FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO
Crna svadba
Petronije:
Ghoul ovde uglavnom sve pogađa, osim što je meni lično sve to mnogo više smetalo nego njemu. Svakako vredi pogledati, ali dosta neujednačena serija, da se tako izrazim. Na momente sjajna, već u sledećoj sceni ne verujem šta gledam. Kvalitet opada kako se primiče kraju. Ko očekuje neki makar polu-zaokružen kraj, bolje neka ni ne počinje, sve je ostavljeno da visi...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Truman:
Fehmiu...ni meni se ne svidja kao glumac ali rekao bih da je za ovu ulogu autsajdera koji veruje u sujeverje, usamljenik je i niko ga ne ferma pet posto poprilicno dobar izbor u tipskom smislu.
Jelena Djokic...ne znam, nemam utisak da je toliko losa.
Kraj prati istu logiku kao i Kalkanski krugovi (je li gul pisao o njima?) ali je jos otvoreniji. Gledacu drugu sezonu, nadam se da necemo predugo cekati.
Labudan:
tačno što reče Petronije, suludi skokovi i padovi u seriji, kao da je tih nekoliko scenarista pisalo scene odvojeno, pa jedan loše a drugi dobre, treći osrednje itd
mada ja ću morati iz početka da gledam, propuštao sam epizode, kraj još nisam pogledo...
Rade2:
Crna Svadba me je podsetila na ovaj film https://www.imdb.com/title/tt0146675/. Oba ostvarenja imaju sličan narativ:
1.Demoni dolaze na Zemlju, obuzimaju ljudska tela u nameri da ostvare apsolutnu vlast.
2. Jedini koji može da im se suprotstavi je časni, traumatizovani policajac koji je izgubio člana porodice.
3.Njegov partner je skeptični, sarkastični komik-relif.
4. Tu je i tajno društvo sveštenika.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version