NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TAMNI VILAJET: gde, kako i zašto objaviti priču, roman...

Promocija

(1/2) > >>

The_Dancing_Clown:
Evo samo malo reklame, tj. promocije:
 
Posetite stranicu http://alas.matf.bg.ac.yu/~af02107/start.html
 
Za sada samo par prica, ali svakog dana (tacnije noci ::)) dodajem jos. Zaista bih voleo da cujem vase komentare i kritike (i pozitivne i negativne naravno). Inace, jedna prica (05 Petak je dan za Sredu) ce u decembru (val'da) biti objavljena u Politikinom Zabavniku, tako da nju jos uvek ne smem da stavljam na sajt, jedna prica je na konkursu ZS za minijaturu, a neke od ovih koje sada kacim ce biti poslate na konkurs ZS za pripovetku tako da ni one nece jos dugo biti dostupne siroj javnosti. ::))
 
Pozdrav,
Stojadinovic Jovan

Mica Milovanovic:
Jovane,
Konkurs Znaka Sagite je anoniman, tako da ako hoćeš da ti priče budu
u konkurenciji, onda skloni njihove naslove sa web stranice...
Prilično je jasno da ako priča nije okačena, onda je data na Konkurs... :)

The_Dancing_Clown:
:lol: Pa, dobro, za sada vecina prica nije okacena samo zato sto jos nisam stigao da ih okacim, ali ok - sklonicu i naslov Te Price

eeee da i jedno pitanje kad smo vec kod toga - da li mogu sada da okacim neke price, a da ih skinem tek posle, kada i ako budem hteo da ih saljem na Konkurs?? (jer: "3. Na konkursu mogu učestvovati samo radovi koji prethodno nigde nisu objavljeni, niti u celosti, niti u delovima u štampanom obliku (elektronska i internet izdanja se zasad ne računaju). Nisu dozvoljene ni prerade objavljenih priča.") Mada prema ovom pravilu to sto neka prica nije na sajtu, ne bi trebalo da bude razlog za diskvalifikaciju, ali razumem da je to vec druga stvar jelte.  :arrow:

Mica Milovanovic:

--- Quote ---Mada prema ovom pravilu to sto neka prica nije na sajtu, ne bi trebalo da bude razlog za diskvalifikaciju, ali razumem da je to vec druga stvar jelte.
--- End quote ---


Krivo! Pogledaj točku 5.
Radove slati u DVA primerka, NEPOTPISANE

Oni radovi koji su do sada bili na konkursima, a pre toga su bili okačeni Netu, bili su, koliko ja znam, tamo okačeni nepotpisani...

Samo nerviraj žiri :twisted:

The_Dancing_Clown:
Pa nije Krivo! rekao sam da razumem da je to druga stvar (jelte).  :twisted:  :evil:  :!:

Da li ovaj odgovor znaci da price koje sada okacim na sajt necu nikako moci da saljem na Konkurs?

I da - da li se zna kada ce biti objavljeni rezultati u kategoriji minijature? (makar okvirno ako nije odredjen tacan datum)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version