Džumla je vrlo fleksibilna i vrlo vrlo funkcionalna, posebno u ovoj novoj verziji.
Znaš li zašto su programeri voleli WIN98, a ja ga recimo nikada nisam koristio. Win98 se najjednostavnije instalirao i najbrže dovodio u radno stanje, pa im je to odgovaralo kada nekome instaliraju komp. Ali podrška raznim eksternim uređajima je bila najslabija, umax skener neće da proradi... tako je i sa džumlom. WP se brže postavlja i naizgled je jednostavniji, ali one prave, dubinske mogućnosti su na strani džumle.
Jeste, sa te strane je bolja Joomla apsolutno. Meni je skoro trebalo za sebe i isto sam bio zapeo za Joomlu, ali kako sam našo dobar template i odgovarajuće pluginove za WP, a te komplikovanije funkcionalnosti Joomle mi nisu trebale, morao sam se sa žaljenjem prebaciti na WP
Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga... raketom ili rejlom! Dobro igra Quake 3, organizovao nam je server i dao priliku da se blamiramo pred HAL-om, koji još bolje igra Quake. Čovek i od dela, a ne samo od reči.
mac, daj se dogovorimo jednom za svagda da više ne izvlačimo traume od HAL-a iz tamnih kutaka podsvesti na svetlo dana
Inače taj Q3 server je i dalje živ na starom kompu

Dopunio sam ga i sa Minecraft serverom, možemo i to