STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA
invisibles
kurdi:
nemam vremena da pisem, al me interesuje ako je jos neko citao i ima vremena da kucne sta misli...
a onda mi ostaje da molim boga da me to ne uvuce u neku beskrajnu diskusiju...
Spider Jerusalem:
Citali smo Oto, yellena rossini, jos par ljudi za koje znam da su ovde ali im ne znam nickove, i yours truly (to su oni za koje znam)
I pazi, nema teorijske sanse da napravis light konverzaciju na temu Invisibles-a, stoga, ili je zapocni, ili se spremi za discussion post-pakao :twisted:
"That look in their eyes when you break them down. That "THANK YOU!" "
Quimper
SANdMAN:
onod sto Jerusalem pokusava da ti objasni jeste da je ovde ekipa takva da ladno mozes svoje planove za nobela da kiss goodbye, bar do sledece godine... :twisted:
btw, milo mi je da te vidim ovde ludi nauchniche... jos dva poznata nicka i meni ce suze na oci ko sneki... :D
kurdi:
purkuapa?
eto ti si na primer moga da napises makar nesto od sledeceg:
1. dosadno to bre, kume
2. do jaja su mi, stvarno su strava, volim ih ko leba da jedem
3. probo al nista ne razumem
4. u pocetku su njesra tesko, al od entropy in the uk te ufati, pa ne pusta
5. potencijalno zanimljivo, al nemam sad nesto vremena da se upustam, jerbo izmedju nobela i morrisona uvek biram nobela. mada sam u utorak saznao da sam za istog 99% popusio, pa sad mogu malo i da ladim i citam stripove i drkam se sa zgubidanima po netu.
6. popuniti po zelji
to bi bilo light, a opet mnogo vise nego sto si ovako rekao.
no bonus points for guessing my answer.
sand, kako je bilo u vojsci? mislio sam i ja mozda na leto, pa me interesuje kako se tebi sve to cini... jel vredi?
Spider Jerusalem:
do jaja su mi, stvarno su strava, volim ih ko leba da jedem
ps. say you want a revolution je remek-delo, zabludijeli djecace. o bogovi, kako smes pljuvati trade koji su the wachovski bross entirely maznuli za matrix? entropy je genijalan, a posle je morrison izgubio dosta fanova serije jer je napravio onaj visokobudzetni megalomanski 'bloody hell in america' (koji ja volim, kao osvezenje), a kasnije odlazi u tri lepe sa prelepom trilerskom paranojom that is 'counting to none'. kissing mr. quimper je sulud, a cujem da je The Invisible Kingdom (poslednjih 12 epizoda upakovana u jedan tpb koji uskoro izlazi, yaaaaay!) nesto najludje napisano u bilo kakvoj literarnoj formi jos od burroughsa.
well...my two cents za light konverzaciju o morrisonu
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version