NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...

gledanje svih TV kanala na televiziji preko interneta

<< < (2/6) > >>

džin tonik:
mislim da komi ima pravo. zezao sam se sa slicnim pojavama prateci tehnologiju i pirateriju, uz prekide, jos od osamdesetih, pojave prvih privatnih.
danas u biti ne mozes sloziti bilo sta na bilo koji nacin sto bi pokrilo sve. nije moguce ni izlistati sve.
dodatni problem: ako se na neki nacin i priblizis cilju, to cudo za 40 eur ispuni nevjerojatno obecanje, budi siguran da za dva dana nece funkcionirati. pa ako ulupas tonu vremena u nova podesavanja, mozda opet proradi na kakav kratki rok.
a kako se zadnjih godina kroz iptv pojacala konkurencija, tako su se osipale i cijene: na kraju mi je ispalo najpovoljnije i najbolje legalno. prosle godine sam uzeo kombinaciju sky+netflix, tu nesto crpi satelit, nesto ip, plus fire-tv uz amazonov prime.
i tako kombinacijom satelita i net-a sklepao nekog frankenstajna koji bi priblizno pokrio sve (uz razne aplikacije, recimo hrt-a i sl.). 30 eura mjesecno.

Accuphase:
https://livetvkodiserbia.com/

Ovaj link nisam ja postavio, to mi je neko hakovao nalog.

Boban:
previše komplikovano i nikad kraja podešavanjima...

scallop:
Pokušaj da platiš.

Boban:
pa to je u stvari suština... smaraju te do iznemoglosti dok ti ne iščupaju neki dolarćić... a koliko vidim po reakcijama na internetu, sve to mora da se podešava nanovo nakon nekoliko meseci... dakle, beskrajnoi mrcvarenje osim ako živiš u Tasmaniji pa ti je to jedina veza sa domovinom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version