NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TAMNI VILAJET: gde, kako i zašto objaviti priču, roman...

Jedno u vezi autorskih prava

<< < (2/3) > >>

džin tonik:
gramatika i sklad blago obecavajuci, no ispod crte nisi dovoljno uvjerljiva ni kao histericna zena. sta mislis, tko ce citati tvoju kvintologiju (sa ili bez kradje)? gluposti.

Truba:
23% od 21.st smo potrosili a oni i dalje o ustasama
Mogu misliti kakve ste srbocetnicke sotonjare bili 1963. Ili 1973. To jest vasi majmunski pretci koji su vas isprdili

Dvije stvari ne shvacate...ustasa je ili kompliment ili totalna glupost u svakom slucaju ko to kaze ili napise je totalni degen

Petronije:
Nisam primetio da je tebe neko nazvao ustašom, niti da ti se uopšte obratio. Zašto vređaš i zašto se uopšte mešaš u raspravu? Shvataš li uopšte šta si napisao?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

džin tonik:
ma dobro, ustase vamo, tamo, na aleksi je da ispolji zrno talenta. izgara od zelje za pisanjem, sad je prilika.
moze se svaki termin suvislo ugraditi u dijalog, potaci strasti, treba samo malo maste.
do sad je ispoljila nista. asocijacija mi je na prvu curu, negdje kad imao tri godine:
ja kazem podigni suknju, ona ce - budaaaalo. ja ajd, ajd, ona opet - budaaaaalo.
a romane bi pisala.

Aleksa Topuzić:

Pa ovo je neka epidemija ustaštva ovde, čoveče;  mora čovek nekako naći jednostavan način da vas klasifikuje. Klasifikacije radi: Zosko će biti Zoofil, a ti ćeš biti Slepčina.
Vidi, Slepčino:
Zoofil je na ovom forumu izasrao gomilu ustaških postova, (prikaza ustaških knjiga, ustaških para-istorijskih teorija i sl.) i to na temama koje se istorijom i politikom uopšte ne bave. Tako sam ga i otkrio. Da ne pominjem što ničim izazvan prosipa uvrede zbog kojih bi na bilo kom forumu gde je glodur Hrvat bio odmah banovan, ali eto, njegov Boban ga ovde voli i neguje. Ja razumem da je on nekakav trol, da mu je život potpuni čemer, da voli jedan određeni deo pseće anatomije više nego išta na svetu - ali ne može da očekuje da to prolazi bez ikakvih reakcija. Da nisi Slepčina kao što jesi, video bi šta on radi, ali ti si, kontam, ok sa tim, što si i potvrdio u svom odgovoru.
Slepčino, godina može biti 1942, 2022, 3022, to uopšte nije bitno - ako širiš ustaške stvari, onda si ustaša, ne može jednostavnije od toga.
Ej, pazi molim te, “oni i dalje o ustašama” ej, ludi Srbi samo o tome misle,  ničim izazvani;  a siroti Zoofil ništa nije uradio, samo je ispisao hiljadu postova  gde se ustaštvo hvali.
“Srbočetnička sotonjara” je, očigledno, svaki Srbin, naročito onaj kome smeta ustaštvo; a iz mojih postova koji se bave politikom je vrlo jasno da sam četnik.
Zanimljivo je kako ustaša više nema, prošao voz, to bilo davno, a “srbočetničkih sotonjara” ima i dan danas (prema mišljenju Slepčine  i raznih drugih).
Majmunske pretke imamo svi, samo smo neki malo odmakli od tog stadijuma evolucije, a Zoofil I Slepčina, veseli drugari, ščepali granu, pa ne puštaju.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version