NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...

Windows 7 - desktop

<< < (2/4) > >>

mac:
Dobar je snap :) Zgodan je kad imaš širok monitor, pa ga podeliš na dva horizontalna dela. Ako ne želiš snap nemoj da frljaš miša na ivicu kad pomeraš prozore.

Ako želiš da sakriješ prozor onda možeš da ga minimizuješ (Alt+Space, N). Iako je minimiziran i dalje je sledeći u listi prozora, pa možeš da ga vratiš nazad sa Alt+Tab.

Boban:
ne, želim da ne postoji aero snap...

mac:
Tipsovi i triksovi za Windows 10. Spiminje se i Snap Assist :)

https://youtu.be/VkYLgEJ-x9Q

Boban:
jebe mi se za Windows10...
Zaista mrzim kada stalno menjaju neke opcije i umesto da podrazumevani mod bude da nešto nije uključeno, idu na to da je sve uključeno pa treba da šest dana opozivaš sve što ti u životu neće zatrebati. Namerno komplikovanje da bi uzimali pare na obuci i pripomoći.

Petronije:
Pre neki dan čitam o najnovijoj generaciji ryzen 3 procesora koji samo što nisu, očekuje  se mala revolucija jer spuštaju neke do sada nedodirljive fičrse u mejnstrim klasu do 100e, ali ima kvaka. Procesori neće raditi ukoliko na mašini nije instaliran win 10 iz druge polovine 2019. Zapravo, možda će i raditi, ali u win7 nisu implementirani algoritmi koji uključuju SMT (dupliranje broja logičkih jezgara), što je glavna karakteristika ovih procesora i nešto zbog čega se zapravo i kupuju. Tako da, očigledno je da ćemo vrlo uskoro svi preći na win10(ja sam na kućnom desktopu već prešao). Da ne spominjem to što novi laptopovi uopšte nemaju drajvera za win7. Resistance is futile.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version