Author Topic: Idi, bre, Amin Dada  (Read 3299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Unicorn

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« on: 17-08-2003, 00:49:02 »
Ovo je samo impresija.
Crche, najzad, i taj diktator.  :!: Jedan od onih shto je inspirisao horror-autore. Al` se prethodno leeepo nazhiveo i reprodukovao (kazhu 50 kom. dece). Valjda se "hranio" zhivotnom silom svojih zhrtava.
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

iNCUBUs

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #1 on: 17-08-2003, 01:16:13 »
Čitao sam šta je sve taj radio. Trebalo je imati mašte za ono :)
U svakom slučaju, od njegove životne priče bi se napravio dobar film.
Mogao bi recimo da ga glumi Yaphet Kotto, samo da je mladji :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Unicorn

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #2 on: 17-08-2003, 01:36:09 »
"Najbolje" je ono sa njegovim ljudozhderskim navikama. Kao, samo jednom je bio ljudozhder, kad su ga primorali. A kazhu da je obashka voleo da konzumira malu decu.

Milosh

• 5
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #3 on: 17-08-2003, 02:47:08 »
Bas sad videh na IMDB-u da je Yaphet Kotto vec igrao Idi Amina u tv filmu
Raid on Entebbe (1977) - http://us.imdb.com/Title?0076594
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

iNCUBUs

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #4 on: 17-08-2003, 14:41:57 »
Quote from: "Milosh"
Bas sad videh na IMDB-u da je Yaphet Kotto vec igrao Idi Amina u tv filmu
Raid on Entebbe (1977) - http://us.imdb.com/Title?0076594

Hehe, ne mogu da verujem :)

Mada, kada bolje razmislim, ne pada mi nijedan drugi glumac na pamet sa takvom fizičkom sličnošću u odnosu na Idi Amina :)

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #5 on: 17-08-2003, 16:05:50 »
Quote from: "iNCUBUs"
Mada, kada bolje razmislim, ne pada mi nijedan drugi glumac na pamet sa takvom fizičkom sličnošću u odnosu na Idi Amina

A Tulsa Dum?
My trees...They have withered and died just like me.

iNCUBUs

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #6 on: 17-08-2003, 16:23:56 »
Quote from: "Monsinjor Lurdusami"
A Tulsa Dum?

Svakako da postoji sličnost, ali Yaphet Kotto je baš onako sočno afrički crn, dok je James Earl Jones ipak malo belji :)

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #7 on: 17-08-2003, 16:28:55 »
Što jes-jes.

Nego, videh te na Benchmarku. Opasan sajt, opasan forum! Nisam znao ranije za njega, ali opet nisam ni ja neki net vuk.

A i tamo širiš grobariju, vidim.

iNCUBUs

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #8 on: 17-08-2003, 16:35:17 »
Što jes-jes.

Nego, videh te na Benchmarku. Opasan sajt, opasan forum! Nisam znao ranije za njega, ali opet nisam ni ja neki net vuk.

A i tamo širiš grobariju, vidim.

Dobar je Benchmark, imaš u sličnom fazonu i Elitesecurity.org, on je uradjen malo "stručnije"... Pod kojim nickom si na Benchu, tj u kojim diskusijama si učestvovao?

Što se tiče "grobarije", samo branim svoja ubedjenja :D

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #9 on: 17-08-2003, 16:44:42 »
Tamo sam pod jednim tajanstvenim nikom, koji nikada niko ne bi pogodio i pod kojim me niko nikada neće prepoznati, ali samo bez crkvene titule "Monsinjor", kojom sam ukazao čast jednom kardinalu. :wink:

A na igrama, naravno. Otkrio sam ga tek pre koji dan i sada listam. Ja sam oduvek sanjao o forumu gde ozbiljni, predani ili matori igrači pričaju o igrama, recimo nešto kao kada bi SK imao forum.

Elitesecurity kažeš. Saću da overim.

