• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Reynoldse, reaguj!

Started by Alexdelarge, 22-03-2011, 21:43:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Quote from: Суба on 24-03-2012, 12:31:55
Сјаајн текст. Прочитао сам га двапут. Димитријевић се често залеће тамо где му није место али сад је убо. xjap

Ovaj tekst je tipična navlakuša. Navučeš se da podržiš, a drugima sve u vezi sa tobom postane jasno.

Albedo 0

pa sad, ovaj tekst i drobi gluposti i kaže poneku istinu. Ti samo drobiš.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 24-03-2012, 10:09:29
Šta radiš ti ovde? Link je namenjen Džonu K.  :lol:

Да си мало промућкала сурутку, одлучила би шта мислим о Дверима пошто сам их често спомињао. Можда текст прочитам кад будем имао више времена, можда и не. Антонићеву књигу нисам набавио, а ни насловницу нисам видео.  :lol: Због тога засад не могу да реагујем.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 24-03-2012, 15:27:00
Да си мало промућкала сурутку, одлучила би шта мислим о Дверима пошто сам их често спомињао. Можда текст прочитам кад будем имао више времена, можда и не. Антонићеву књигу нисам набавио, а ни насловницу нисам видео.  :lol: Због тога засад не могу да реагујем.

Odlučila sam da ne čitam većinu tvojih postova. Briga me šta "misliš" o mnogo čemu, pa i o dverima.  8)  sa druge strane, postavila sam tekst, da reaguješ na njega.

Суба

Quote from: D. on 24-03-2012, 14:53:47
Quote from: Суба on 24-03-2012, 12:31:55
Сјаајн текст. Прочитао сам га двапут. Димитријевић се често залеће тамо где му није место али сад је убо. xjap

Ovaj tekst je tipična navlakuša. Navučeš se da podržiš, a drugima sve u vezi sa tobom postane jasno.

Драго ми је ако је јасно. Није мени проблем ни да појасним.  :)

Josephine

Pojasnio si dovoljno, nisam bila zainteresovana ni za to što si u prethodnom postu napisao.

Ja postavim link da Džon reaguje, a sjate se neki čiju reakciju mi na pamet ne bi palo da tražim. Ja znam kako će Džonić da reaguje i znam da će mi njegova reakcija odgovarati. Zato sam ja postavila link, a on nije reagovao. Svi ostali u temi, ovom prilikom, su višak.  8)

Stipan

Ajde bre Princezo, nemoj Subu da mi diraš,

Суба

Нису ми битна D.очекивања. Нити сам игде видео да је пре постовања напоменула да је текст за Рејнолдса.  xyxy

pokojni Steva

Kako li se topik zove?  xrofl
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Stipan

Суба

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 24-03-2012, 20:07:17
Kako li se topik zove?  xrofl

Сви смо онда овде уљези.  8-)

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 24-03-2012, 17:37:34
postavila sam tekst, da reaguješ na njega.

Заболе ме баш да играм како ти свираш, нисам ни кликнуо на линк. Ево мало добре музике, за промену:

Feminism is Stupid (And You're Stupid, Too)

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

O, dušo moja, ti odavno igraš kako ja sviram.  xremyb

Albedo 0

you're just a lazy FTW!  8-)

Josephine

Evo i tebi jedan feministički   xremyb

Josephine

Evo da se i Džonić malo edukuje o svom mehanizmu odbrane kada komunicira sa ženama koje ne može da potčini (courtesy of F. Jape):

5 Ways Modern Men Are Trained to Hate Women

...Which brings us back to where we started. If you add all of this together, you get a world where this woman can testify before Congress about her friend suffering from ovarian cysts ...

... and a male political cartoonist will draw her like this:

Albedo 0

koliki idiot trebaš biti da postavljaš tekst o nečemu što u Srbiji nikad nije bilo zabranjeno?

