STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA
ALAN MOORE
SANdMAN:
--- Quote from: "djole" ---
A Miracleman? Vidim da ga ima na DC++, neznamda li da uspustim u skidanje, ili da čekam da se Gaiman i McFarlane dogovore...
--- End quote ---
izvini, ne razumem te bas.. kakve zaboga veze ima mcfarlane sa miraclemanom?!? :shock:
Djole:
McFarlane je od propalog Eclipse comicsa (ili ko je već izdavao Miraclemana) otkupio sve likove i pravo nanjihovo izadvanje. Međutim, Eclipse nije imao originalne filmove za štampu. Utom se javio Gaiman koji kaže da on ima kopiju tih filmova i da mu ne pada na pamet da ih da McFarlaneu (znaš da se njih dvojica ne trpe još od Angele?).
Cela stvar je trenutno na sudu...
Spider Jerusalem:
Tu Angelu sam napokon procitao (nakon sto sam je skinuo sa neta pre jedno pet meseci) i moram reci... Gaiman je pisao dosta sranja, ali ovo?
OVO?
Pffff... Nasli su oko kakvog sranja da se kace.
Gaiman bese tu i dobi neki spor protiv njega?
SANdMAN:
bas su poceli da se prepucavaju kao dva najveca idiota... inache, treba to ipak razumeti, ti spawnovi su nakli vise love McFarlanu nego sto je Gaiman video u zivotu, kamoli zaradio sandmanima i sl. McFarlan je za prilicno jeftine pare kupio najveca scenaristicka imena (moore, miller, gaiman) i ko da mu to nije bilo dovoljno vec je bezobzirno poceo da eksploatise Angelu koja je gaimanova kreacija, preko prodaje lutkica (cija prodaja donosi vise novca nego sam strip) i novih koricenja u seriji. ako je dobio po pici od nila, i treba mu...
inache, mnogo je bilo bolje gaimanu da je sa istom revnosnoscu cuvao originalne scenarije sandmana pa da se to sve ponovo iscrta, kako je vertigo i bio planirao...
Djole:
--- Quote from: "Spider Jerusalem" ---Tu Angelu sam napokon procitao (nakon sto sam je skinuo sa neta pre jedno pet meseci) i moram reci... Gaiman je pisao dosta sranja, ali ovo?
OVO?
Pffff... Nasli su oko kakvog sranja da se kace.
--- End quote ---
Lova, brajko, lova...
--- Quote ---Gaiman bese tu i dobi neki spor protiv njega?
--- End quote ---
Aha, sada ima u vlasništvu dobar deo likova iz Spawna (Angela, Cagliostro itd...). Ali za Miracleman se još nisu dogovorili...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version