• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazana zločinačka politika Hrvatske

Started by Anomander Rejk, 15-04-2011, 13:07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anomander Rejk

U završnoj reči na procesu šestorici političkih i vojnih čelnika Bosanskih Hrvata, Haško Tužilaštvo ocenilo je da je izneto dovoljno dokaza koji potvrđuju POSTOJANJE UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PODUHVATA, NA ČELU SA FRANJOM TUĐMANOM, ČIJI JE CILJ BIO STVARANJE VELIKE HRVATSKE I PRIPAJANJE TERITORIJA BIH HRVATSKOJ, ŠTO BI SE POSTIGLO PROTERIVANJEM NEHRVATA SA TIH PODRUČJA.
Šestorka je bila izvršitelj radova na terenu, a počinjeni su brojni zločini poput Ahmića, Dretelja, Gornjeg Vakufa, Mostara, Prozora itd.
Pojedinci iz šestorke su i govorili da su direktni izvršioci politike Hrvatske. Transkripti i brojna svedočenja govore o izrazito negativnom odnosu Tuđmana prema BIH, koji je čak i Galbrajtu govorio o granicama Banovine iz 1939 i da je Bosna ,, neodvojivi deo
Hrvatske ''.
Nakon presude za Oluju, uskoro ćemo imati i presudu u kojoj će biti osuđena i velikohrvatska politika u Bosni.
Mislim da nakon toga treći entitet neće dobiti ni za 1000 godina.
Tajno pišem zbirke po kućama...

džin tonik

mislim da bi bilo najbolje da si ga jednostavno uzmu i dobro. pa ga ne moraju vise dobiti. problem rijesen.

varvarin

http://www.politika.rs/rubrike/region/Odbrana-negira-zlocinacki-poduhvat.sr.html

Одбрана негира злочиначки подухват
Експерти оцењују да је погрешно то што адвокати хрватских генерала покушавају да оборе тезу о прекомерном гранатирању Книна

"Загреб – Адвокати хрватских генерала Анте Готовине и Младена Чермака, првостепено осуђених у Хашком трибуналу на 24 и 18 година затвора, почетком недеље предали су најаву жалбе на првостепену пресуду, после чега им преостаје још 75 дана да ту одбрану и прецизирају. Међутим, према оном што се до сада сазнало, одбране оба генерала засниваће се на покушају обарања основне тезе судског већа о удруженом злочиначком подухвату и прекомерном гранатирању Книна и других крајинских градова да би се становништво подстакло на бекство.

...Овако постављена одбрана двојице хрватских генерала није наишла на ширу подршку струке у Хрватској. Штавише, угледни адвокати који су се исказали и на суђењима у трибуналу, попут Анте Нобила и Чеде Продановића, сматрају да одбрана генерала у жалбеном поступку треба да заборави на одбрану режима Фрање Туђмана, којег суд сматра најодговорнијим за ратне злочине почињене у ,,Олуји", и пронађу нове чињенице које ће евентуално умањити одговорност њихових брањеника.

Како преноси сплитска ,,Слободна Далмација", таква стратегија је од почетка била осуђена на неуспех о чему говори пример одбране генерала Ивана Чермака, која се стратешки разликовала од оне Готовине и Маркача."

varvarin

Samo kao olakšavajuće okolnosti... 

džin tonik

odlicno, cim postavu odbrane "ugledni odvjetnici" ili kvislinzi ili srbski petokolonasi smatraju pogresnom, odbrana je na pravom putu.

varvarin

Dobro, jebeš srBske petokolonaše, al šta su krivi ugledni odvjetnici???  :mrgreen:

džin tonik

pruzam ti mogucnost da likujes. a tako i treba, gospoda hrvati su vas potpuno zasluzili.

varvarin

Nas zaslužili?!   :x :cry:
Ma ne pišem ovo za gospodu Hrvate, pišem za mog najdražeg Hrvata sa ovog sajta, domaćeg, da ne kažem kućnog ljubimca...  xrotaeye

džin tonik

pa nisu vas gospoda hrvati zasluzili u nekom virtualnom svijetu, vec da im konkretno zajasite na grbacu. ljudi to vole. dobro njima - dobro vama - dobro svima.

džin tonik

mislim, 'ebes zemlju ciji ljudi ni 20 godina nakon nekog toboznjeg oslobodjenja nisu u stanju vratiti ime kazalisnom trgu. ili joj se generali nakon srbske agresije moraju braniti po nekim hagovima.
to je zemlja izija koji vas potpuno zasluzuje. onako, kad uruci neki svoj rad na natjecaj, pa stignu rezultati:
1. dobrivoje, beograd
2. milivoje, beograd
3. gojko, cacak
4. milutin, banja luka
pa se izi pita a sta je sad... pa se sjeti da mora platiti rezije, potrazi posao, a ono vise nije dovoljno uvlacenje srbima, vec i pedigre, pasmina i sl...

