DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Mali bukvar za velike masturbatore

(1/3) > >>

Alexdelarge:
Od svojih prapočetaka čovek je inspiraciju pronalazio južno od pupka. Po zidovima pećina, pored čednih prizora lova na mamute, bivale su zgomilane i skice povećih polnih organa na kojima su gazda ognjišta i njegova kamenjarka parili oči vršeći svoju praistorijsku dužnost. Scene predoziranog prepletanja svih udova bile su česte na ranim ćupićima i figuricama (na jednoj od njih bog Bahus zajahuje kozu), a smatra se da je prva andrmolja za damsko uzbućkavanje određenih virova stara čak 30 hiljada godina. Ne vajka se džaba junakinja Aristofanove Lizistrate, dok svoje drugarice podgovara da uskraćujući seksualne bonuse muškarcima (kasnije stalna taktika mirotvorkinja) zaustave rat - „ ni prcmoljka kožnog nema, maleckog od osam cola (sic), uteha za žene same kada drugo sve omane"

NISMO KRIVI JA I MOJ KOLEGA: Zamislimo bubuljičavog mulca koga su roditelji, izgulivši živce, odavno podučili da nije društveno prihvatljivo punom pelenom oblagati zidove, široke suknje rođaka iz provincije koristiti kao vigvame, lepiti žvake na komšijino zvono ili u sestrinu kosu. Kad je to utuvio, sleduje mu i prvi nauk koji ne sadrži zabranu: poučenije da mora uzeti sudbinu u svoje ruke. Međutim, u tim nežnim godinama, ona mu uglavnom svoje prisustvo obznanjuje kroz pobratimkovića koji već neko vreme nadrasta sapetost veša, na svaki dodir nabira veđe, „preporuča se“ pažnji. I dečarac se povlači u svoj ćumez (obložen posterima s kojih beline ženskog tela zamagljuju stakla, sijaju u svom ludilu) i ovaj pedagoški imperativ uprošćava do izopačenja tako što se, brže bolje, prihvati svog šegljivca kome će ubuduće priuštiti, kinjeći ga i drmkajući, prvoklasnu i više nego redovnu kućnu negu.

Njegov (ili bolje reći - njihov) život se ovim otkrićem zaljulja ritmično iz korena. Sve češće će se povlačiti u (i niz) sebe, dovodeći lako naučljivu veštinu uzdizanja dirkanjem do svog lepljivog ishodišta. Roditelji u prvo vreme (verovatno zato što im smeta grba) i ne primećuju te drkadžijske nagone kod svog mezimca, tako da on sve nemarnije skriva tragove, ostavlja bezbroj dokaza da mu semenici rade k’o udarnička smena rudnika Kreka - Banovići.

Utom, eto i prvih nevolja, ozbiljnijih panterskog đipanja pred koracima u predsoblju. Potrebno je da mizascen baš u tom trenutku bude krcat namernicima sabranim s koca i konopca na neku porodičnu svetkovinu koju krelac – nedozrelac, kome je novi hobi baš lepo krenuo od ruke - svakako želi izbeći. Neko od vickastih rođaka, posle komentara da se mladac „zakusturio“ i čekajući da žamor (kao tuš kod kafanskih tamburaša) utihne, uz obavezno šeretsko namigivanje saborno okupljenoj ženskadiji svih fela, pita: „Je li, mali, reci ti nama šiljiš li ga udarnički, a? Sučeš li ga, daješ li mu ikako predaha?“

U tom času je pubertetlija, rumen kao bulkica, već na pola puta da (praćen svih oblicima rzanja, kikotanja, groktanja i njištanja) propadne u zemlju po kojoj je i njegov jedini istinski predak (jer se ovozemaljskih rodbinskih veza upravo odrekao) biblijski Onan ispuštao svoje seme kad je prilazio bratovoj udovici podgovaran od Jude da zalije temelje svoje deverske dužnosti. I kad se, bežeći pred neprijatnostima, hajvan opet zakuca među svoja četiri zidića, nema mu druge nego da pridigne oklopnika, kacige već dobro ulaštene od neprestanog trenja.

