DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > UMETNOST I KULTURA

DRTI SAnGITA !!!

<< < (2/227) > >>

Nyarlathotep:
brate, nije ti losa ta blasfemija... mislim, ja sam jedno vreme svirao hopa sa tecnom reakcijom (dva vokala) i dva moja dobra drugara (bas i banj). mada, ono to je bio neki beastie boys wannabe zonfa, malo fank, malo neki krljacki krosover, malo trip hopa. na kraju to se raspalo, jer su momci za micom bili previse blagi i pametni. tj. bez muda.

ti si mudat, pa rekoh, da se ponudim, ako ti treba neka djitra, neko riljanje, itd...

ja vec sviram u par kombinacija, i za jos par se dogovaram, tako da nisam siguran koliki tempo mogu da izguram, ali ono, ako ti za studio i snimanje treba nesto, mogu da banem i pomognem. nisam siguran koliko mogu da se ozbiljno posvetim. agreota da se takav mentol oseti sam na svetu, a ima nas jos...

Son of Man:
TOOO DRTIII DRTIII,
kapirash fazon, znachi veruj mi muzika je samo IZGOVOR da se SRANJe istera na VIDELO anderstend ?
Znachi bitno je da ide muzikica ko podlogica i nece biti ozbiljno i nece biti cimanja za probe i to nesto preterano, poenta svega je PRICHA, ZEZANJE, karanje, putovanje po selima Srbije i BRE DRUZENJE i TAJ FAZON koji ce da zainteresuje te LJUDE jer to josh nije stiglo u Srbiju, stiglo je sve al sve su loshe kOpije a nama treba RIL HORROR i DRTI SIK SHIT Laza, CZ, i sve ostalo shto v HIZICI ajeee !!!! :evil:  :!:

Ajde na PM shalji neki kontakt  :wink:
il' cu ja tebi  :D  :)  :lol:

Kastor:
Sine nagurao si 400 postova - all thumbs up!
Nadam se da ćeš da izguraš to što hoćeš (ne mogu da čitam sve, danas imam slab stomak, ali jasno mi je otprilike :lol: )
Za početak možeš da istetoviraš na čelo onog šiptarskog orla - da lokalizuješ fazon.  :lol:
Ajd sa srećom.

Son of Man:
:lol:  :!:  :?  :wink:

Son of Man:
RADNI NAZIV :

CRNA DECA ALBERTA HOFMANA

TACHAN NAZIV :

MITSUKO

MITSUKO ? sve je jasno zashto je MITSUKO, barem ovde to ne mora da objashnjavam i to je AWESOME !!!  :lol:  

podnalsov :

SERBIAN SUICIDE CLUB
(THE PRVI SRPSKI)  :!:

Hvala ljudima sa ovog foruma koji su me iscimatali da pogledam ovaj KULTNi film malo je reci bez koga nishta ne bi bilo, anderstend ?  :wink:  :lol:  :D
FALA GO'LU NA GASHCHINI koju mi je dao onomad !!!  :?  :evil:  :twisted:  :wink:  :cry:


DALJE :

Postoji dosta ljudi iz celog sveta koji su svojim slobodarskim duhom i svojom neiscrpnom pozitivnom energijom uticali da se konachno pokrene cela ova pricha al' ja cu navesti samo par osoba za sada i zaista ne zelim da obajshnjavam razloge zashto i kako, jednostavno to je tako, KO ZNA ZNA, a ko ne zna saznace vrlo brzo. Znachi sranje je postalo REALNO :lol:


Brat Moskri - moj DUHOVNI UCHITELJ koji je uvek uz mene, u mom srcu :Brat MiNli - CHOVEK KOGA ZAISTA POSHTUJEM jer NIKAD NIJE BIO FEJKa i koji mi je porvi dao saport za LUD'LO  :evil:Steva GLAVONJA nasha DRUGARCHINA 2. put na "godishnjem odmoru" al vratice se on  :!:   :Jer to je CHOVEK, LJUDINA kome su dushmani probushili kaldrmom obraz
i izbili zub zbog mene a on NIJE POBEGAO iako je bio FU-LL krvav  :?I naravno nasa Zastitnica, nasa Boginja, jedna JEDINA - SANTA MARIA :
I moji drugari koji nam "chuvaju ledju" - LEKAS FACTORY jer ko nas vredja ZNA SE, znachi opushteno, mada REALNO ima ekipe po celoj Srbiji al ovo su moje drugarchine poNAJBOLJE  8)  :IIIIIIIDEEEMO !!!!  :D  :!:  :?:  :twisted:  :evil:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version