Bobane, meni se ono cini kao neki stari Rasin intervju. Inace, za Wostoka stoji sve sto je rekao, taj covek je neunistiv! On i dalje fura svoj fazon zato sto je jednostavno takav.
Kako sam napravio strip koji nije fantastika od te price? Nasao sam pricu unutar price i ispade tako kako je ispalo. Naslov stripa je ''Kraj detinjstva'' i sve govori o tome sta se nalazi u stripu, odrastanje, maltretiranje klinca od strane onog pedera, kasnije njegovo odrastanje i to sve u 10ak stranica. Malo sam eksperimentisao pa su mi se cinile savrsenim neke stvari u toj prici koje sam mogao da primenim u svojoj ideji.
Inace, nisam ja svesno odustao. Jednostavno je zivot sam poceo da me vuce u drugom pravcu, ne mogu reci da sam srecan zbog toga. Svestan sam da nema nikakvog opravdanja jer se uvek moglo naci malo vremena. S druge strane, ako nisam 100% u tome onda se osecam kao varalica. Meni treba da ceo dan zivim ideje, pricu, budem u toku da bih dao zadovoljavajuce rezultate. Nisam odustao od stripa, kao sto nisam ni sasvim otisao iz njega. barem ne svesno. Crtkaram ja za svoju dusu, najvise sam crtao neke likove vezano za opet neku igricu koju sam smislio. Nesto u fazonu Magic the Geathering. Ali ako postavim stvari kao sto ti kazes, onda je stvarno porazavajuce saznanje kad shvatim sta sam mogao uraditi do sada.
Mislim da imam jedan strip od oko 5 tabli koji je svojevremeno izasao u Stripburgeru a koji je ovde retko ko citao. Taj ima fantastike!