No, ostavimo sad našeg antiheroja da obuzdava po par puta na dan svoj, kako to lepo kaže Nabokov, skiptar uzavrele strasti i krenimo, pod ruku s umnim glavama, u šetnju stolećima kroz kratku povest masturbacije, umazanu na ama baš svakoj stranici.

SVI SMO MI POMALO - DRKADŽIJE: Najednostavnije, masturbacija obuhvata različite načine čačkanja, draškanja i rastezanja polnih organa, tokom čega se dodirom, kad nam ispomoć drugih nije nadohvat ruke, združujemo s pupoljcima svoje seksualnosti. Opuštenije razmatrano cunnilingus i fellatio takođe predstavljaju onaniju, samo što ona spada u prismakanje ustima, pa nas urođena nesavitljivost sprečava da sebi i ove dragosti sami priuštimo (premda se dešavalo da, sporadi toga, ljudi krenu na kurs joge). Masturbacija je svakako neka vrsta cikorije snošaja, može biti i uzajamna, a bolje je ne komplikovati priču pominjanjem markiza de Sada kome je supruga u zatvor godinama donosila navlake i flašice precizno naručene za analno nas(l)ađivanje.

I pored toga što je neprestano proganjana, onanija nas je, izmičući svim osudama - održala. Na svim podnebljima bebe se vrlo rano igraju svojim genitalijama, a u nekim kulturama im, da bi sprečili plač, u tome pomažu i roditelji (kod nas se, nešto modernije, prednost daje čaju od maka). Kad jednom počne, ta namicaljka traje godinama, a najuporniji je, kao puteni miraz, unose i u brak. Žene onanišu, u proseku, ređe, ali raznovrsnije. Tu im dobro dođu i pomagala za dame (neka iz XVIII veka su imala i šupljinu za toplo mleko), a posebno zanimljiv postupak primenjuju gospe s Južnog Pacifika koje sednu na pod i petom pritiskaju genitalije, dok prstima pletu košarice ili ljušte luk.
Muškarci ud savatavaju dosta mučki, drmusajući ga gore – dole, a od rasporeda prstiju s obe strane bućkala zavisi kakva će biti svirka. No to nisu jedine mogućnosti, jer, na primer, Dali prepotentno kaže da masturbira udarajući se penisom u trbuh. Slično je i u životinjskom svetu. Ko god je stao pred kavez s majmunima zna da se oni umeju intenzivno dirkati kezeći se i benasto unoseći u lica radoznalaca. Savitljivošću trupa postižu i gorepomenute jogi - položaje na kojima im zavidimo. Crveni jeleni se jako vešto prave ludi dok galopiraju kroz visoku travu koja ih šašolji i izaziva im erekciju i ejakulaciju. Takođe, zanimljivu tehniku koristi ježurkica - opkorači prut i tako šeta, a zajahano drvce udara po tlu i vibrira do bodljikave ekstaze. Papagaji se trljaju o prečkicu i, uostalom, svaki insan nađe načina da sebi udovolji i osmisli svoju dokolicu.

ANTIČKA VARKA - DAJ MI ČEDNOSTI, ALI NE JOŠ: Od svojih prapočetaka čovek je inspiraciju pronalazio južno od pupka. Po zidovima pećina, pored čednih prizora lova na mamute, bivale su zgomilane i skice povećih polnih organa na kojima su gazda ognjišta i njegova kamenjarka parili oči vršeći svoju praistorijsku dužnost. Scene predoziranog prepletanja svih udova bile su česte na ranim ćupićima i figuricama (na jednoj od njih bog Bahus zajahuje kozu), a smatra se da je prva andrmolja za damsko uzbućkavanje određenih virova stara čak 30 hiljada godina. Ne vajka se džaba junakinja Aristofanove Lizistrate, dok svoje drugarice podgovara da uskraćujući seksualne bonuse muškarcima (kasnije stalna taktika mirotvorkinja) zaustave rat - „ ni prcmoljka kožnog nema, maleckog od osam cola (sic), uteha za žene same kada drugo sve omane".

