NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TAMNI VILAJET: gde, kako i zašto objaviti priču, roman...

Objavljivanje i zastita rukopisa

<< < (103/103)

mac:
Evo, Rade2, da ti ja objasnim. Ti si aktivirao staru temu. Nada D.imić je onda pročitala prethodne poruke sa ove teme, i shvatila da je sada u posedu informacije koju ranije nije imala, naime identitet korisnika Bate. Ona sada želi da joj neko verifikuje tu informaciju, to jest kaže da li je informacija istinita ili neistinita. Dark horse sa svoje strane ne voli korisnika Batu i želi da ga uvredi, pa je našao kako to da uradi, ali je time nehotice uspeo i da odvoji Batu od osobe koja piše pod pseudonimom Bata. Za mene je to jedna osoba. Očekujem i da drugi tako razmišljaju, da ne može neko da se krije iza pseudonima i priča svašta, a da nema posledica po tu osobu, samo zato što je pisala pod pseudonimom. Dark horse je to nekako izvitoperio, pa je ispalo da Bata može da piše šta hoće, a da to nema posledica po Nikolu Mlađenovića, jer Bata nije Nikola Mlađenović, nego samo njegova mutirana akna. Ne verujem da je Dark horse to tako planirao.

A s tim u vezi, sada kada si poslao Laguni rukopis, pretpostavljam u nadi da budeš objavljen, možda bi želeo da pripitomiš svoj nastup na ovom i na svim drugim forumima, čisto zbog para koje mogu, ali i ne moraju da tebi dođu na prag. Izdavači ne vole prgavce.

dark horse:
darkhorse ništa nije planirao. A da je Bato akna valjda je očigledno, dal Mlađenovića ili nekog bubuljičavog klinca koji je uspeo sam sebe da uslika u izlogu i postuje tu sliku na forumu na kome pokušava da bude anoniman, pa zar je bitno?

Jedino možda ako mutirana akna krene na da pravi teror po gradu, kao ona mutirana džinovska sisa iz filma Vudija Alena... Mada, ova naša akna je zasad daleko od toga...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version