FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Sekiro: Shadows Die Twice // FromSoftware

<< < (36/39) > >>

Meho Krljic:
Nisam znao da druga faza može da se preskoči kod true monkice.  :shock:  Gledam video, manje više bih (odnosno sam) i ja tako igrao, sem što sam treću fazu drastično skratio forsiranjem prangija ali to mu je to. Kako se preskače druga faza?

Calavera:
možeš da skočiš na drvo i bekstebuješ je skokom odozgo kad krene da se pojavljuje na početku druge faze, odmah posle onog napada senkama. navodno si ranije mogao da preskočiš i prvu fazu i odmah počneš od treće, ali to su u međuvremenu pečovali...

Meho Krljic:
Aha, kao stealth kill, lepo, nisam imao pojma. A peo sam se po drveću ko besan...

Calavera:
genichiro & isshin:

https://youtu.be/HdeVzzvduXA

ovo mi je daleko od omiljenog fajta u igri, baš mi se ne sviđa ideja da se naslažu dva bosa na 1 mesto. nema ništa gore nego kad taman naučiš nešto novo protiv isshina i onda tri puta zaredom zagineš na smaraču genichiru jer nemaš dovoljno resurektivne™ moći za dva povratka iz mrtvih pa ti je lakše da kreneš ispočetka.

o isshinu nemam šta mnogo reći, odradio sam mu 1 lightning reversal u trećoj fazi, od koga je dosta je  :lol: od onog iaijutsua sam svaki put junački uzmicao, prođe igra a ja još nisam načisto kako da ga čisto deflektujem, sva sreća pa ovde to bar nije obavezno jer mu priprema za taj napad traje brat bratu pet sekundi.

Meho Krljic:
Al zato sevaju mikiri kontre, milina. Razvalio si dedu, uživanje za gledati.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version