NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > VANZEMALJCI

Idemo na Mars, idemo na Mars!

<< < (4/23) > >>

Boban:
Ja sam učio u školi da je na Marsu pritisak svega 7mm živinog stuba, a kad padne ispod 47 voda isparava. OK, to se malo menja s temperaturom, ali nisam siguran da Mars u ovom trenutku, pri ovim atmosferskim prilikama (koje su retke kao da se popnete na 200 km iznad Zemlje, dakle, ideš, ideš pa se pojavi molekul vazduha)... može da ima vodu u tečnom stanju.

Sve ovo liči na kampanju da se prikupe dobrovoljci za samoubilačku misiju za Mars.

Truman:

--- Quote from: Boban on 28-09-2015, 22:36:21 ---
Sve ovo liči na kampanju da se prikupe dobrovoljci za samoubilačku misiju za Mars.

--- End quote ---

Iz tvojih usta Bobane u nasine uši. Baš bih voleo da se dokopamo Marsa i konačno imamo snimke s mesta.

Ghoul:

--- Quote from: Boban on 28-09-2015, 22:36:21 ---Sve ovo liči na kampanju da se prikupe dobrovoljci za samoubilačku misiju za Mars.

--- End quote ---

ovo liči na komentatore sa b92 koji 'misle' da je ovo samo deo reklamne kampanje za predstojeći film MARSOVAC, kao deo šire pro-NASA propagande.

Ugly MF:
ja mislim da kad odemo na mars, naci cemo Djoganija sa zelenim zenama,a to sto misle da je voda, to se popisali Srbi koji tamo ilegalno prave rakiju....nema tamo vode,,,samo rakija!

Kad NASA dokaze da tamo ima zivota, ja cu dokazat da tamo ima rakije!

Hrundi V. Bakshi:
Sad će se oglasiti Hristov namesnik na zemlji, Pape, proglasiće bulu Martius sacrum, kojom će svetu nedvojbeno dokazati da reka Jordan zapravo izvire na Marsu, što će značiti da zakoni astronomije i astrofizike nisu u koliziji sa zakonima Biblije, te da je voda Crvene planete uistinu sveta vodica, vrlo lekovita dapače, rimska kurija škropljenja radi svoje verne pastve imaće prvenstvo u eksploataciji ove tekućine na osnovu vertikalnog imovinskog prava: reka Jordan - Jovan Krstitelj krstitelj Hrista - Hristov namesnik The Pope - Mars izvorište Jordana, na veliko zadovoljstvo tisuća i tisuća franjevaca, Kroata, Španaca, Poljaka i ostalih vernih sinova svete katoličke matere crkve. Amin!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version