NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > VANZEMALJCI

Vanzemaljci nadleću srpske gradove!

(1/3) > >>

zakk:
http://mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=143771


--- Quote ---Vanzemaljci nadleću srpske gradove!
Cetvrtak, 13. avgust 2009. 10:51    


Prema saznanjima "NLO Srbija", prve ufološke organizacije kod nas, samo pre nekoliko dana, tačnije 1. avgusta predveče, neidentifikovani leteći objekti pohodili su Srbiju. Prema tvrdnjama očevidaca, i 12. juna u pet srpskih gradova viđeni su NLO.

Najskoriji susret dogodio se taksisti iz Novog Sada koji je video petnaest svetlećih kugli koje su proletele iznad tog grada, u smeru od Dunava ka Rumenci, prenosi "Politika".

Događaju je prisustvovala i grupa ljudi koja je čakala na semaforu da pređe ulicu. Iako je bilo zeleno svetlo za pešake, svi su stajali kao ukopani posmatrajući nesvakidašnji prizor na nebu.

Zanimljiva pojava letećeg objekta, verovatno vanzemaljskog porekla, dogodila se i 12. juna. U kratkom vremenskom periodu u pet srpskih gradova očevici su videli istu letelicu.

Devetnaestogodišnji K.V je u 19.45 sati, prelazeći kragujevački Lepenički bulevar, malo iznad horizonta spazio nešto veličine "možda dva-tri aviona, ali izduženo kao cigara. Kretalo se polako, otprilike za jednu sekundu je prelazilo jednu svoju dužinu i svetlelo je zelenom, pomalao fluoroscentnom bojom", prenosi list saznanja "Ilustrovane Politike".

Događaj je zajedno s njim posmatrao i dečak koji se zatekao na ulici. Onda je "cigara" počela da se razvlači i nestaje. Sve je trajalo, otprilike, od osam do deset sekundi.

Istog dana, u isto vreme, Mirko Đorđević iz Vranja, nalazio se s dvojicom prijatelja na stadionu Ekonomske škole, gde se održavala utakmica u okviru "Radničkih igara". U jednom trenutku su videli na horizontu objekat u obliku cigare "izuzetno prijatne zelene boje". Na jednom njegovom kraju nešto je prskalo poput prskalice. Sve je trajalo 45 sekundi, dok čudna letelica nije nestala u pravcu Kraljeva.

I Ljubinko Bobić iz Medveđe tog 12. juna, oko 20 sati, sa suprugom i prijateljem sedeo je kod kuće na terasi, kada su videli objekat u obliku cigare koji je, prema njegovoj oceni bio isuviše nisko u odnosu na poznate leteće objekte. U 20 časova i 10 minuta, 12. juna tri novinara nedeljnika "Kraljevačke novosti" dok su prolazili pored Pozorišta ugledali su neobičnu letelicu u obliku cigarete, nalik cepelinu, kako preleće Gradsku terasu. "Taj objekat je leteo veoma nisko, dok su njegovim telom kružile munje fluoroscentne zelene boje, posebno izražene u repu letelice. Posle nekoliko sekundi objekat je iščezao.

Pet minuta kasnije, u 20.15 sati, 64-godišnja Mirjana Kostić iz prokuplja, koja je sedla sa kćerkom na terasi, ugledala je "neki zeleni objekat, sličan neonskoj lampi kako se kreće po nebu". Gledali su ga sve dok nij zašao iza obližnjih zgrada. U trenutku kada se pojavio tvrde, svi psi su počeli da laju I televizijski program se izgubio.

Srbija je tako postala jedna od zemalja koje ovog leta "rado posećuju vanzemaljci". Slični primeri zabeleženi su poslednjih dana i u regionu, a u Americi "mali zeleni" otišli su još dalje - počeli su ljudima da virkaju u spavaće sobe.

(MONDO)
--- End quote ---

 xrofl

WARLOCK:
bas sam odusevljen za ove dogadjaje haha.. inace od prosle godine u ovo doba se pojavljuju sve do oko polovine septembra .. ovo ne znam,moram pogledati jos neke snimljene klipove..bas se pitam da li je moguce izvesti trik..
evo klipa na youtubu
UFO over Novi Sad
NLO Novi Sad / Serbia 01 08 2009 (puna verzija)

Джон Рейнольдс:
Pogledao sam samo prvi klip i tačka me neodoljivo podseća na one olovka-lasere. Tako se nekako i kreće; dok sam još posećivao bioskope gomila majmuna je time šarala po platnu. Da li je moguće staviti staklo ispred kamere pa po njemu šarati laserom?

Road_warrior:
Ovi gariji su se zesce istripovali...

WARLOCK:
znao sam da je u pitanje zajebancija,cudno je kad vidis kako trepere svetla jer lici na vatru..Novosadjani su sa Petrovaradinske tvrdjave ispustali kineske balone gde su u donjem delu zapalili vatru.. ali stvarno je uspela fora,jer su mnogi gradjani mislili da je  NLO haha  xrofl

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version