Josip Pečarić: Srbi kao zečevi

varvarin

Molim te, daj pokaži mi neki natječaj, da ide sada!! Da probam...  xdrinka

džin tonik

ne zanimaju me natjecaji. pitaj izija. ima da se upiski od srece ako mu se obratis.

Truba

Quote from: Anomander Rejk on 19-05-2011, 15:31:19
U završnoj reči na procesu šestorici političkih i vojnih čelnika Bosanskih Hrvata, Haško Tužilaštvo ocenilo je da je izneto dovoljno dokaza koji potvrđuju POSTOJANJE UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PODUHVATA, NA ČELU SA FRANJOM TUĐMANOM, ČIJI JE CILJ BIO STVARANJE VELIKE HRVATSKE I PRIPAJANJE TERITORIJA BIH HRVATSKOJ, ŠTO BI SE POSTIGLO PROTERIVANJEM NEHRVATA SA TIH PODRUČJA.
Šestorka je bila izvršitelj radova na terenu, a počinjeni su brojni zločini poput Ahmića, Dretelja, Gornjeg Vakufa, Mostara, Prozora itd.
Pojedinci iz šestorke su i govorili da su direktni izvršioci politike Hrvatske. Transkripti i brojna svedočenja govore o izrazito negativnom odnosu Tuđmana prema BIH, koji je čak i Galbrajtu govorio o granicama Banovine iz 1939 i da je Bosna ,, neodvojivi deo
Hrvatske ''.
Nakon presude za Oluju, uskoro ćemo imati i presudu u kojoj će biti osuđena i velikohrvatska politika u Bosni.

nećemo govoriti o činjenici kako je bosna stoljetna hrvatska i katolička zemlja koju su zagadili brojni osvajači instalirajući svoje vjere i nacije
ali treći entitet živi svuda gdje je i jedan hrvat :)
ne treći nego prvi i jedini :) hrvatski
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

varvarin

Dobro, sad ozbiljno:  Koje je staro ime Kazališnog trga, koje treba vratiti?
Mislim, ako je možda bio Pavelićev, ili Luburićev, imao je valjda i neko starije ime?!

varvarin

Quote from: Ljudina on 19-05-2011, 17:45:33

nećemo govoriti o činjenici kako je bosna stoljetna hrvatska i katolička zemlja koju su zagadili brojni osvajači instalirajući svoje vjere i nacije

Ma možemo i o toj činjenici  :mrgreen:, ali kasnije, odoh na ručak!!!

Anomander Rejk

Quote from: Ljudina on 19-05-2011, 17:45:33
Quote from: Anomander Rejk on 19-05-2011, 15:31:19
Hrvatske ''.

ali treći entitet živi svuda gdje je i jedan hrvat :)
ne treći nego prvi i jedini :) hrvatski
Franjevci, Miljenko...
Tajno pišem zbirke po kućama...

varvarin

xrotaeye  Kako beše:   "...Otvorili prvu fabriku vafli, u Čapljini ?!  Još u XVI vijeku!!"

džin tonik

Quote from: varvarin on 19-05-2011, 17:45:52
Dobro, sad ozbiljno:  Koje je staro ime Kazališnog trga, koje treba vratiti?
Mislim, ako je možda bio Pavelićev, ili Luburićev, imao je valjda i neko starije ime?!

nekad se zvao i sveucilisni trg, ali jedino ispravno je trg kralja aleksandra l. kako se zvase za vrijeme prve srbske jugoslavije.

varvarin

Zahvaljujem na odgovoru. E sad, gde je tu problem da se promeni naziv trga? (Bez Aleksandra!  :) )

Truba

jel ovo pravi topik za dokazivanje  :)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

-_-

Smesno... Ali i ocekivano!

