FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Novosti iz sveta video-igara

<< < (2188/2198) > >>

Meho Krljic:
Pošto se diskusija o NFTovima u video igrama i dalje ne smiruje a juče ju je Majk Šinoda (da, taj Majk Šinoda) ponovo rasplamsao svojim ponavljanjem fantazija koje poslednjih par meseci valjaju kriptobro likovi (za koje je, ne zaboravimo, ovo sve samo hasl), evo jednog kvalitetnog niza na tviteru koji podrobno objašnjava kako i zašto je sve ovo potpuni paj in d skaj:

https://twitter.com/xavierck3d/status/1480259615174455298

Meho Krljic:
OMG

Microsoft is buying 'Call of Duty' publisher Activision for nearly $70 billion

Sedamdeset miljardi dolara  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Diablo, Call of Duty i World of Warcraft...

neomedjeni:
Sunce li ti žarko!!!!!


Ali nemaju Sautempton  :lol:

Meho Krljic:
Ja ne znam... Neka se, što kažu mangupi, spremi Electronic Arts... Mislim, Nintendo su već jednom pokušali da kupe pa su im se smejali do kraja tog sastanka, a ne verujem da bi više sreće imali sa Square-Enixom, ali sad već nekako kao da nema granice do koje će da idu da potroše ne bi li, jelte, zaradili... EA je sigurno skuplji od Activisiona, ali KOLIKO skuplji? Sto milijardi mi ne deluje kao nekakva nezamisliva granica posle ovoga. Neka komisija zadužena za reagovanje na ime kartelskog udruživanje treba nešto duradi.

Meho Krljic:
Ako ijedna dobra stvar ima u svemu ovome to je da bar, izgleda nećemo morati više da gledamo njušku Bobija Kotika. Šuška se da mu Majkrosoft sprema paket da ga otprati, a što sasvim ima logike, povek je toksičan godinama, decenijama.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version