DUNADAN

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #10 on: 17-08-2003, 23:54:20 »
Quote from: "Unicorn"
"Najbolje" je ono sa njegovim ljudozhderskim navikama. Kao, samo jednom je bio ljudozhder, kad su ga primorali. A kazhu da je obashka voleo da konzumira malu decu.

ah
uvek sam se pitala kog je ukusa ljudsko meso
ne bih se libila da probam
Two tears in a bucket, motherfuck it.

iNCUBUs

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #11 on: 18-08-2003, 00:02:06 »
Quote from: "DUNADAN"
ah

It tastes like chicken!
:)
Šalu na stranu, ne sećam se sa čime ga uporedjuju...
Samo znam da skakavce uporedjuju sa čipsom :)

Black swan

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #12 on: 18-08-2003, 00:15:43 »
ja sam pio krv... i ni sa čim je ne mogu usporediti...

a što se skakavaca tiče to bismo trebali pitati moju mačku Maksima koja je danas pojela jednog skakavca koji mi je skočio na stomak dok sam ležao na travi... :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

• 4
  • 3
    • The Cult of Ghoul
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #13 on: 18-08-2003, 00:26:03 »
ah

ljudsko meso ima ukus sličan majmunskom (što je i logično).

ipak, preferiram svinjsko.

Unicorn

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #14 on: 18-08-2003, 01:29:13 »

ah

I don`t get it. Chemu ono "ne bih libila"? Shta te sprechava da probash? Mozhesh da birash izmedju "a la corpse" i "in vivo", samo u drugom sluchaju morash da obuzdash svoju umiljatu prirodu.  :evil:

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #15 on: 18-08-2003, 01:41:05 »

ah

I don`t get it. Chemu ono "ne bih libila"? Shta te sprechava da probash? Mozhesh da birash izmedju "a la corpse" i "in vivo", samo u drugom sluchaju morash da obuzdash svoju umiljatu prirodu.  :evil:

Kako don't get it. Pa to su ti oni licemerni, hipokritski mesožderi koji obožavaju pileća krilca a ne bi mogli piletu da iščupaju ni jedno jedino pero. Taki vole janjetinu, a kad god vide jagnje govore samo jaaaaaaaaaaao, štooo je caaaaaaakaaaano.  'Naš?

Tako bi probala, al' da neko drugi spremi.

Mada, DUN, možeš da savataš neko dete i odsečeš mu komad mesa pa ondak na krkljanac.

Black swan

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #16 on: 18-08-2003, 02:06:30 »
SADA ĆU BITI ZLOČEST PA MOLIM DA OVO DOLE NE ČITATE:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Najbolje je da se proba ona kožica nakon suneta... tako će vuk biti sit a ovce na broju... :twisted: to su ljudi u ratu podvaljivali kao lignje :?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Ravenous
« Reply #17 on: 18-08-2003, 02:36:32 »
Jao, fuj  :lol:

Kapiram da bi lako moglo da se odradi sledece: potkupi par doktora i otkupi placenta koju vam je zena izbacila nakon porodjaja. Nije bas the real thing, ali u sosu od shampinjona i rajchica, i litrom dobrog Kjantija....YAMO!

DUNADAN

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #18 on: 18-08-2003, 10:11:18 »
placenta se koristi u faramaciji.

I don`t get it. Chemu ono "ne bih libila"? Shta te sprechava da probash? Mozhesh da birash izmedju "a la corpse" i "in vivo", samo u drugom sluchaju morash da obuzdash svoju umiljatu prirodu

pa da sam etnolog, a zavrshim negde na Novom Zelandu medju ljudozderima (i pod pretpostavkom da mene ne skuvaju), sigurno bih jela ono shto oni jedu.

sad sledi Monsinjorovo objashnjenje
Kako don't get it. Pa to su ti oni licemerni, hipokritski mesožderi koji obožavaju pileća krilca a ne bi mogli piletu da iščupaju ni jedno jedino pero. Taki vole janjetinu, a kad god vide jagnje govore samo jaaaaaaaaaaao, štooo je caaaaaaakaaaano. 'Naš?

Tako bi probala, al' da neko drugi spremi.

da li to znachi da si vegetarijanac?
hm, ne bi se reklo po tvojoj konstituciji.

i da, obozavam pileca krilca, svaki put kad ih jedem, sachuvam zbice jer hocu da napravim ogrlicu od njih, isto tako obozavam jagnjetinu, jaretinu, mladu teletinu mmmmmmmmm...

i da, kad bi trebalo sama da ih koljem, bila bih vegetarijanac. ti ne jedesh meso ili jedesh samo ono shto si sam zaklao?

Plavi Skaut

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #19 on: 18-08-2003, 10:51:11 »
Najbolje je ono meso koje sam ulovis :D
The Four Winds

phuzzy

• 4
  • 3
    • http://www.screaming-planet.com
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #20 on: 18-08-2003, 11:02:46 »
Quote from: "Freja"
Najbolje je ono meso koje sam ulovis :D

... a onda sam oshurish, oderesh, istranzhirash i bacish na vatru. Mmm-m.

iNCUBUs

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #21 on: 18-08-2003, 11:30:16 »
E ovo već počinje da liči na pravi horror forum :D

Plavi Skaut

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #22 on: 18-08-2003, 14:54:09 »
Quote from: "phuzzy"
[
... a onda sam oshurish, oderesh, istranzhirash i bacish na vatru. Mmm-m.