Ajde da rezimiramo:
- oslobodjeni su Gotovina, Markac, Oric i Haradinaj.
- u zatvoru je Seselj, zbog verbalnog delikta.

Posle ovog, mislim da niko ko je objektivan i iskren
nece spominjati pravednost Tribunala.

Pretpostavljam da ce se u hrvtaskim udzbenicima
uciti kako su Srbi sami sebe ubijali i proterivali.

U komentarima na B92,
ima jedno misljenje koje mi se cini ispravnim:

Dobro za ovu dvojicu ali veoma lose za Hrvatsku.
Ustastvo sada niko ne moze zaustaviti.

Father Jape

Što reče neko na Tviteru:

Presuda je pobeda za nacionaliste s obe strane Dunava: jednima je potvrda da su bezgrešni, drugima je dokaz da je svet zaista protiv njih.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Izitpajn

Quote from: Boris on 16-11-2012, 11:33:37- u zatvoru je Seselj, zbog verbalnog delikta.
Čekaj, vi ga zbilja želite nazad?

kikec

predlažem oslobođenim generalima da nas povedu u još jednu borbu, ovoga puta onu protiv hrvatskih političara, koji su ih i izdali i predali hagu i koji nas pljačkaju i uništavaju posljednjih dvadeset godina.
signature

-_-

Quote from: Izitpajn on 16-11-2012, 11:44:03
Quote from: Boris on 16-11-2012, 11:33:37- u zatvoru je Seselj, zbog verbalnog delikta.

Ne znam za ostale, ali ja imam neku blesavu ideju da bi nevini ljudi trebali biti na slobodi.
Cak i povrsnim pogledom na optuznicu protiv Seselja, dodje ti da se od srca nasmejes...

A drugo, da neko robija 9 godina bez presude - ja to ne smatram bas vrhuncem pravednosti.

Izitpajn

To da je Šešelj devet godina zatvoren možda nije pravno utemeljeno, ali ne bih to nazvao nepravednim.

Jedino što je institucija malo pogrešna.

Ako ako je vama krivu, a šta ću vam ja... Mislim, ljudi vam naprave uslugu, a vi tako...

angel011

Quote from: Izitpajn on 16-11-2012, 11:44:03

Jok. Neka lepo ostane tamo gde je, sa sve zavđalim kašikama, neka se oni bakću s njim.
We're all mad here.

Meho Krljic

Ne preterujmo, to će samo dodatno potpiriti vatru gneva u Srbiji i podstaći nepoverenja koja ionako bukte u ovom trenutku.

-_-

Quote from: angel011 on 16-11-2012, 12:00:20
sa sve zavđalim kašikama
Uf, nikad nisam voleo podsmevanje govornim manama.
I jos je u pitanju sprdnja recena u Minimaksoviziji...

E sad, mozemo mi koji nismo pravnici,
da rapredamo o ovome,
ali mislim da bi bilo pametno cuti nekog ko je strucnjak.

A jedan od najboljih advokata na ovim prostorima je Toma Fila.
Cujmo njega sta kaze:

QuoteI ostali advokati sa dugačkim haškim stažom skreću pažnju na predugo trajanje postupka.
Za Tomu Filu apsolutnu krivicu za dužinu trajanja suđenja i zdravstveno stanje Vojislava Šešelja ima Tribunal.

- Tu nema razgovora - kaže "Novostima" Fila.
- Postoje evropski standardi koji govore o razumnom trajanju suđenja.
Zato je Srbija tužena u mnogo slučajeva zbog dugog trajanja suđenja u parnicama.

Tribunal kaže da je sam Šešelj kriv. Sud je uvek taj koji mora da obezbedi
da suđenje traje u razumnom roku, a Haški tribunal to evidentno nije uspeo.
Pokazalo se da zdravstvenu zaštitu nisu obezbedili ni Dokmanoviću, Miloševiću.
U Hag su došli ljudi potpuno zdravi, kao Vladimir Lazarević, a sada su 50 odsto invalidi.