Prvi potvrđeni VIP dirkadžija bio je Amon Ra u Starom Egiptu koji je, prema legendi, prostim cimanjem svog kopljanika začeo decu. Nakon toga su faraoni, svake godine njemu u čast ponavljali ovaj obred pred okupljenim narodom grozničavo svršavajući u reku Nil, koja vam sad, svakako, deluje manje romantičnom. Spartanci prvih deset bračnih godina ,preventivno, nisu smeli videti supruge po suncu, a ova obdanička ograničenja ne važe za dečake kojima su pristupali komotnije. O tome kako su kratili vreme na višesatnim mrtvim stražama, doduše, nema zapisa, no i slutnja je dovoljna.

Kažu da je u antičkoj Grčkoj veliki Diogen svog rupočepija potezao za krestu nasred ulice jureći prolaznike da im se požali što istom jednostavnom radnjom ne može namiriti i podjednako zagoreo želudac ili ih čak časteći vrelim uštrckom po odeći. Onanije su se stihovano doticali i Marcijal, Juvenal i Ovidije, uglavnom da joj se podsmehnu. Međutim, viši stepen sprdnje u to doba izaziva masovno prisustvo olova u rimskom vodovodu od koje svrdlasti pobratimi „liče na neko mokro uže“ ili su „miltavi kao jučerašnja zelena salata“ i „makovi malaksala vrata“. Sveti Avgustin koji je do 33. godine, po sopstvenom priznanju, svoju razvratnost pronicljivo pakovao u geslo „daj mi čednosti, ali ne još“, priznaje da se u nama zakon u udu bori sa zakonom uma, što predstavlja preteču niza narodnih mudrosti o odnosu penisa i mozga.

U vreme olimpijada sportisti su, da bi sačuvali snagu, vezivali svoje kožice, pa bi ih stihoklepci začikavali da su im „Đoke skraćene kao mišiji repovi“. Pitagorejci pokazuju velelepno mišljenje o spermi tvrdeći da se ona smešta u mozgu i kičmenoj moždini, pa je treba trošiti na kašičicu. Seneka se zgražavao nad onima koji, ne mareći za uzdržavanje, „odvratno vole svoju ženu kao neku ljubavnicu“, a Pitagora, doduše, dozvoljava vođenje ljubavi, uz amandman da ženskinja koju se hoće povaliti ne sme biti nečija sestra, majka ili kćer (što je prva kvaka 22 u istoriji).

CERKOVNO RUKOBLUDIJE I STRAŠNE VATRE TELESNE: Prečasna mater rukobludije smatra nasrtajem ne samo na jarca živodarca, već i na svetinju života, a oni koji tek – tako (od duga vremena i nervoznih misli, prepona ili prstiju) štrcaju sveudilj seme u kome je zaperak potomstva - služe Satani, za koga se tvrdi da mu je svaka vagina – kapija. Hrišćanski trakatati opominju da „što se duže rukobludniči, to sve poganije maštarije veštački podjaruju pohotu do čudovišnih ishoda.“ Od „nečistog trljanja strašne vatre telesne“ vernici se, prečesto uspaljeni kao vrapčići, spasavaju kako znaju i umeju. Crkva je preporučivala da se s izvesnom tugom upuste u seksualni odnos (ovaj naputak i do danas se održao u bračnim zajednicama), te da paze da im se postelja ne usija kao od žeravice, jer, kako reče apostol Pavle: „bolje je ženiti se i udavati, negoli upaljivati se“. Ali, demoni bluda nisu lako savladljivi, pa se lek tražio i u izbegavanju hrane koja stvara spermu, te se truplo is(k)ušavalo kroz postove gde su na meniju: sočivo, usoljene masline, suve šljive, rasol, praziluk i pečene leblebije, uz preporuku da obroci budu sirovi i hladni ne bi li potrli telesnu toplotu koja vodi senzualnosti. Ako to ne pomogne, ostaje hlađenje skakanjem u bačvu s ledenom vodom.

Najgore je u manastirima gde su monasi bivali doduše odani jednoj knjizi ali su njome, držeći je u krilu, nadraživali i pritiskivanu podlogu. Zbog opasnosti da naskoče na brata po rizi morali su, po pravilima: pokrivati kolena kad sede, izbegavati da se trće i zadižu haljetke dok ispiraju rublje, ne podizati pogled niti, đavolu trebalo, dodirivati ostale monahe (na pohotno zlo se moglo vrgnuti i vađenje trna iz tuđeg stopala). Dalje, bilo bi dobro da nikad ne pričaju u mraku i ne jašu uporedo magarce, jer bi mogli poželeti da se drže za ruke. U zajedničkim spavaonicama sveće su gorele celu noć (što je ekonome dovodilo do pod omču), jer nikad se ne zna šta nosi manastirski mračak.  Za njih je izmišljena i specijalna drvena prakljača - veslo čistote, kojom su upasivali košulju u pantalone izbegavajući rizično dodirivanje prstiju po genitalijama.

