NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > EZOTERIJA

NEPOZNATA ZVER UBIJA STOKU

<< < (2/6) > >>

Alexdelarge:

--- Quote from: "Goran Skrobonja" ---Ne, nije posredi ime novog benda niti domaćeg filma za sledeći Beokon - u pitanju je članak objavljen u "Kuriru" u nedelju 18. maja o.g. Evo teksta:
.......................................
NEPOZNATA ZVER UBIJA STOKU

NOVI SAD - U mačvanskom selu Salaš Noćajski nepoznata zver je za dva meseca ubila 54 ovce i koze, kao i oko 100 komada peradi. Novosadski mediji javljaju da meštani sela već dva meseca zbog toga žive u strahu, pa sada stoku sklanjaju u dobro obezbeđene štale.

Seljani nisu saglasni u proceni koja bi to zver mogla biti, ali kažu da im stoku „prikolje, popije krv životinja, pa nestane“.

- Pomislili smo da je reč o šakalu, ali kad je zver poklala ovce teške od 60 do 70 kg, za šta je potrebna velika snaga, promenili smo mišljenje - izjavio je Milorad Trišić Baćura iz pomenutog sela.
..........................
Only goes to show da, koliko god se trudili da pišemo fantastiku, uvek nažalost završimo kao perjanice književnog realizma. Dakle: vampir, vukodlak, bigfoot, jeti, nešto deseto?
--- End quote ---

Ti bokca ! Ovo je nesto k'o Straubova Prica o duhovima

Ljuba:

--- Quote from: "Goran Skrobonja" ---
Only goes to show da, koliko god se trudili da pišemo fantastiku, uvek nažalost završimo kao perjanice književnog realizma. Dakle: vampir, vukodlak, bigfoot, jeti, nešto deseto?
--- End quote ---

Mozda je neki `el cupakabra` odlucio da doseta i do nas?  :roll:
Ipak, mislim da je vampir. Sigurno.

Son of Man:
Ne bi me chudilo da ce na kraju bude : (VRLO) Poznata stoka (seljachka,srpska) UBIJA ZVER...

Black swan:
u nas bruceloza poprima razmjere epidemije
samo se krije...

da vidite horroricnih SF prizora iz ilegalnih jama gdje se ovce bacaju... a malo dalje izvor lokalnog potoka koji je ulijeva u rijeku...

gas maske... mrtve životinje gomila zaraženih ljudi...

:roll:  ko na filmu

taurus-jor:

--- Quote from: "Ghoul" ---pratim ja kretanje tog vampira već 10 godina unazad!

vidi ovo:

--- End quote ---

A bre gospodine NATO, zoološki vrt je u Beograd, ne u Salaš Noćajski...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version