NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > VANZEMALJCI

RTV Vojvodina: NLO nad Fruškom gorom

(1/1)

zakk:
http://www.mondo.rs/s218171/Info/RTV_Vojvodina-_NLO_nad_Fruskom_gorom.html

Vojvođanska televizija objavila je danas u dnevniku u 17 sati fotografiju nepoznatog letećeg objekta iznad Fruške Gore.

Na fotografiji koju je 10. septembra oko 17 časova na obroncima Fruške Gore snimio Novosađanin Vladimir Šeguljev, vidi se leteći objekat iznad sela Bukovac.Autor tvrdi da je objekat primetio tek kada je slike sa aparata prebacio u svoj računar, a aparat, memorijsku karticu i sve fotografije ponudio je na ekspertizu jer tvrdi da je fotografija autentična.

Dušan Mrđa sa Departmana za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sad kaže da, ako se utvrdi da je fotografija autentična i da u tom momentu nije bilo nekih objekata i letelica iznad Bukovca, onda bi se to što je zabeleženo moglo svrstati u red "neidentifikovanih letećih objekata".

NLO u Bukovcu?

Iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije RTV Vojvodini su rekli da u rejonu Bukovca 10. septembra nije bilo letova civilnog vazduhoplovstva.

Slučaj iz Bukovca nije jedinstven na Fruškoj Gori, o čemu je za RTV posvedočio poznati pilot Stevan Popov, koji tvrdi da je 1990. cela posada vanrednog leta od Zagreba ka Beogradu videla nepoznati leteći objekat, a Kontrola letenja mu je više puta ponovila da ga nema na radaru.

On je naveo i da je nakon sletanja napisao izveštaj o događaju, ali da ne zna gde je on završio.

(Beta)

Boban:
Ovo je očigledno i jasno fotomontaža. Objekat bi morao biti mnogo oštriji da je daleko; ovo je naprosto nešto bačeno ispred fotoaparata na nekoliko metara.

zakk:
Osim! Osim ako poseduju tehnologiju cloakinga! A-ha!  ;)

Boban:
Pa ja sam bre bolje leteće tanjire snimao pre 40 godina, kao osnovnoškolac; imam ovakav jedan pored svog solitera.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version