Pustinjski oci, u to doba na ceni, jarcali su se po zabitima hvaleći se da je u njima sve odumrlo, ali bi, za svaki slučaj, strugnuli čim neka suknja zaleprša na vidiku. Opet, dešavalo se da upadnu u selo i spopadnu, uz vrisku nabujale pohote koja je tražila nehrišćanski rukavac da se istoči, prvi curetak koji bi prišao s ćupom vode da im zatraži verski savet. Simeon Stolpnik, živi uspentrali svetac, je propovedao sa stuba viskog 18 metara, ali je za svaki slučaj zabranio da se oko njegove pritke vrzmaju žene. Na udaru su bile i noćne polucije, jer monasi nisu mogli baš svako veče zaspivati misleći na igumana, te bi ih budila lokvica vreline. Njima je savetovano da, ako im se to već omakne, preskoče jutrenja. No, kad su pevnice, uz pritajeni kikot vernika, ostajale poluprazne, ta zabrana je povučena.

VRELE KRUNE SPERME I OSTALA ČUDESA: Ni druge religije ne daju masturbaciji ni žilicu nade. Za hinduizam je sperma oplemenjujuća supstanca koju treba čuvati kao svemoguć eliksir (poput onog koji je proslavio Asteriksa i Gale, premda, pretpostavljam, nije za uzajamno pijenje), što je iznenađujuća polna snishodljivost za sredinu koja nam je dala Kama Sutru. Kod njih kao da važi pravilo „glavu dajem, (Krajinu i) spermu ne dajem“, pa se gubitak dragocenih kapljica (a jedna vredi kao 60 kapi krvi) oplakuje kao smrt. Sperma doprinosi duhovnoj i telesnoj gikosti onoga koji je nerazmetno čuva, a svako „ko kontroliše čak i jednu kap u stanju je kontrolisati i sedam mora.“ Po tome gospodar svih voda je bog Šiva čiji je penis nabrekao od sperme koja se, budući da mu je glavonja opasno uspravljen, ne proliva uludo, već svoja spremišta nalazi i u rogolikim izbočinama na gazdinom čelu, u vidu vrele krune.

Indijski zakon o suzdržavanju – bramačarja drži sve seksualne apetite na nuli, a to najbolje zna Gandi koji se slobodno premetao po postelji tarući se o ogromne grudi svojih sledbenica, a da mu se ispod pojasa nije dešavao nikakakav tektonski poremećaj. Opet, ako bi se neki manje seksualno obamro mladić suprotstavio kodeksima i upao u nečednost bio je prinuđen nositi godinu dana magareću kožu umesto odeće i, što je još gore, kupati se tri puta dnevno. Nedostatak sperme (koja se istače na vrlo jednostavan način) izaziva, po bukvarima bramačarje i danas dostupnim u Indiji barabar s ozbiljnim udžbenicima: pogrbljenost, odvraćanje očiju, preznojavanje, nervozu i truljenje zuba. Uz klasične zavisnosti od akohola, duvana ili droge, javljaju se izopačene navike da se žvaću olovke, krede ili zemlja, što sve vodi u poremećenost o kojoj pisci ovih leksikona uzdržavanja očigledno dosta toga znaju iz prve ruke.

Još su gori pripadnici džanaizma koji, u panici od bakterija, a bojeći se da ne naškode nijednom živom biću (osim, seksualnim puritanstvom – sebi) nose maske, izbegavaju da jedu kraj vatre koja prlji bube, metlicom od paunovog perja nežno skidaju insekte s odeće da bi im poštedeli život. U polnim organima je, tvrde oni, leglo mikroba, tako da seks, masovni pomor živuljaka smrvljenih trenjem, i ne prakticiraju. Naravno, o onaniji nema ni govora, jer i ona je etničko čišćenje sirotih picajzli.

