FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Novosti iz sveta video-igara

<< < (4/2198) > >>

Meho Krljic:
Hm, IGN danas ima dva interesantna teksta... Jedan je first look za igru Dead Rising 2 koji, iznenađujuće (s obzirom ko je pravi) deluje prilično ohrabrujuće.

Drugi je kolumna koja se tiče Konamijevog odustajanja od igre o Faludži koja pokušava da argumentuje kako je ovo poraz za igrački medijum jer se implicite priznaje kako igre ne mogu da se bave ozbiljnim temama, kojima se bave drugi mediji... Nisam siguran koliko je u pravu, ali interesantna teza.

Meho Krljic:
Evo nešto za staru školu. Sajt www.sarien.net omogućava vam da igrate stare Sierrine avanture - u multiplejeru!!! Evo spiska igara:

King's Quest: Quest for the Crown
Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards
Police Quest: In Pursuit of the Death Angel
Space Quest I: The Sarien Encounter
Space Quest II: Vohaul's Revenge
The Black Cauldron

A u Sarienu se nadaju (i otvoreno mole) da će Activision/ Blizzard iskulirati činjenicu da je u pitanju korišćenje kopirajtovanog materijala... Baš da vidimo.

Tex Murphy:
Heh, neki dan mi je drug poslao taj link, ali još nisam stigao da probam. U čemu se ogleda multiplejer?

Meho Krljic:
Koliko sam shvatio, manje više samo u tome da srećeš druge igrače koji su onlajn u isto vreme kad i ti i da možeš sa njima da popričaš/ četuješ. No, treba proveriti, možda ima i nešto supstancijalnije.

Nego, igraš li ti onaj Left 4 Dead, nema te na Steamu?

Meho Krljic:
Nego, jedna ista vest je uspela i da me razveseli i da me rasrdi. Stret Fighter IV, kad najesen izađe za PC bi mogao da (ponovo) bude vredan kupovine jer će imati višu rezoluciju, ali i opciono korišćenjegrafičkih efekata (šejdera) sličnih vodenim bojama kakve smo upamtili iz prvog trejlera za SF IV. To je predivno.

S druge strane, igra će za svoje onlajn komponente koristiti Games for Windows. O bože... zašto??? Na Steam bih još i pristao, ali GFW???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version