NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > PRIRODNE NAUKE

Lilitidi

(1/9) > >>

Labudan:
Aj sad ozbiljno pitanje, stvarno, smorismo se s kovidom. Godinu dana bez teretane. Samo naučna fantastika me može vratit u neku formu.

Dakle, steroidi ili ne? 8-)

Glupo pričat s bodibildeima, šta oni znaju.

Lilit, treba nam neko stručno objašnjenje!

Jel to baš super štetno ili bi mogli mini doze. Sad kad sam primio fajzer i rizikovo autizam, olovo i bila gejtsa, šta je tu još malo testosterona.

Šrafciger je živ, umro nije.

Petronije:
Pečen si čim razmišljaš o tome. Sutra malo, prekosutra malo više, nikad nije dosta.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Labudan:
nije mi cilj neki Arnold, to je volina, ali ako je tačno da holivudski glumci koriste (npr Pit, Bejl...) kako se priča... bar da znam jel istina

tomat:
Imaš Nixinu ispovest na jućubu, pa eto. On kaže da se po malo poricao, a da je sad opet nečurel.

Al za šta ti trebaju, da uvećaš mišićnu masu, da povećaš snagu, radi estetike, ...? Jesi li došao do neke granice, pa preko teško napreduješ?

Ja sam od posle boleština probao jednu nedelju starog dobrog barevejta, nisam propao koliko sam mislio da jesam, ali neće biti dobro ako se ne aktiviran.

A da, i ugojio sam se.

Labudan:
nikakve granice haha, upravo suprotno, izgubio sam vjeru da se to uopšte može postići sem ako si debil

debil ono tipa jedeš na gram, sereš na gram, jedeš u minut, vježbaš u minut, i tako deset godina nemoš picu pojest

manji debil na steroidima kunense

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version