Fila kaže da nema opravdanja zbog čega suđenja u Haškom tribunalu toliko traju,
kao što nema opravdanja ni za maratonske parnice u Srbiji.
Međutim, upozorava on, u Srbiji se građani odmah pouče da mogu da tuže državu Strazburu,
a da Tribunal kao organ Ujedinjenih nacija ne može uopšte da odgovara.

izvor

-_-

Sad na stranu Seselj,
tema je nesto drugo.

Gore sam citirao Filu, on je dosta radio u Hagu
i cini mi se da dobro poznaje rad Tribunala.

Zato mislim da bi se trebalo podsetiti sta je sredinom prosle godine rekao
i mislim da cemo onda lakse objasniti danasnje oslobadjajuce presude.

Isecak iz intervjua:

I kako ocenjujete rad Tribunala?

- Moje negativno mišljenje s početka nije se promenilo do danas. Tribunal nikada nije uspeo da dokaže svoj autoritet.
Zasnovan je na tradiciji Nirnberškog procesa, koji niko nije nazvao demokratskim. To je bio proces pobednika nad pobeđenim.
Ubrzo sam shvatio da se i u Hagu pravda svodi na onu: "Što je dozvoljeno Bogu nije volu!"

Slažete se, znači, sa onima koji misle da je pravda Tribunala selektivna...

- O amaterizmu tog suda dovoljno govori činjenica da su za sudije odabrani pojedinci koji nikada ranije nisu sudili.
Drugostepeno veće nema sudija koje su sudile čak ni fudbalsku utakmicu! Bilo je tu humanitarnih radnika i direktora pošte.
Prva pravila rada napisala je njujorška advokatska komora sa željom, kako nam je rekao predsednik te komore, da niko ne bude oslobođen.
A taj "niko" su Srbi! Piter Galbrajt je jednom kazao da su za 80 odsto zločina krivi Srbi, za 15 odsto Hrvati i za pet odsto Muslimani.
Kada podelite broj optužnica u Hagu, videćete da se poklapa sa ovim procentom.

Mislite li da je ijedan Srbin tamo uspeo da dosegne pravdu?

- Ne, iako su trojica, ipak, uspela da odu kući. U stvari, možda je pravdu dostigao Goran Ljajić iz Prijedora,
za kojeg smo za tri meseca dokazali da je nevin. Posle njega su oslobođeni Radić i Milutinović.
Kad sam prvi put ušao u sud, na zidovima fotografije samo srpskih zločina. Pitam: "Šta je ovo?"
Gospodin Antonio Kaseze, prvi predsednik Tribunala, kaže: "Razne žrtve". "Kako razne kad su ovde samo srpski zločini?!"
Za dva dana slike su sklonjene. Taj sud nije uspeo da nametne autoritet ni kod nas, ni kod Hrvata, ni kod Bošnjaka.
Izblamirao se bezbroj puta.

Kako, konkretno?

- Recimo, imali su jednog "eksperta" za Srbiju koji je ovde proveo sedam dana i posle tvrdio da imamo tri patrijarha!
Neko je uspeo čak da ubedi tužioca da podigne optužnicu protiv navodnog zločinca koji je onom muškom stvari
proburazio više žena za vreme bosanskog rata. Bila je to gruba šala na koju je tužilaštvo naselo,
jer je iskorišćen lik iz knjige "Heroj na magarcu" Miodraga Bulatovića. Kad su shvatili kako su nasankani, to ime je nestalo iz optužnice.

Na suđenju protiv jednog Hrvata kao dokaz je pušten filmski insert na kojem se vidi kao Hrvati ubijaju Muslimane koji su se predali.
Problem je samo što je insert bio iz filma "Vod"! Svi su se smejali.

Hrvatski predsednik Josipović tvrdio je da su pojedina dela, kao "udruženi zločinački poduhvat", izmišljena...

- Ta formulacija ne postoji nigde drugde. To su preuzeli iz organizacije mafije. Dok je Zapadu odgovarao Milošević,
šefovi udruženog zločinačkog poduhvata u Bosni bili su Karadžić i Mladić. Da je Sloba dao "zeleno svetlo" u Rambujeu
možda bi dobio Nobelovu nagradu za mir. Ovako je od mirotvorca postao šef zločinačkog poduhvata.
Kad te primedbe kažete nekom iz Tribunala, sleže ramenima. Misli, "pošto ste u pitanju vi, Srbi, crvi, za 30.000 evra platu nije nas briga!"

izvor

Podvacenja su moja, da bih istakao ono sto baca bolje svetlo na danasnje presude.