Ja sam tu skolu zavrsila :evil: , onda kada me je baka poslala da uhvatim kokosku koja je trcala dvoristem bez glave (baka joj je odsjekla glavu) onda smo je posuli vrelom vodom i onda ocerupali i stavili u lonac.
The Four Winds

phuzzy

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #23 on: 18-08-2003, 15:01:27 »
Quote from: "Freja"
Ja sam tu skolu zavrsila :evil: , onda kada me je baka poslala da uhvatim kokosku koja je trcala dvoristem bez glave (baka joj je odsjekla glavu) onda smo je posuli vrelom vodom i onda ocerupali i stavili u lonac.

Mmm, yeah, fun, mada svinjche je nekako zivlje, aktivnije - moras da obujes kaljache i posteno da razmrdas laktove... plus deo akcije sa "bacachem plamena" vazda razveseli sitnu decu.  :twisted:

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #24 on: 18-08-2003, 19:03:21 »
i da, kad bi trebalo sama da ih koljem, bila bih vegetarijanac. ti ne jedesh meso ili jedesh samo ono shto si sam zaklao?

Jedem samo ono što sam zakoljem i spremim, a imam snage samo da ubijam povrće. Da živim u šumi pa ajde. A to vegetarijanac - mršav mislim da ne važi, što se i da videti na mom, jelte, primeru.

Plavi Skaut

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #25 on: 18-08-2003, 19:12:05 »
Svinchad nisam imala cast loviti...nisam bila na selu u jesen, a nisam bila ni babi neki specijalan gost da kolje svinjce u moju cast :mrgreen:..svinjetinu ne preferiram... ako je ne preporucuju mackama psima i ostalim zivotinjama, necu ni ja da je jedem. :lol:

A zasto je klati povrce i voce manje zlo od zivotinja ..mozda zato sto sto "paprike, mrkve, lubenice..itd" ne trce po dvoristu :lol:  :wink:
The Four Winds

Unicorn

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #26 on: 19-08-2003, 00:30:46 »
Freja, mislim da si omashila ime. Trebalo je da budesh Artemida/Dijana sa svim atributima i aspektima. Chini mi se da bi bila nenadmashna u lovu na africhke plizove.  :evil:  :lol:
To sa vegetarijanstvom vs mesozhderstva i dobrim vs zla je jedna velika prevara. Josh nisam chula da je neki mesozhder greshan em zao zato shto mora da ubije plen koji ce pojesti. To su izmisili dokoni verski fanatici. Po tom sistemu greshno je ubijati sve shto je zhivo, pa smo mi masovne, genocidne ubice kad god popijemo antibiotik. Ako postoji biljni pakao, ja cu prva otici tamo zbog kasapljenja biljaka (ali ne i zbog vegetarijanstva  :lol: ).

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #27 on: 19-08-2003, 01:18:54 »
YOU PEOPLE MAKE ME SICK!

Pozdrav,
Ravenous

Ghoul

• 4
  • 3
    • The Cult of Ghoul
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #28 on: 19-08-2003, 01:31:19 »
Ma sva ta prica o krvozednim mesozderima i dobrocudnim vegetarijancima je bunch of ballooney, kao i 'kill your food' proseravanje.

Moj deda je, svojevremeno, klao svinje (as a job)= i to nozem, sto je prilicno dugo i bolno (po zrtvu, ali i slusaoce). Danas imaju taj 'pistolj' ili tako neku spravu koja svinju sredi u momentu, 'boom-chuck!' i gotovo= anyone can do it, ako mu to nesto znaci u zivotu.

Ako bih bas nekome morao da se dokazujem, ne bih imao problem sa samim ubijanjem zivotinje koju treba da jedem = ali mi je mrsko da se bavim prljavim poslom koji sledi (dranje, vadjenje iznutrica, komadanje itd.), pa zato to radije ostavljam expertima koji su tome posvetili zivot, da bih ja imao vremena da radim nesto drugo...

