NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...

gledanje svih TV kanala na televiziji preko interneta

<< < (6/6)

Accuphase:
Izgleda da nisi jedini koga more iste "brige"...

https://pescanik.net/antena-za-n1/

dark horse:
Okrutno je reći ali, nažalost, živimo u kapitalizmu. Zato i scallop iskusno veli "plati, pa klati".

Teško da će u bilo kojoj konstalaciji snaga i tehničkih mogućnosti ikada biti drugojačije. Čak i da može, napraviće se da ne može.

Jer, to je u ljudskoj prirodi.

A do tada...

Petronije:
Ja imam sbb i tu imam sport klub. Plaćenu IPTV listu takođe imam isključivo zbog Arena sport paketa, isključivo zbog Aba lige(imam i tu sport klubove). IPTV listu sam kupio na AliExpress, košta nekih 18$ za 6 meseci. To je internacionalna lista i ima gomila stranih kanala, ali ja iz te liste iščupam linkove Arene, napravim novu listu i ubacim je u IPTV aplikaciju na smart tv-u, tako da na dva klika imam Aba ligu vikendom. Stvar je u tome da i te liste hoće nekad da zezaju, mada retko, uglavnom lepo radi, kvalitet je podnošljiv, neki drljavi HD. Inače postoje i skuplje liste, domaćih preprodavaca, koje rade još bolje i imaju sve sportske domaće kanale. Ako ti treba ta informacija mogu da ti dobavim jer znam ko zna, to prodaju našim ljudima preko, ali dosta se i ovde koriste.

Inače taj "uređaj od 40$" koji koristiš se zove android box. To je u suštini android uređaj prilagođen tv iskustvu, ima hdmi izlaz, daljinski, i na njemu možeš instalirati razne aplikacije za gledanje filmova, youtuba, iptv, i sve ostalo što ti padne na pamet da koristiš na jednom androidu. Posedujem dva komada, jedan od 30$ i jedan od 100$, pa ako nekoga zanima nešto oko toga neka pita.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version