I danas se na pokojoj fabrici u Kini može videti natpis „seks je mentalna bolest“, a stege u primitivnim kulturama su sve jače, pa, recimo u Alžiru vračevi tvrde da nečedne žene i mladiće mogu raskrinkati na osnovu zvuka koji proizvode mokrenjem. Svejedno, mrtva trka u osudi onanije ne jenjava kud god da se baci udica i tu meridijani ne igraju neku ulogu.

TEORETIČARI DRKAIZMA: Hipokrat veli da čedne žene pate jer im materica, suva bez sperme, lunja kroz telo, pa on savetuje da spreče to potucanje tako što će se s nekim kresnuti. Opet, uživajući dok obrće ćurak, muškarcima savetuje strogu apstinenciju kroz čuvanje optimalne sočnosti semena. Galen se više bavi prosipanjima sperme, tvrdeći da nju luče i žene, te objašnjavajući da orgazmi grejući krv - slabe telo. Avgustin dokazuje da je sluzavi ispljuvak ševca „otrov koji se brzo širi i kuži svet još od čovekovog pada“. U XII veku delo „Sveti devičnjak“ masturbaciju žigoše kao „nedoličnost smrdljive prljavštine.“

Ali, pravu revoluciju na polju onaničarstva izaziva polovinom XVIII veka izvesni doktor Tiso, proglašavajući dirkanja za pretnju zdravlju i životu. On vapi da se sperma ne traći, jer svakim prskanjem dragocene zalihe „eteričnog ulja“ presušuju, što može dovesti do: ćaknutosti, sušenja kičme, epilepsije, sepila i stotinu drugih kobnih čuda. Sperma je dragoceno mazivo, tvrde polaznici te škole anti - drkaizma, jer je čedno telo apsorbuje i njome natapa moždane vijuge. Zato je najbolje strah i krivicu kod onaniji sklone omladine, koju odaju pocrneli podočnjaci, uterati svakim načinom. Između 1856. i 1919. godine Američka kancelarija za patente je priznala 49 sprava koje onemogućavaju masturbaciju: 35 za konje i 14 za ljude. Dečacima su puštani elektrošokovi kroz čune ako bi im ove u snu poskočile, oko penisa su im obmotavane lakmus -vrpce, brižni roditelji mazali su im jarcala tonicima koji bi, u dodiru s prstima, izazivali plikove po koži...A moralnim krastama se osulo celo društvo u represiji. Drugi, ne manje izopačeni autoritet Kraft – Ebing kuka nad „dovođenjem  u dodir finih organa usana, jezika i nosa s izlučnim kanalima nečisti kakvi su penis, vulva i vagina“, britko ženama preporučujući tradicionalni kasapski recept preuzet iz Afrike – rezanje klitorisa.

Doktor Grejem, koji se proslavio kao borac za „ishranu koja leči seks“,  kritikuje grčevite napade koji u orgazmu, snagom tornada, potresaju mozak, srce, pluća i jetru, te preporučujući krekere koje sam proizvodi. Pahuljicama kornfleksa,  kojima zasipa pohotne želje, kulinarstvu apstinencije pridružio se i Džona Harvi Kelog. On smatra da zatvor izaziva lokalno uzbuđenje jer otpadne materije pritiskaju genitalije, pa savetuje čestu primenu klistira, koji je bio izgleda njegov način  samozadovoljavanja. Kritikovana je u to doba i odeća što, nagomilana ispod struka, stvara neprirodnu vrućinu, dok korseti teraju krv nadole u „nežne organe začeća“.

ONANIJA KAO KNJIŽEVNA MANIJA: Profesor Nikola Visković posebno se bavio masturbativnim motivima u književnosti, pa virnimo u njegove korisne brevijare. Nakon već pomenutih rimskih pesnika, ova tema biva preskakana sve dok William Shakespeare (nezgodno prezime, zar ne?) u jednom sonetu ne pomene grešni gubitak semena. Utom i izvesni Pacifico Massimi konkretno sriče:

Predugo mi kur pičkicu ne vidi,
I predugo mudama ne tucka muško crijevo.
Krut je danju, krut je noću, nikako
Da klone, u svako doba podignute glave.
Zar nema dječaka il djevojke da molitvu čuje?
Nitko da dođe? Morat će desnica raditi svoje.

