I ova druga knjiga izlazi na 300-ak strana i od danas kreće u pretplatu po specijalnoj ceni od 2600 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava na teritoriji Srbije kao i specijalni poklon koji će, kao što je već tradicija, dobiti naši čitaoci.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.

Posle uplate neophodno je da nam na adresu info@komiko.rs pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.

Pretplata traje narednih 30 dana, do 31. 3. 2022.

marlowe:A evo i korica našeg narednog izdanja, željno iščekivane druge knjige TRIGANSKOG CARSTVA.

marlowe:
I sada su dve...


Dr Watson:
Jel Grafostil? Kao i Krcko.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version