FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Šta igram(o)

<< < (4/1710) > >>

Tex Murphy:
Naravno, sve je to mnogo bolje nego FarCry, gdje i na najtežem nivou možeš da se zavučeš u žbun i pobiješ dvadesetak ljudi koji svi dolaze jedan po jedan na izvol'te.

cutter:
Ja Far Cry nisam igrao kad je izašao, a kada sam ga probao početak je ličio na ružni Crysis (koji je zabavan, i bolja igra nego što sam očekivao, dok ne počnu da me teraju da vozim džip, tenk, čamac, letim sa i bez helikoptera itd) pa sam odustao. A za dvojku sam čuo da mora da se vozi džip i popravlja pride pa mi se nešto ne probava.

cutter:
A kad smo kod vožnje probao sam Burnout Paradise za PC i ne dopada mi se. Inače ne volim vožnje, glupave su itd. Dobro, ovo ima razna kršenja, ceo grad na raspolaganju, i verovatno može biti zabavna u multiplejeru al meni je dosadno. Jedino valja kad ukombinuju još nešto sem teranja kola napredlevodesno itd...npr Death Rally, Wipeout...najzanimljivija trkačka simulacija trenutno mi je Mirror's Edge  8)

A da...BP ima i svog DiĐeja koji vam pušta GnR, Jane's Addiction, svoj glas i verovatno još ponešto ali nisam toliko dugo izdržao.

Father Jape:
*SPOILER za GTA4*
Pitanje za Meha - koga si ubio, Dwaynea ili Playboy Xa? :evil:

Melkor:
Svako pametan ubija X-a, em je pickica, em dobijas gajbu :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version