Negde iz tog doba su i šifrovani višetomni zapisi uglednog građanina Samuela Pepysa, koji je precizno evidentirao sva svoja samomilkenja kojih se postideo tek kad je svog kolenovića propustio kroz šake u crkvi, za vreme božićne mise gledajući u dvorske dame i kraljicu lično.
Za d’Argensa je dovoljno reći da su ga visoko štovali markiz de Sad i Casanova, a njegovo delce  iz 1748. donosi pravu apologiju masturbacije. Početkom XVIII veka pojavljuje se i poema La Masturbomanie nepoznatog klepca koji veliča drkanje kao najfilozofskiji od svih užitaka:

O, masturbacijo nebeska!
Naslada čista i slatka;
Tissot se na tebe žesti
Svojim djelom spretnim;
Ipak, i taj Eskulapov svećenik
Pokazuje mimo svojih pridika
Da drka kao svaki sretnik,
Kraj svih guzova i pičaka.

Alexdelarge:
U Mémoires d’une demoiselle de bonne famille iz 1877, nailazimo na pričicu o vragolastoj devojčici Karmen koja se u samostanu, za vreme zajedničkog učenja, podvlači pod klupe svojih družbenica i pod(j)aruje ih veštim prstićima, te uskoro sve devojke (uz)dišu kao jedna. I Markiz veliča masturbaciju u svom stilu tvrdeći da su: masturbator, ubica, deteubica, palikuća, sodomist - ljudi po volji prirode i naši uzori...

Grof Mirabeau u delu Erotika Biblion daje genezu drkanja objašnjavajući kako je Merkur podučio naslednika Pana da se olakša, a ovaj je ta znanja preneo pastirima, koji bi mogli da ga uzmu i za svog patrona. Mirabeau još tvrdi da su u Grčkoj neke djevojke usavršile umeće da „ispod stola nogom daju muškarcima zadovoljstvo koje druge nespretnije izazivaju rukama.”

Junak jednog manje glasovitog romana Oscara Wilda kaže: „ruka mi je nešto kolebljivo pošla primjerom njegove, i moram priznati da je užitak od rukovanja njegovom batinom bio deliciozan.“ Posle delicioznog Gidea opčinjenog  muškoljubnim draganjem, ističe se i Joyce kad opisuje kako Leopold Bloom drka kroz džep promatrajući noge izazovne devoojke.

Philip Roth potrebu da se penis tura unaokolo šaljivo opisuje u romanu Portnou kroz slučaj mladića koji se služi jednim lepim komadom jetre iz hladnjaka: „konzumirao sam je omatanjem oko kite u pola četiri, a već dva sata kasnije na vrhu viljuške zajedno sa članovima moje jadne i nevine porodice.“

I Stendal se, u romanu Armance, poduhvatio priče o impotentnom mužu. U pismu Merimeeu kaže:“ Olivier je bio jak u pomoćnim sredstvima..., spretna ruka i vrijedan jezik davali su Armanci snažne užitke...On joj je rukom davao dvije do tri ekstaze svake noći, a ona se zbog stidljivosti nije usuđivala ništa reći...Davati ekstazu rukom, kakva lijepa perifraza u izbjegavanju prljave riječi drkati!”

I zaista, ta reč je odavno prokažena kao neprilična, a kad je poimeničimo njome označavamo osobu koja je puna iskvarenosti, nemorala ili zlobno čangrizava. Sam glagol retko kad biva ubačen u rečnike, a kad se to i desi određuju ga kao „radnju stezanja i trljanja muškog polnog organa radi postizanja ejakulacionog zadovoljstva''.  Smatra se da je u našem jeziku povezan s izrazima drktati (drhtati), drkalo (zadnja cijev na gajdama), drkela (staro mršavo kljuse), drklo(patrljak kukuruzne stabljike), drlencati se (treskati se, drmusati se) i drukati (nemački -.podvrgavati pritisku), a svaka od ovih opcija dovoljno upućuje na neke etape radnje kojom se ostvaruje. Tu stižemo i do Vuka koji u „Crvenom banu“ spasava obraz (i druge delove tela) našoj književnosti. On se prvo dotiče ompotencije:

Sinoc majka oženila Ranka,
Ljuto kune udata devojka:
"Tesko svakoj bednoj onoj majci
Koja daje jaku za nejaka --
Zora bela, a ja jošte cela!
Iz'o govno ko te oženio!
Diži noge, otpale ti ruke,
Vrane ti se na kurac osrale!
Pa to varira i sažima:
Sitna riba plicavica,
Malen kurac kukavica!