Ghoul

Dokazana zločinačka politika Haga!  xuss
https://ljudska_splacina.com/

Loni

Još nije kraj.

Uprkos senzacionalističkim medijima, sve što znamo je da je stara presuda oborena.
Što ne znači da neće biti nove.

A ako se stvarno izvuku, to će ipak govoriti o sudu koji je pao pod uticaj vatikanskog novca i ko zna čega već.
Bila bi to velika sramota suda, a o katoličanstvu (kao niti o jednoj avramskoj religiji) ionako ne mislim ništa dobro.

Meho Krljic

Vukčević:

Vukčević: Presuda je skandalozna 
BEOGRAD, ZAGREB – Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je danas da oslobađajuća presuda hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču u Hagu pokazuje da je ozbiljno ugrožen princip kažnjivosti ratnih zločina i dodao da je takva odluka Haškog tribunala skandalozna.

"Radi se o jednom od najvećih ratnih zločina na prostoru bivše Jugoslavije, o ubistvima, proterivanjima i ugroženosti više stotina hiljada ljudi, a da za to niko nije odgovarao", rekao je Vukčević Tanjugu.

Prema njegovim rečima, pravno je neshvatljivo da je pri jednako utvđenom činjeničkom stanju prvostepeno sudsko veće optuženima izreklo visoke kazne, a da je drugostepeno veće donelo dijametralno suprotnu odluku.

Raja Ljajić:

Ljajić: Haški tribunal izgubio svaki kredibilitet 
BEOGRAD – Haški tribunal je dansašnjom oslobađajućom presudom za hrvatske generale Anta Gotovinu i Mladena Markača izgubio svaki kredibilitet, izjavio je šef Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tirbunalom i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić.

On je novinarima, koji su upitali da li se nakon odluke tog tribunala da oslobodi hrvatske generale razmišlja o formalnom prekidu saradnje sa sudom u Hagu, odgovorio da ne treba o tome razmišljati.

"To bi bila greška da prekinemo saradnju s Tribunalom, nije to u našem interesu. Srbija je izvršila sve svoje obaveze prema Tribunalu, 45 optuženih su izručeni. Srbija je trepela kaznu dugo godina, pre svega, u odluci EU da zaustavi put zemlje ka evropskim integracijama, jer nismo izvršavali sve obaveze", istakao je Ljajić.

On je rekao da smo često bili kritikovani zbog pojedinačnih odluka i izjava koje smo davali, a sada imamo situaciju da "cela Hrvatska organizuje mise, bdenja i proteste podrške i niko na to ne reaguje", što je dokaz dvostruke politike i aršina koji se primenjuju.

"Ne možemo ništa konkretno da preduzmemo, jer je ovo konačna presuda, ali možemo da kažemo svoj stav o tome", kazao je Ljajić i dodao je uvek izbegavao da komentariše pojedinačne odluke i presude, jer je to praksa civilizovanog sveta, ali da posle ove ne zna kako će se nastaviti u pravcu normalizacije odnosa.

On je naglasio da ispada da niko za "Oluju" nije odgovoran, a da svi priznaju da je bilo zločina.

Ljajić je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je taj Tribunal osnovan s ciljem da doprinese utvrđivanju istine, doprinese pomirenju na prostoru nekadašnje Jugoslavije i da porodice žrtava dobiju moralnu satisfakciju, dodajući da ništa od toga nije učinjeno.
Uprkos svemu tome, moramo ostati hladne glave zbog evropskog puta Srbije, rekao je Ljajić.

Sada smo daleko od procesa pomirenja, a nema ni pravde za žrtve i njihove porodice, "jer ovo što se danas dogodilo predstavlja samo dokaz selektivne pravde, a ona je često gora i od svake nepravde", istakao je on.

"Ne samo da nema udruženog zločinačkog poduhvata, nema čak ni komandne odgovornosti, nema čak ni alternativne odgovornosti, pa prema tome nema ni kazne - da je neko znao da se zločini čine, a da ništa nije preduzeo da to spreči", naveo je Ljajić.

