FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE

Walking Dead

<< < (2/132) > >>

Meho Krljic:
Zaista ne deluje loše, ali koliko je danas uopšte teško napraviti ubedljiv zombi seting u Holivudu? Verovatno ne mnogo. Kako ovaj strip živi od likova i njihovih odnosa, to je valjda i ono na čemu će ovaj film živjeti ili umrijeti.

Джон Рейнольдс:
A baš sam napisao, dal ovde dal kod Gula (u vezi sa Dead Setom), još pre nego što je objavljeno da se WD snima, da je WD idealan za TV seriju, kao i da je nekako sazrelo vreme da se tako nešto snimi. Uz to, američki sistem snimanja beskrajnih serijala sve dok se to finansijski isplati idealno se uklapa u WD jer, primetio si valjda, WD se može prekinuti na nekoliko mesta, ali ipak cepa dalje.

Meho Krljic:
Da, pa i ja sam u svom tekstu o WD isto napisao, da je ovo pisano tako da vapi za TV serijom i svakako si u pravu da postoje prirodne celine posle kojih se može vezati zadovoljavajući završni čvor. No, Kirkmanu prodaja dobro ide pa čovek piše i dalje. I što da ne!!

Джон Рейнольдс:
Da ne bude zabune, ja se ne žalim, ali je vidan pad posle odlaska iz zatvora. Ne sunovrat, više nizlazna linija. Pogibija žene i bebe mi je jedan od šokantnijih prizora u bilo kom mediju, filmu, knjizi, bilo čime. Ne zbog same šokantnosti pogibije, nego zbog svih muka i truda da se trudnoća održi, žena porodi, rodi se zdravo dete i sve to ode u jednom "bang". Meni je to bio vrhunac WD i nekako mi se čini da slična gornja amplituda neće moći da se ponovo postigne. I onaj šef sa klinkom koju čuva ali joj je povadio zube... Ma, genijalno. Ono tupljenje sa telefonom posle je stvarno... tjah.

Doduše, ove nove ponovo imaju potencijala, ali realno gledano, bilo je praznog hoda.

Meho Krljic:
S obzirom da serijala koji su prebacili 50 brojeva i sačuvali jednak nivo kvaliteta ima za moj groš toliko malo da mogu da se prebroje na prste manje od dve ruke (Ennisovi Preacher i Punisher kao svetli primeri, čisto da bude jasno koji su mi standardi), mislim da TWD solidno stoji, ali da si u pravu u pogledu oscilacija, u pravu si.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version