Usput, Freja, pokušao sam da se informišem o tvojoj veštini, ali sve što sam našao na netu su neki ljudi koji pletu neke mreže sa kockama. Ništa stavovi, udarci, kate, bacanja, oružje. Uputi me na neko mesto, molim. Ili mi, ako te ne mrzi, napiši nešto o praktičnom delu tvoje veštine. Ako nećeš ovde, onda na PP, molim te. Ja volim borilačke veštine i to onako malo izučavam, pa bih ti bio vrrrlo zahvalan. Hvala!
Ovako, ne znam tacno na sta mislis, ali ako mislis na tensegrity. O tome bas i ne moze mnogo da se nadje. Imas stranicu castaneda.com, tamo imas dosta o tome. Ako zivis u Bg. pokusaj da se raspitas kod ovih ljudi, evo lista dole, jer moras za pocetak da imas instruktora. Inace tensegrity je borba xexexe.. za energiju. Potrebno je da radis vjezbe cesto, dugo i u grupi ako je moguce. Kombinuj sa nekom drugom vjestinom aikido, tekvando, karate, judo..samo ce ti dobro doci. kao i kod ovih vjezbi pokreti su vrlo vazni i njihov redosljed, i grupe vjezbi. Grupe su duge i imaju masu pokreta koji se ne ponavljaju, moras da znas svaki ..znaci maksimalna koncentracija prilikom vjezbi, poslije tijelo zna samo sta treba da rad, i ako ne radis tacno moze da se odrazi negativno.
practice groups
Yugoslavia, Serbia, Belgrade Group Formed
Contact(s):
Vladan
Email(s):
vladapfd
Phone(s):
++381-11-451-913
++381-11-3610-314
Yugoslavia, Serbia, Belgrade Group Interested in Forming
Belgrade, Serbia
day:saturday 09.00 am for practice
Contact(s):
Sasa
Email(s):
toltek@eunet.yu
salend@eunet.yu Phone(s):
064/22-40-646
9938111141411
Yugoslavia, Serbia, Belgrade Group Interested in Forming
Contact(s):
Buda
Email(s):
buda-leo
Phone(s):
+38163697389
Yugoslavia, Serbia, Beograd Group Interested in Forming
Contact(s):
Sasa
Megi Email(s):
megasale@verat.net
megasale@verat.net Phone(s):
Yugoslavia, Srbija, Belgrad Group Interested in Forming
Contact(s):
Vladimir
Email(s):
mtsc@ptt.yu
Phone(s):
014 45 591
Yugoslavia, Srbija, Beograd Group Formed
Pridruyio bih se grupi koja se osniva u Beogradu u Julu mesecu
Contact(s):
Vladimir
Email(s):
mtsc@ptt.yu
Phone(s):
014 415 591
Yugoslavia, Srbija, Beograd Group Interested in Forming
cetvrtkom pre podne od 11 do 2
Contact(s):
Darko i Jasmina
Email(s):
darko@delalle.com
Phone(s):
0638817579
0638817579
Yugoslavia, Srbija, Jagodina Group Interested in Forming
Contact(s):
Tasic Katarina
Email(s):
Abelar@www.yu
Phone(s):
0038135227003
Kupi knjigu Magicni pokreti-C.Castaneda. tamo su instrukcije o vjezbama, koje za sto sluze i mnogo toga , potpomognutom fotografijom na kojoj se nista ne vidi..moja knjiga je stampana u Bg. i vrlo je loseg kvaliteta.