Uostalom, kad pomislim koliko sam muva i komaraca poubijao u zivotu, moja karma je stvarno crna... :cry:  Svinjche ili glouglujka gore-dole nece mnogo promeniti...

phuzzy

• 4
  • 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #29 on: 19-08-2003, 10:04:27 »
Quote from: "ghoul"
Moj deda je, svojevremeno, klao svinje (as a job)= i to nozem, sto je prilicno dugo i bolno (po zrtvu, ali i slusaoce). Danas imaju taj 'pistolj' ili tako neku spravu koja svinju sredi u momentu, 'boom-chuck!' i gotovo= anyone can do it, ako mu to nesto znaci u zivotu.

Imali su i ranije specijalne uredjaje koji su se zvali "lovacke puske", koristili su njih kada su hteli da brzo obave stvar. ;-> Klanje ima posebnu dimenziju, jer se svinjchetu otvori vratna arterija i pusti se da krvari u lonche, pa se ta krv posle iskoristi za razne namene (ne mislim na voodoo, nego na kojekakvu ishranu).

Plavi Skaut

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #30 on: 19-08-2003, 10:57:10 »
Freja, mislim da si omashila ime. Trebalo je da budesh Artemida/Dijana sa svim atributima i aspektima. Chini mi se da bi bila nenadmashna u lovu na africhke plizove.  :evil:  :lol:quote]

Hvala, hvala...hehe za ove plizove nisam cula do sada, jedino ako se ne o helpovima :wink: o njima znam malo vise.

Nego sada ozbiljno..nisam nikada ubila neku zivotinju niti bih mogla..jedino ako bi me napala ili u nekom lovu da se prehranim bas ako nema nista drugo da se jede..mesoljubac neki i nisam. Ucila sam da gadjam u metu medvjeda (papir, original velicina, sa tackama i poenima) nije lovacka puska u pitanju nego luk i strijela, ali nikada ne bih mogla da pucam na zivotinju. Jednom mi se desailo da me neka pijana budala(lovac) dokacio lasom (mogu da zamislim sta se desava sa zivotinjom)..toliko sam bila bijesna da me tip nikada nece zaboraviti :evil:

Meni ne smetaju vegeterijanci jedino kada pocnu da me smaraju sa satojcima u mom sendvicu ili salati..recimo. Mnogo puta mi se zgadilo ovo meso koje neko ubija za nas...dovoljno je da pomislim na zivot jadne zivotinje prije smrti..kokoski, pilica, teladi, jagnjadi koji su dopingovani svim i svacim..da kvasaju na minimalnom prostoru..FUJ; BLJK; UZAS :P Nikada nisu potrcali, bili izvan svojih kaveza...cini mi se da sam negdje procitala da jedno pile za klanje (1-2kg) naraste za nekoliko dana. Nakljukano svim hormonima i antibioticima, konzervansom...pakao. I onda negdje procitam da se ljudski les raspada sve sporije i sporije , pa se pitam konzervisemo li se mi to dok smo zivi??
The Four Winds

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #31 on: 19-08-2003, 13:45:54 »
Konzervišemo, konzervišemo, nego šta.

Da ne bude zabune, Freja. Nigde ja nisam rekao da je grešno ubijati životinje zbog hrane, jer prosto verujem da nije. Ja sam samo rekao da jedem ono što mogu da ubijem i spremim.

Prevedeno: paradajz mogu da ubijem i spremim, srndaća ne mogu. Toliko.

I za razliku od salonskih nagadja o mogu i ne mogu, ja ovo pričam iz iskustva, jer sam radio obe stvari (nisam srndaća, ali jesam piliće). Naravno, ono o životu u šumi je moje salonsko nagadjanje.

Isto tako mislim da ljudski temperament nema veze sa ishranom. Samo da se zna, nisam vegetarijanac niti makrobiotičar, samo ne jedem meso. Jednostavno.

Usput, Freja, pokušao sam da se informišem o tvojoj veštini, ali sve što sam našao na netu su neki ljudi koji pletu neke mreže sa kockama. Ništa stavovi, udarci, kate, bacanja, oružje. Uputi me na neko mesto, molim. Ili mi, ako te ne mrzi, napiši nešto o praktičnom delu tvoje veštine. Ako nećeš ovde, onda na PP, molim te. Ja volim borilačke veštine i to onako malo izučavam, pa bih ti bio vrrrlo zahvalan. Hvala!

DUNADAN

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #32 on: 19-08-2003, 16:17:28 »
Samo da se zna, nisam vegetarijanac niti makrobiotičar, samo ne jedem meso.

ti si laktovegetarijanac

Lurd

• 3
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #33 on: 19-08-2003, 16:43:21 »
Samo da se zna, nisam vegetarijanac niti makrobiotičar, samo ne jedem meso.

ti si laktovegetarijanac

HA?!?! Čega, ba? Jel ovo šala ili? Ozbiljno.

