DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > FOTOGRAFIJE, PUTOVANJA, PUTOPISI...

Ghoul osvaja Ameriku

(1/17) > >>

Ghoul:
Samo da pozdravim svoje mnogobrojne prijatelje, poznanike, poznanice, obozavaoce i obozavateljke - naravno, jos sladostrasnije pozdravljam one koji nisu nista od toga, cak naprotiv. E he he...

Dakle, stigoh u zemlju slobode, izobilja, mogucnosti... i ostalog, so -NO TIME TOLOUSE!

Prve impresije:
-volim letenje avionom.
-cini mi se tako prirodnim i normalnim da posmatram oblake ISPOD sebe...
-cak i proracunati i na sve misleci ameri umeju da mutiraju u zbrkane i haoticne srbe samo ako im 1 oluja poremeti raspored letenja...
-ovde svaka peta kuca ima okacenu nacionalnu zastavu. a ja mislio zezaju se s tim probudjenim patriotizmom...
-nalazim bizarnim da ovde meso i dr. slanu hranu prelivaju slatkastim stvarima (dobro, znam da je to fancy obicaj mnogih kuhinja, ali ja se tek privikavam na njega)

more to follow

Black swan:
de ti nama druže reci kako napreduju pripreme ze revoluciju

eric cartman:
Welcome ghoul.
Navrati na kafu.

David:

--- Quote from: "ghoul" ---
NO TIME TOLOUSE!

--- End quote ---

Nou tajm t' luz, bat dzast in d kejs if Ju ar Tuluz Lotrek... from Tuluz.

Nego, shta'sh tamo?? Na duze ili temporari?

Btw, i ovdje u Svedskoj se jedu sirupi od ribizla sa haringom i slanim krompiricima, komadici ananasa sa graskom, itd. u slicnom bizarnom gastro-stilu.

P.S. Cuvaj se Crnkinja, narocito ako dilaju crack... :wink:

phuzzy:
? Bre, pa u Vojvodini se kompot jede umesto salate, nije to egzotichno-udaljena fora.  Pa onda sos od vishanja kao varivo... mmmmmmm...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version