DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA
Gojaznost
Biki:
Vrlo jednostavno. Pogledas koliki ti je imput a koliki autput. Ako vise unosis nego sto trosis to mora negde da se talozi. Nemam sad bas puno vremena da pisem ali u sustini ako se redovno vezba + vodi racuna sta i koliko se jede ne bi trebalo da ima problema. Meni pomaze fitbit, narocito ona opcija koja te podseca da svakog sata treba biti fizicki aktivan. Kad odem u gym na amt masnu ili biciklu za cardio i vidim koliko puno treba da se potrosi recimo dve palacinke, sledeci put cu bolje da razmislim i pojedem neku vocku. Po mom misljenju borba protiv gojaznosti je vazna iz zdravstvenih vise nego iz estetskih razloga.
Black swan:
nisam debeo al mi je stomak velik
znam od čega je od KRUHA ili ti ga lebca
solucija je manje kruha i više kretanja
ali i genetika igra ulogu... stomak nam je u obitelji
Son of Man:
A šta fali bit debeo?
Da viš kad naiđe baja od 125kg i 195cm kako se svi sklanjaju i zaziru...nema većeg gušta od tog. :-|
Son of Man:
Mož da treniraš u vidu trčanja i malo vežbi, al ne treba ti ni to ako imaš nož ili neko sečivo, uostalom u svakom kafiću imaš pikslu koja otvara lubanje pa ti ne treba ni nož.
Naravno, zajebavam se, vegetarijanstvo je najbolji način da se skine ta kilaža...i na tome upravo radim 8)
Labudan:
Доручак пождери сам, ручак пождери с пријатељем а вечеру дај непријатељу
Парафраза арапске пословице
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version