NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...

Bizaran problem sa... kompjuterom!

<< < (3/145) > >>

CorwinM:
Najbolja varijanta za čišćenje je kompresor, neko to za deset sekundi izduva, i bolje se očisti od bilo kakvog piljkanja štapićima.
Zašto lijepo ne odneseš računar u najbliži servis?

Джон Рейнольдс:
Ja sam davno imao identičan problem - restart posle klika, pogotovu na linkove u brauzeru. Ispostavilo se da sam imao instaliran matori Kasperski i da je on pravio pizdarije. Kad sam stavio novu verziju KAV-a, bez ikakvih drugih promena na kompjuteru, sve je radilo kako treba.

Vampirella:

--- Quote from: Harvester on 30-01-2010, 16:53:11 ---However, trenutno sam bez antivirusa, pošto je AVG Free penzionisan.
--- End quote ---

Very bad idea, Harv, very bad.  xtwak

Mislim da ti je najbolje da skines neki AV (moja preporuka KAV, iskazao se kad su svi drugi zakazali  xfrog), skeniraj da ti se nesto nije ugnjezdilo. Uf, samo kad se sjetim svog slucaja...

I makni te usljive, bezvezne programe koji su se nakupili tokom godina i oni ti mogu praviti sranja.

Jedan moj prijatelj je imao identican problem, ako se dobro sjecam, poslala sam mu mail, mozda pomogne.

Anyway, good luck! :)

Lord Kufer:
Ja imam Avast. Nisam imao problema do sada.

Tex Murphy:
Hvala vam svima na sugestijama! Informisaću vas o daljem razvoju situacije, čisto da buduća pokoljenja imaju više podataka.
Inače, Meho, ja jesam probavao Apple Safari kad me IE iznervira, no sad ne mogu da se sjetim da li su se i tamo javljali problemi. Sad ću neko vrijeme njega da koristim, pa ako problemi prestanu da se javljaju - super, if not... ćemo da vidimo.
--- Quote from: CorwinM on 30-01-2010, 19:05:58 ---Tebi lagano crkavaju ili procesor ili grafička. Jedno od to dvoje neće još dugo.

--- End quote ---

Iskreno se nadam da je ta varijanta, jer onda imam opravdanje da kupim brand new zvijer od mašine, što planiram već pola godine. Na kraju krajeva, valja se spremati za Assassin's Creed 2, Mass Effect 2, Dragon's Age: Origins i mnogo drugih lijepih stvari.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version