Pre nego što će preći na opis dirkanja, pominje i neke kumulativne nevolje draganja:

Svadila se pica i guzica,
Guza pici tijo besedila:
Ao pico, uda komšinice,
Meni tvoji gosti dodijaše
Tebe jebu, mene s mudi tuku!

Samu onaniju prvo predstavlja kroz stari dobri kunilingus:

Makni, snaša, guzovi!
A ti, brato, brkovi!

A zatim radi i na stihovanoj ravnopravnosti polova koji se samozadovoljavaju:

Drka, drka, kuro,
Na babino runo --
Pomoz' babi češljati,
Daće baka jebati!

i

Djevojka je plakala
Što je pica dlakava;
Druga joj se rugala,
Jer je nije strugala.

Priznaćete, od Vuka sasvim dovoljno!

KODEKSI ŠMIRGLE: Vatikan je ponovo pre pola veka onaniju zavezao u istu vreću grehova s homoseksualizmom i predbračnim seksom, ali je pre toga Wilhelm Reich teorijski prozreo ideologiju gušenja seksualnosti (pa i masturbacije) kao izvora kreativne moći koja prkosi građanskim dog(m)ama.  „Prijatelji drkanja, dobro veče“, svakako su reči koje bi, u tom duhu slobode, iz svog bogatog verbalnog čekmežeta odabrao Milojko Pantić kad bi prenosio svetski kup u masturbiranju koji se redovno odvija u čast američke doktorke ostavše bez posla jer je pred skupštinom UN-a izjavila da onaniju treba učiti kao azbuku. Poznato je da svuda gde se tiskaju đaci, zatvorenici ili vojnici ima mesta i za drevnu natezačku disciplinu s preponama - „ko će brže i dalje“, a na ovom svetskom višeboju odvažni odmeravaju spremnost u četiri kategorije: najduža masturbacija (rekord – 8 sati, mašala), najveći broj vezanih orgazama (žene vode ubedljivo 49:6), timska zabava (ovo je nešto kao revijalno naddrkavanje) i najduža ejakulacija (u dalj i troskok, verovatno).

Navika je jedna muka, a odvika je po svim pitanjima duplira. Ne postoji neka propisana norma koliko puta dnevno potezati korbač, pa se, posebice među mlađim nadraštajem, dešavaju i anomalije. „Zdravo je onanisati, tako diše spolovilo“, tvrde utešiteljski oni koji su odavno dilemu „drkanje ili zdravlje“ rešili u korist svog penisa. Masturbacija ima veliki koalicioni potencijal, sve oko sebe ulepi i privuče. U starom vicu Pinokio se požali Đepetu da mu žene zameraju na preoštrom međunožnom klinu. Tata mu preporuči da ga malo izdelja šmirglom, a đavo odnosi šalu kad lutak, par dana kasnije, protrči kraj stolarske radionice s velikim kolutom šmirgl – papira i uz novostečeni smisao života: „Ma kakve ženske, šmirgla je zakon!“ Jedan poznanik je, opet, načuvši o čemu pišem, doslovce rekao – „Drkanje je majka, bratac! Još da imam sise, oter’o bih ženu.“