Josephine

Mehanizam je bitan, ne sadržaj. I ti imaš isti, ali ti si mali, za tebe još ima šanse. Džon je izgubljen slučaj.  8-)

Albedo 0

Quote from: D. on 28-03-2012, 01:14:43
Mehanizam je bitan, ne sadržaj.

ne, bitna je istina.

npr, tvoj mehanizam možda šlajfuje u mjestu, ali ako se koncentrišeš samo na mehanizam onda ti nije jasno da šlajfuješ...

Porediti bilo kojeg Evropljanina sa tupavim Mid West Amerikancem je prvo ljigava laž, drugo zlonamjerna provokacija, i treće ljigava laž.

Джон Рейнольдс

Морам да ти скренем пажњу на две ствари, а обе су даљи докази твоје безнадежне глупости. На првом месту, то је сама чињеница да у твоју тикву после свега исписаног није ушло да мејнстрим политика Запада за мене нема никакву тежину, за размишљање нема ништа да ми понуди и сматрам је непријатељском. Друго, твоје насумично стављање речи у курзив делује јадно спрам мог, јер кад ти се обраћам, у курзиву су речи које си раније неправилно користила и служе ми за подсмех. Ваљда ти је то јасно и ту не можеш да ме оповргнеш.

Него, да порадимо још мало на психоанализи. Кад већ споменух Запад, ово што радим тамо би скупо плаћала, али у бескрајној доброти централноевропског човека, ја ти то нудим бесплатно.

Шта желиш овим илустрацијама да поручиш свету, јер ово ми ниси послала на ПП? У питању је део много дужег текста, али ти си од свега извадила баш ово и - индикативно - две сличице. За оне који не знају и не могу да сазнају јер се ниси потрудила ни линк да оставиш, те сличице су СВЕ што поручујеш. Дакле...

1. слика: Како видиш СЕБЕ. (уздржавам се да не ставим ниједан смајли) Отресита жена, за микрофоном, у медијима, прича нешто важно и многи је слушају. (још увек се уздржавам од смајлија)

2. слика: Како мислиш да тебе (види слику 1, јелте) на форуму представља моја маленкост.

Дакле, опет се све врти само око тебе и ни око чега другог, то је та безвезна идеја коју, бојим се, никако да ти добри људи овог форума избаце из главе... Не можеш се ти сакрити иза свог пола и женског рода; проблем си ти лично, а не жене у глобалу.

Објаснио сам МЕХАНИЗАМ. А сад смајлији:

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

#Τζούτσε

Josephine

Dragi Džone, jeste, moja je greška što nisam bacila ceo link. Setih se toga u neko vreme nakon što sam kliknula na post. No, ostavila sam naslov, pa i google i tu pomaže.

Pa naravno da tako vidim sebe i tebe, zato sam i postovala ovde. Tu nema ničeg problematičnog... 8-) Jedino što u tvoju centralnoevropsku glavu ne može da uđe je da ja na internetu komuniciram na nivou simbola. A kada nije tako, onda te jednostavno zajebavam.  :lol: Sad, malo je uvrnuto kada istovremeno radim i jedno i drugo, poručujem i tebi i drugima, i svetu, ali to je već neki viši nivo koji ne bi razumeo, izgleda.

Eh, da - ja sam prva tvoje reči stavila u kurziv, koliko se sećam. No, eto ti fora, poklanjam ti je. 8-)

Cmok.

Джон Рейнольдс

Али ти си само (a) fluke, дакле малим словом. Сигурно ниси Сандра Флук.

#Τζούτσε

angel011

Quote from: Бата Животиња on 28-03-2012, 01:13:35
koliki idiot trebaš biti da postavljaš tekst o nečemu što u Srbiji nikad nije bilo zabranjeno?

Na šta tačno misliš?
We're all mad here.

Josephine

Джон Рейнольдс

Пошто волим да решавам низове, капирам да је следећи елемент низа нешто што наликује на отисак копита или папка.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 21-04-2012, 15:42:11
Пошто волим да решавам низове, капирам да је следећи елемент низа нешто што наликује на отисак копита или папка.

