DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Ubila se žena Bore Čorbe!

(1/56) > >>

crippled_avenger:
Da je to on uradio pre 20 godina bio bi bog. Ovako sada postoji mogućnost da i zbog ovoga bude negativac.

23.03.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
UBILA SE BORINA ŽENA
Dragana Đorđević, bivša supruga popularnog rok pevača Bore Čorbe, popila veliku količinu lekova. Dragana je patila od teških depresija, imala je jake krize. Nažalost, ova se završila tragično, kaže jedan od prijatelja porodice Đorđević

Dragana Đorđević, bivša supruga popularnog rok pevača Bore Čorbe, sinoć je izvršila samoubistvo. Beživotno Draganino telo lekari Hitne pomoći pronašli su juče oko 17 časova u stanu u beogradskoj ulici 27. marta. Borina bivša žena, kako saznaje Press, otrovala se velikom količinom lekova.

Ekipu Hitne pomoći juče oko 17 časova pozvali su iz stana Dragane Đorđević i rekli da je ona u besvesnom stanju. Lekari su vrlo brzo stigli i pokušali da je reanimiraju, ali nisu uspeli da joj spasu život. Doktori kažu da je uzrok smrti prevelika količina lekova, koju je ona popila u stanju duboke depresije.

Njene komšije kažu da joj je teško pao razvod od Bore, ali da se poslednjih dana sasvim normalno ponašala.

- U poslednje vreme viđala sam je svakog dana. Ništa nije ukazivalo na to da će se ubiti. Govorila je da joj je teško posle razvoda, ali da će izdržati i pored svih problema - sa nevericom priča jedna od Draganinih komšinica.

Komšije koje žive u stanu preko puta Draganinog kažu da su juče oko 4.30 ujutru čuli buku iz njenog stana. Oni su uključili sigurnosnu kameru koju imaju na ulaznim vratima i videli kako Draganin i Borin sin Boris izlazi iz stana sa nekom devojkom.

Ljubav iz školskih dana

Dragana Đorđević bila je Borina ljubav iz školskih dana, kojoj je Čorba posvetio mnoge pesme. Prema tvrdnjama prijatelja ove porodice, njih dvoje prestali su da se viđaju kada se Dragana udala, ali su nekoliko godina kasnije, posle njenog razvoda, obnovili vezu. Ubrzo su se i venčali. Bora je prihvatio njenu ćerku iz prvog braka Tamaru, koja čak nosi njegovo prezime, a zajedno su dobili sina Borisa.
 

- Zalupio je vrata i otišao. Posle toga nismo ništa čuli niti videli. Tek kada su stigle Hitna pomoć i policija, saznali smo šta se dogodilo - rekle su komšije za Press.

Inače, Bora Đorđević, pevač popularne grupe "Riblja čorba", bio je u braku sa Draganom 30 godina, ali se početkom godine razveo. Prijatelj blizak porodici Đorđević kaže da su bračni problemi pratili Boru i Draganu nekoliko godina unazad.

- Dragana je patila od teških depresija, imala je jake krize. Nažalost, ova se završila tragično. Zajednički život im je poslednjih godina bio dosta težak, pa je Bora nekoliko puta čak odlazio od kuće. Situacija je često bila neizdrživa. Bora je u nekoliko navrata pokušao da podnese zahtev za razvod, ali je uvek odustajao.

Tek pre nekoliko meseci taj brak konačno je sporazumno okončan. Bora je Dragani ostavio zajednički stan u ulici 27. marta, a on se preselio kod prijatelja. Sin Boris i Draganina ćerka iz prvog braka Tamara ostali su da žive sa majkom - priča Borin prijatelj.

Ekipa Pressa

crippled_avenger:
I to sve na Koštuničin rođendan i godišnjicu bombardovanja.

Cornelius:
Ovo je vest iz muzike ili kulture?

Ghoul:

--- Quote from: "Cornelius" ---Ovo je vest iz muzike ili kulture?
--- End quote ---

možda iz fotografije? ako negde ima slika? :P

Джон Рейнольдс:
Slike ne bi bile interesantne jer se nagutala tableta. Zašto se ljudi ne ubijaju uz nekakav big beng, npr. stave kašikaru u usta i izvuku osigurač? Ili taj čin bude nekakav statement, npr, uskoče u đubretarski kamion kad proradi ona meljalica? Ili izrokaju neke političare ili javne ličnosti koje imaju naoružano obezbeđenje?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version