FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE

STARGATE 1

(1/2) > >>

scallop:
Bio sam zapanjen kad sam utvrdio da ne postoji topik STARGATE 1. To je jedan od ključnih defekata ovog foruma. Proistekao iz filma sa decidno zatvorenim krajem, razvio se u ogroman serijal, sa uspešnim spinom STARGATE ATLANTIS, takođe vrlo trajan, da bi pukao kad je neko sa STARGATE UNIVERSE poverovao da se novi spin može otvoriti iz ničega.


Zašto ovo pišem. Onako dokon, a stalno repriziraju prva dva, utvrđujem gradivo. Postoji niz epizoda koje kvrcnem čim prepoznam temu, ali ima epizoda koje vredi ponovo videti. Današnja epizoda je sa nastavkom i imam snažan utisak da je nastavak isilovan. Scenaristi su osetili da u temi ima nešto, ali su otišli u sasvim drugom pravcu od onoga koji se logično nametao. Uz ne manje adrenalina. Sad se pitam da li je moja logika izvitoperena ili ima mamlaza u scenarističkim timovima američkih serijala.

Petronije:
Dobar je Stargejt, gledao sam neke random epizode dosta ranije kad natrčim na sajfaj kanalu. Trebalo bi to ljuCki pogledati kako dolikuje, redom. Verovatno ako doživim peMziju.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

scallop:
Bukvalno nemaš šanse. To je preko trista epizoda (sa spinovima). Mene više zanima kao modul za serijalizaciju. Dajte mi seriju i ja ću je napraviti. Sada više gledam kako ulete u banalni scenario.

Black swan:
jedva gledljuvo
ko i stari tvajlajt

prevazirjen konvept serije

pogledajte stranger things...netflix opcenito...i ostale serije
10-13 epizoda
4-5 sezona
a ne ,24 ep u 15 sezona
to je proslost

scallop:
Zašto mene na ovom ZS forumu stalno neko nečemu uči? Idi, crni labude i gledaj svoje serije, a ja ću pisati o svojim? Može?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version