FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Sekiro: Shadows Die Twice // FromSoftware

<< < (38/39) > >>

Meho Krljic:
Videćeš kako budeš išao dalje da je igra - izvan bosova - znatno lakša od Soulsborne prethodnika.

Petronije:
Ova koncepcija da oko miniboseva bleji 10 "čuvara" je užasno demotivišuća i pogrešna. Primera radi, debela pijanica me satire već jedno 10 - 15 puta jer dok očistim polje, padne mi koncentracija. Slično je bilo i sa onim generalom pre zmije i prvim kopljanikom, ali oni su bili manje zahtevni, ovaj je baš zajeban (znam da imam pomoć). Em što je teško bekstebovati ga na kvarno i odbiti mu jednu skalu healtha, em što ima pozamašan posture. Primera radi, kad sam se smorio sa debelim, prošao sam zmiju i stigao do prvog bosa, koga sam već posle par borbi skontao i umalo ubio, jer mogu da mu se posvetim 100%, pašće sigurno u sledećih par pokušaja.Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Calavera:
jeste juzou naporan, ja sam ga odradio trčkarajući po dvorištu da bih držao grdosiju dalje od sebe i rešavao mu pratioce jednog po jednog čim se neko malo odvoji od grupe. nogamija je najbolje aktivirati kad si već bekstebovao juzoua, onda samo čekaš da mu odvuče pažnju i rokaš ga s leđa. meni je u uspešnom prelasku nogami još stigao i da preživi, čist bonus  :lol:

Meho Krljic:
Nogami je ovde apsolutno način na koji se taj bos prelazi, ali, da, mora se prvo očistiti svita oko Juzoa. Posle jedan beksteb pa Nogami i bude to ok.

Petronije:
Njega sam uzeo kao primer, ali vidim da je to praksa, da su minibosevi okruženi ortacima, što je glupo al' ajde, mučiću se dok mogu. Isto sam se navukao kao i na DS prvi put kad sam igrao, zaključim da je nešto nemoguće preći, besan ugasim igru, i posle pola sata - sat opet upalim.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version