Samo ako je muška cipela sledeća u nizu.  8-)

Джон Рейнольдс

Осим што си глупа, још си и ћорава. Мушка ципела се већ налази у низу на сличици коју си сама поставила.

едит: Тачније, њен отисак. Нема ципела.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 21-04-2012, 15:44:14
Осим што си глупа, још си и ћорава. Мушка ципела се већ налази у низу на сличици коју си сама поставила.

I to joj brani da se ponovi?

Джон Рейнольдс

Низ је очигледан, само треба бити глуп или ћорав па не видети. Следећи елемент је отисак папка или копита.

#Τζούτσε

Josephine

Nisi mi odgovorio na pitanje, ti koji voliš da rešavaš nizove.

Джон Рейнольдс

Ако је ова глупост: "I to joj brani da se ponovi?" питање, онда је одговор - У овом низу отисак мушке ципеле не може да се понови и следећи елемент личи на отисак папка. Пета нестаје, врх се краћује. Шта да ти кажем, ово ти је још један EPIC FAIL! У низу.  8)

#Τζούτσε

Josephine

Ali peta ne nestaje? Osim toga, ako gledaš tom logikom (nestajanje pete), onda se papak, zapravo, razvija od muškog otiska?

Джон Рейнольдс

Нећеш ваљда сад још да се копрцаш у глупостима и слепоћом пред очигледним? И то у вези са сликом коју си сама поставила?

EPIC FAIL.

#Τζούτσε

Josephine

Ako se peta smanjuje, a muški otisak je ispred ženskog, onda po tvojoj logici, svinja potiče od muškarca. I po mojoj.  8-)

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Josephine

Josephine

Джон Рейнольдс

Опет сам те ухватио у празилукашкој неписмености, а?

Зашто празилукашкој? Па зато што (покушаваш да) користиш туђице да би звучала паметно и образовано. Никакве ти фоткице сад не могу помоћи.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: angel011 on 28-03-2012, 13:44:14
Quote from: Бата Животиња on 28-03-2012, 01:13:35

Na šta tačno misliš?

pojma nemam 8-)

otkad je ova poruka uopšte?

nešto oko abortusa i slično...

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 03-05-2012, 23:29:03
Опет сам те ухватио у празилукашкој неписмености, а?

Зашто празилукашкој? Па зато што (покушаваш да) користиш туђице да би звучала паметно и образовано. Никакве ти фоткице сад не могу помоћи.

:lol: :lol: :lol:

Джон Рейнольдс

Ни "хвала" што те описмењавам...  :(

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 04-05-2012, 00:34:59
Ни "хвала" што те описмењавам...  :(

Prvo opismeni sebe.  8-)

Джон Рейнольдс

Стереотипно.  :lol: Кад не знаш шта ћеш, одговориш било шта.

Пази сад. Нису твоје грешке најсмешније, људски је грешити, нико не може знати све. Смешно је то што се ти, ухваћена у незнању, џилиташ, вадиш на некакве "намерне грешке", "навлачење" и којешта. Смешно је колико су ти комплекси снажнији од разума, а тек ово касније ухођење по форуму, качење сличица...

#Τζούτσε

Josephine

eno ti, priznala sam ti.  8-)

Melkor

Jeste li vi sigurni da je to bila greska?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Джон Рейнольдс

Ако питаш за стереотипе, реч "стереотипи" постоји код Вујаклије.  8-)

"Дискрепанција" у Речнику матице српске и код Вујаклије.

"Стереотипова" и "дискрепанце" нема, мада признајем да нисам тражио другде.

#Τζούτσε

Josephine

ja pričam telefonom poslednjih pola sata. kucam i pričam

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Melkor

Za stereotipe pitam, oni su mi diksrepantni :)

Shvatio sam da si je ti ispravio u "streotipove" a da se D. slozila. Mada, ako ste editovali poruke....
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."