Kako mi sada ljudima u Srbiji da obasnimo da je važno da nastavimo saradnju s Haškim tribunalom i damo doprinos procesu pomiranja i suočimo sa onim što se dešavalo na prostoru bivše Jugoslavije i sa zločinima koji su počinjeni, zapitao je on, dodajući da su nam ovom presudom sada potpuno vezane ruke.

"Da nije sve bilo tako čisto ide u prilog činjenica da smo imali preglasavanje, tri prema dva, da su i dvojica sudija izdvojila mišljenje i siguran sam da nas ova odluka žalbenog veća vraća tri koraka unazad i da će percepcija našeg naroda prema tribunalu biti još gora posle ove odluke", rekao je Ljajić.

Meho Krljic

Quote from: Loni on 16-11-2012, 12:52:33
Još nije kraj.

Uprkos senzacionalističkim medijima, sve što znamo je da je stara presuda oborena.

??? Kako sad to? Oslobođeni su u drugostepenom postupku? Šta ima dalje posle toga?

-_-

Quote from: Meho Krljic on 16-11-2012, 12:56:59
Quote from: Loni on 16-11-2012, 12:52:33
Još nije kraj.

??? Kako sad to? Oslobođeni su u drugostepenom postupku? Šta ima dalje posle toga?

Naravno da je kraj. Sve i ako postoji neka pravna mogucnost za obnovu postupka,
to se nece desiti, jer Haski tribunal vrlo brzo prestaje sa radom.
To je i razlog sto nema vise novih optuznica i novih sudjenja.

Meho Krljic

Pa, to. Sad može da se okupe oštećeni i da ih tuže pojedinačno pred nekim drugim sudom, recimo.

-_-

Quote from: Meho Krljic on 16-11-2012, 12:56:08
Vukčević:
Vukčević: Presuda je skandalozna

Raja Ljajić:
Ljajić: Haški tribunal izgubio svaki kredibilitet
Sad mi i ovi idu na zivce! Sta, kao nisu znali koliko ima pravde u Hagu i sad su kao nesto iznenadjeni!?!

Ma daj...

A bunili su se kad ih je deo javnosti napadao za nesrazmernu saradnju sa Hagom!

I sta sad - da nece mozda dici glas za prekid saradnje, mada je skoro sve vec gotovo,
ili ce se iz revolta povuci sa tih mesta?!? Tesko!

Джон Рейнольдс

Сад је најважније да останемо смирени и да нас оваква ситница не скрене с европског пута.

(видите како је лако звучати као грађаноид)
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

-_-

Quote from: Meho Krljic on 16-11-2012, 13:19:15
Sad može da se okupe oštećeni i da ih tuže pojedinačno pred nekim drugim sudom, recimo.

Realno, tesko da se to moze desiti!
A i kad bi se desilo, mogli bi se pozvati na ovu presudu i zavrsena prica.

Ova presuda ce imati dalekosezne posledice po Srbiju
i ja  ne razumem one ljude (znamo ko je tad bio na vlasti)
koji su bez problema otvorili saradnju sa Hagom
i lupetali o pravednom sudjenju i pomerenju u regionu.

Oslobadjanjem gore pomenute cetvorice,
srpski narod je jos jednom namagarcen,
a njegovi drzavnici ispali idioti.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

raindelay

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Dzimi Gitara

Srbija nije mogla da dobije bolju presudu. Bolje je biti nagužen 100% nego 99%.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Джон Рейнольдс

Где су усрашине групике да се драгом Золету придруже у слављу?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

ginger toxiqo 2 gafotas

...pa tu su Komi/Ljudina (kako god već), Izitpajn se pridrućžio radovanju, a tu je i Meho Krljić, mutivoda po ubuđenje, veliki znalac po ličnom izboru... Ima li ih još???
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Truba

1. greška srpstva... sud je formiran 1993. a srbi su ga dugo dugo ignorirali... dok su jedni skupljali dokaze drugi su se slikali pored oružja koje roka po civilima
2. greška... nepoštovanje suda... dok pametni šute i prepuštaju stručnjacima obranu... srbi se brane sami, psuju, vrijeđaju, pozivaju najmoćnije ljude za svjedoke i prave cirkus...

skroz nevezano
čini mi se u jednoj epizodi prakse sudac i tužitelj nisu mogli osuditi nekog kriminalca i ova ga isprovocira on opsuje nešto i dobije 75 godina zatvora zbog nepoštovanja suda...