DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA
Gojaznost
Labudan:
računa se i spavanje sigurno, tako da bi moglo tu neđe da ispadne kad se 24h sabere i podijeli
Petronije:
Ja sam cele prošle godine radio zgibove kući, redovno, 3-4 puta nedeljno, nekad i 5 dana u nedelji. Smršao kao guja, žena počela da pravi pite svaki dan, kaže preterao sam, kontra efekat. Snage kol'ko hoćeš ali džabe kad sam postao Bruce Lee a ne Bred Pit.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
tomat:
2020 od marta do novembra tri puta nedeljno u šumu recommended routine, otprilike 60-90 minuta po odlasku, ništa smršao, nabio nešto mišića i dobio na snazi, dobro se osećao, ali ostalo i masti.
Posle ćorona oa sitna đeca i ostalo, vratih se u neaktivnost. Malo počeo po kući, da probam da ne propadnem skroz.
Edit: jedem mahom đubre, i tu počinje i završava se svaka priča
Dybuk:
Ne mogu da verujem da Masai ratnik troši energije koliko i knjigovođa :shock:
--- Quote from: tomat ---Edit: jedem mahom đubre, i tu počinje i završava se svaka priča
--- End quote ---
This.
Smršala sam tokom proteklih godinu i po samo korigovanjem ishrane, mada daleko od toga da su mi svi izbori zdravi.
Nikakav sport i (ispod)prosečno kretanje na dnevnom nivou.
Labudan:
jbg Bred Pit je na steroidima a lilit zabranila
ja sam kućni kao neki trening već 2 godine, lošnjikavo je to, prije svega je bolja motivacija u teretani, al možda napokon krenem, nije ni korona što je nekoć bila
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version