Plavi Skaut

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #34 on: 20-08-2003, 09:42:46 »
Usput, Freja, pokušao sam da se informišem o tvojoj veštini, ali sve što sam našao na netu su neki ljudi koji pletu neke mreže sa kockama. Ništa stavovi, udarci, kate, bacanja, oružje. Uputi me na neko mesto, molim. Ili mi, ako te ne mrzi, napiši nešto o praktičnom delu tvoje veštine. Ako nećeš ovde, onda na PP, molim te. Ja volim borilačke veštine i to onako malo izučavam, pa bih ti bio vrrrlo zahvalan. Hvala!

Ovako, ne znam tacno na sta mislis, ali ako mislis na tensegrity. O tome bas i ne moze mnogo da se nadje. Imas stranicu castaneda.com, tamo imas dosta o tome. Ako zivis u Bg. pokusaj da se raspitas kod ovih ljudi, evo lista dole, jer moras za pocetak da imas instruktora. Inace tensegrity je borba xexexe.. za energiju. Potrebno je da radis vjezbe cesto, dugo i u grupi ako je moguce. Kombinuj sa nekom drugom vjestinom aikido, tekvando, karate, judo..samo ce ti dobro doci. kao i kod ovih vjezbi pokreti su vrlo vazni i njihov redosljed, i grupe vjezbi. Grupe su duge i imaju masu pokreta koji se ne ponavljaju,  moras da znas svaki ..znaci maksimalna koncentracija prilikom vjezbi, poslije tijelo zna samo sta treba da rad, i ako ne radis tacno moze da se odrazi negativno.

practice groups

Yugoslavia, Serbia, Belgrade Group Formed
 Contact(s):
Vladan
 Email(s):
vladapfd
 Phone(s):
++381-11-451-913
++381-11-3610-314  

Yugoslavia, Serbia, Belgrade Group Interested in Forming
 Belgrade, Serbia  
 day:saturday 09.00 am for practice
 Contact(s):
Sasa
 Email(s):
toltek@eunet.yu
salend@eunet.yu Phone(s):
064/22-40-646
9938111141411  

Yugoslavia, Serbia, Belgrade Group Interested in Forming
 Contact(s):
Buda
 Email(s):
buda-leo
 Phone(s):
+38163697389

Yugoslavia, Serbia, Beograd Group Interested in Forming
 Contact(s):
Sasa
Megi Email(s):
megasale@verat.net
megasale@verat.net Phone(s):

Yugoslavia, Srbija, Belgrad Group Interested in Forming
 Contact(s):
Vladimir
 Email(s):
mtsc@ptt.yu
 Phone(s):
014 45 591

Yugoslavia, Srbija, Beograd Group Formed
 Pridruyio bih se grupi koja se osniva u Beogradu u Julu mesecu
 Contact(s):
Vladimir
 Email(s):
mtsc@ptt.yu
 Phone(s):
014 415 591

Yugoslavia, Srbija, Beograd Group Interested in Forming
 cetvrtkom pre podne od 11 do 2  
 Contact(s):
Darko i Jasmina
 Email(s):
darko@delalle.com
 Phone(s):
0638817579
0638817579  

Yugoslavia, Srbija, Jagodina Group Interested in Forming
 Contact(s):
Tasic Katarina
 Email(s):
Abelar@www.yu
 Phone(s):
0038135227003

Kupi knjigu Magicni pokreti-C.Castaneda. tamo su instrukcije o vjezbama, koje za sto sluze i mnogo toga , potpomognutom fotografijom na kojoj se nista ne vidi..moja knjiga je stampana u Bg. i vrlo je loseg kvaliteta.
The Four Winds

Plavi Skaut

• 4
  • 2
Idi, bre, Amin Dada
« Reply #35 on: 20-08-2003, 09:51:21 »
ps. ako ces da pocnes nadji grupu ili nekog ko zaista misli ozbiljno..a kako ces to da znas...znas i sam kad neko misli ozbiljno. Ovdje kod mene postoji samo jedna grupa tako da nisam morala da biram i zaista ovi sto su se skupili misle i treniraju ozbiljno..vecina i druge borilacke vjestine..dosta se putuje, nekoliko puta godisnje se organuzuju vjezbe u nekom vecem gradu i tu dolaze ljudi iz cijelog svijeta..ima jos par zivih Castanedinih ucenika...koji daju po neku instrukciju.
The Four Winds