FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Sekiro: Shadows Die Twice // FromSoftware

<< < (35/39) > >>

Calavera:

Calavera:
majmun me namučio ubedljivo najviše do sad, što je i bilo za očekivati jer meni u soulsima džinovske zveri tradicionalno mnogo slabije leže od humanoidnih neprijatelja. prvih sat do sat i po je bila totalna katastrofa dok nisam provalio da mu je onaj perilous napad u prvoj fazi zapravo sweep a ne grab ko što sam ja logički pretpostavio  :(  kad je prestao da mi otkida 75% healtha ekskluzivno tim napadom, odmah je sve bilo lakše.

borba nije nešto filmična, naročito u drugoj fazi gde on spamuje teror a ja mašim deflektove, ali neka je ovde, majmun je to:

https://youtu.be/Y1b_0cElb2U

Meho Krljic:
Muka je majmun pogotovo druga faza, ali još veća muka je kasniji bosfajt sa dva majmuna  :lol:  Doduše, taj nije obavezan.

Calavera:
ma druga faza je samo dancer of boreal valley a nju sam onomad dobio iz druge, nego me taj teror napad stalno izvlači iz ritma...

Calavera:
protiv oca jedinog:

https://youtu.be/CcvA213cfhc

naporan fajt, moraš dosta da mu štrpneš™ vitality da mu smanjiš regeneraciju posturea, a nemaš kad da ga udariš jer skoro sve blokira. jedina konsistentno slaba tačka su mu ovi skokovi, ali i tu stigneš da ga lupiš max. dva puta, i to ako mu baš zađeš iza leđa. u drugoj fazi još krene da spamuje tu dimnu bombu pa se borba oduži za sve pare, iako je samo deflektovanje relativno prosto. vidi se i po trajanju snimka da je ovo zamišljeno kao borba nerava, mada ima i nekih pola minuta gledanja u meni usled rl dešavanja.

posle ovoga sveštenica nije pravila probleme, iako sam uspešno promašio svaki mikiri i dobio po lobanji na svakom perilous sweepu. uz to šljakam prekovremeno, pošteno sam odradio i drugu fazu za koju sam kasnije saznao da ju je moguće preskočiti:

https://youtu.be/t7oRt9bsp8U

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version