DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > FOTOGRAFIJE, PUTOVANJA, PUTOPISI...

"rvacka , Crna Gora ili nesto trece?

(1/3) > >>

eric cartman:
vec godinama se jebem po ovim amerikanskim okeanima , isiban OKEANSKIM valovima , vjetrovima i lezim kao morz na pjescanim (mislim toliko pjescanim da ti se pjesak zavuce u dupe)
plazama
 ispod plasticnih suncobrana pod 35 celzijusa, gledajuci druge morzeve  u wall-martovim 5.99 kostimima  i razmisljam kako sledece godine (svaki put je sledece , vec godinama
) moram u "puevro" na ljetovanje.
U CG cujem da su  veoma NEprofesionalni i NEljubazni ( a i bole i racku)
 , sa 'rvatima jos imam problema (ili mozda samo mislim da imam dok im ne zamasem dolarima pred nosevima), Grcka je primamljiva al opet i skupa ,...

gdje vi idete ?

arya:
koliko sam ja cuo rvatska nije u opste jeftine, za iste pare moze da se ide u grcku.  prema tome, moj izbor je jednostavan: grcka.  a to u vezi problema sa hrvatima, nisi jedini koji boluje od toga...mislim da treba bar jos 10 godina da prodje da bi se izlecio tog problema.  druga stvar je, najmanje sto ti treba dok lezis kao morz je da neko sere neke gluposti pored tebe...

Black swan:
preporučujem ti da ne ideš u hrvatsku ili da tamo:

a) budeš tih kao bubica
b) glumiš amerikanca
c) na plaži ne puštaš narodnu glazbu
d) pod a. b. i c.

izaberi  sigurno ćeš pogriješiti

Bilja:
Turska je ugledna letna destinacija vecine jugovica. Kako je moguce da to ne znas!

Boban:
U Hrvatskoj sada nije nista rizicnije nego letovati pre 20 godina, tj. sve zavisi gde i na koga naletis. primera ima bezbroj za šta god poželiš.
Meni je Grcka pojam za opuštajuće letovanje po svim pitanjima, posebno ako se ne ide u izvikana jugovićka tra-la-la letovališta nego se ode na poluostrvo Pilion recimo, gde ima frapantnih prirodnih lepota i plaža.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version