Nekada se na radiju češće mogao čuti hit „stavi pravu stvar na pravo mesto“. Svako malo pojavljuju se dragoceni saveti o tome kako pronaći što verniju zamenu za osećaj lepljivih trnaca koji se, najčešće, samo naslućuje. Ekscentici kažu da je dobro (za dobro jutro?) margarinom namazati glavić, trljati ga kružnim pokretima u smeru pomahnitale kazaljke na satu, a drugom rukom zaguliti prepucij do balačaka čvrsto držeći ošamutila kome će se zanebesati da je najzad uleteo među donje, sanjane „tople usne žene“. Drugi maštovitiji predlažu da se Ivica Kičmanović umetne u vruću gibanicu, a neki i otvore na usisivaču doživljavaju kao uzbuđujuće. Na Tajlandu muškarci pohotu smiruju isključivo oslanjanjem na sopstveno polno kljuse, jer je običaj tamošnjih žena da se prikradu usnulim muževima i mačetom im otfikare ud koji je neverno švrljao okolo vukući i gazdu u propast. Ta pojava je toliko uzela maha da postoje i posebne patrole za penise, koje po obližnjim šumarcima traže precvikani muški ponos ne bi li ga lokalni doktori, heroji polnog šnajderaja, što pre prišili. Pominju se sve češći slučajevi da gospoje, dohakavši toj muškoj organizovanosti, odsečenu stvarčicu privežu za helijumski balon koji, skupa s nadom kastriranog švalera, zatim odleluja u nebesa.

I, kad se već dotaknusmo prejezovitih priča, pomenimo nezajažljivog farmera koji je, dugo posmatravši proces, odlučio da volšebnika uparkira u električnu muzilicu za mleko. Kad je, našavši dovoljno slasti, nakon bezuspešnih pokušaja da tako sapet isključi čudo, nazvao kompaniju za mužu -  sekretarica mu je ljubazno objasnila da će muzilica sama utihnuti kad nacedi propisanih pet litara! Ne znamo šta je dalje bilo s ovim mučenikom, ali verujemo da je postao prvi mirotočivac koji je pao na misionarskom poslu utvrđivanja nove masturbatorske religije.

Ipak, nije fer da ovaj preobimni traktat o dirkanju završimo uterujući strah u kosti onima koji svoju zanimaciju vole više nego ’leba jesti. Utešimo ih time da je drkanje u svim svojim dvopolnim pojavnostima, penušanju sklonosti i odbojnosti, zadovoljstva i griže savesti – sasvim ljudski poriv. Zato, ne sputavajte svoje želje, makar vam one uporno klizile prema uzavrelim preponama, jer to što ste veliki masturbator nikako vas ne može sprečiti da, ako svojski zapnete, postanete još veći – čovek.

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-tema/32205-Mali-bukvar-velike-masturbatore.html

Alexdelarge:
ti bokca! pa ovome se osušila kičma!

Masturbirao skoro deset sati

Na ovogodišnjem Prvenstvu u masturbiranju Masturbate-a-thon, pobedio je Masanobo Sato, i to već drugi put.

Masturbate-athon je takmičenje koje se održava svake godine u San Francisku, a sponzoriše ga Centar za kulturu i seks.

Učesnici dolaze iz celog sveta, a svoju "veštinu" demonstriraju u specijalno dizajniranim prostorijama - masturbatorijima.

Tu takmičari moraju da se "uzbude" i ostanu u tom stanju što duže, ali bez ejakulacije. Masanobo Sato je postavio novi rekord - masturbirao je 9 sati i 58 minuta!

"To je njegov hobi, a ja imam neke svoje", kaže devojka pobednika koja mu je merila vreme dok je on kod kuće vežbao za takmičenje.

A kako se on, zapravo, priprema?

"Dan počinjem dvosatnim masturbiranjem i plivam dva puta nedeljno. Mislim da mi rad na mišićima celog tela pomaže", kaže dvostruki šampion u masturbiranju.

http://www.mondo.rs/s228470/Magazin/Magazin/Ljubav_i_Seks_/Masturbirao_skoro_deset_sati.html

Meho Krljic:

--- Quote from: Alexdelarge on 23-12-2011, 19:38:58 ---
"Dan počinjem dvosatnim masturbiranjem i plivam dva puta nedeljno. Mislim da mi rad na mišićima celog tela pomaže", kaže dvostruki šampion u masturbiranju.

--- End quote ---

Eh, kako je divno nemati obaveza u životu do da sebi ugodiš. Mi ostali smo srećni ako nam je tokom dana kancelarija prazna na pola sata da se malo opustimo...

Gaff:

--- Quote from: Meho Krljic on 23-12-2011, 21:03:48 ---
Eh, kako je divno nemati obaveza u životu do da sebi ugodiš. Mi ostali smo srećni ako nam je tokom dana kancelarija prazna na pola sata da se malo opustimo...

--- End quote ---

 xrofl

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version