• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Uhapšen Ratko Mladić?

Started by Alexdelarge, 26-05-2011, 13:20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Hobit

Quote from: Josipovitch Broznjev on 27-05-2011, 13:08:41
slazem se hobite, ali ako opet ispalimo koju granatu, opet ce se razbjezati i ona dva-tri normalna srbina...

Ma, razbežaće vam se svi...... pitaj Nemce, ''spasi me Bože gladi i Hrvata...''  ...
Ima kod tebe zla koliko voliš (ili ne voliš), ali, neka se svako svojih govana rešava sam.
I, biće bolje svima...
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

AragornSRB

Proci ce kao i prosli put   xremyb

Lord Kufer

Hmm, nisam odgovorio na Zoskov post pošto me je on preduhitrio dok sam pisao... Reagovao sam na ono o Beču koji preusmerava pažnju s Hrvacije na Srednju i Gornju Miziju.

pokojni Steva

Quote from: AragornSRB on 27-05-2011, 14:06:26
Proci ce kao i prosli put   xremyb

Gleeee, ima ih još da veruju osnovnoškolskim udžbenicima!

AragornSRB

A kakva je to alternativa koju predlazes?

pokojni Steva

Quote from: AragornSRB on 27-05-2011, 14:24:34
A kakva je to alternativa koju predlazes?

Još ću da ti i predlažem, pa da  :D

AragornSRB

Ocigledno znas neke bolje udzbenike pa rekoh da mi preporucis  xrotaeye

džin tonik

uopce se ne vrijedi zamarati nekakvim mladicima, karadzicima i sl.
fasisticka srbija opet je blize svom megalomanskom cilju. opet je legalizirala zlocinom osvojene teritorije, dalje rovari na politickom planu i ceka sljedecu priliku za osvajanja i nastavak srbizacije susjednih zemalja.

sinisa123

Quote from: Josipovitch Broznjev on 27-05-2011, 13:03:50
gdje je uhicen mladic:

"... Lazarevo je prije Drugog svjetskog rata bilo "švapsko" selo. Ali onda su, nakon 1945., svi Švabe protjerani ili poubijani pa su se doselili ljudi iz drugih krajeva, uglavnom iz Bosne i Hercegovine.

Danas selo ima oko 4000 ljudi, a jedan čovjek na biciklu kaže mi da je 1990-ih "80 posto ljudi iz sela išlo na ratište, i u Hrvatsku, i u Bosnu, svi su se odazvali kad se išlo". ..."
link

nimalo iznenadjujuce. no uhicenje kao takvo uopce nije zanimljivo. mladic uspjesno provodise stoljetnu fasisticku politiku srbije. srebrenica je, poput lazareva, posrbljena. i mladic odavno vise nije bitan.
potrebna je denacifikacija srbije. no tek kad fasisticka srbija shvati da vise ne ce biti nagradjivana osvojenom teritorijom te dodatno kreditima ili drugim povlasticama za uhicenje, za nju vise nebitnih, fasista, tek onda se moze pristupiti denacifikaciji naroda duboko ogrezlog u fasizam.

cijih teritorija? jel hrvatskih? da nije zagreb mozda hrvatski u kome se do kraja 19v. vecinski pricalo njemacki i kranjski? mi zaista i ne mozemo da osvajamo hrvatske teritorije jer ih vi nikada niste ni imali.

@hobit, jesi ti ikad u zivotu izasao iz bg/varosice/selendre u kome zivis ili slucajno vidio nekog hrvata ili muslimana uzivo?

sinisa123

Quote from: lilit_depp on 27-05-2011, 13:19:47
posto se Hrvati ne suocavaju sa svojom prosloscu

koji oksimoron jbt xrotaeye

ko nadje hrvata da zna trece koljeno ja ga vodim na pice.

lilit

naplaćaćeš se, bojim se, a plate u republici srpskoj su takve kakve su.  :lol:

sinisa123

vrlo stabilna konvertibilna valuta. raj na zemlji.

sto se tice "hrvata" ja ih imam dvojicu u komsiluku.

jedan ne zna kako mu se zvao deda, drugi kuferas (oni iz bosne znaju sta je to)

varvarin

ARAGORNE,  AVATAR TI JE SUPER!

varvarin

Quote from: lilit_depp on 27-05-2011, 12:59:41
Quote from: varvarin on 27-05-2011, 10:28:08
http://www.vijesti.ba/hot-news/41726-Mladic-drzak-Sta-bojite-ubiti.html

Mladić drzak: Šta je, bojite se da ću se ubiti?

"BEOGRAD - Nakon što je jučer u večernjim satima Radio-televizija Srbije objavila prve snimke Ratka Mladića nakon hapšenja, iza ponoći srpska je Politika objavila i fotografiju lica ratnog zločinca. Mladića je teško prepoznati: Mladić izgleda vrlo staro, nema bradu, ima malo kose koja je potpuno sijeda. Jako teško hoda, a navodno mu je zbog moždanog udara oduzeta i ruka..."

ej bre varvarine,
ti opet linkujes ove mudzahedinske izvore.
kakve su ovo gluposti oko naocara? pa u diopti mogu da mu naprave za 15 minuta naocare na koje se ne moze ni poseci, a kamoli se ubiti njima.

Vidi, Lilit,
mudžahedinski izvori su nekad kompletniji od naših. Ovde: prvi su doneli tu fotografiju... Pre nas, na Netu.
I nema mnogo gluposti oko naočara - na slici je star, sjeban, usamljen čovek...
Ne pričaj mi da treba da bude sjeban: Da sam bio na njegovom mestu, možda bih pržio i više... Ali to sad Hag treba da odredi.  (!!)
Što general, valjda, neće dočekati.
I nema mesta likovanju, nikakvom.

varvarin

ZA  STEVU:
Ajd, molim te, da ne jurim po Netu... ovaj baja na slici,  ko je? Pretpostavljam, neki Srbin u K und K obećanoj zemlji...
Svetozar Borojević, grof fon Bojna, valjda nije...

AragornSRB

Hvala Varvarine :)

Na slici mu je Franc Ferdinand ako se ne varam...ubijen 1914 u Sarajevu od strane Gavrila Principa pripadnika pokreta Mlada Bosna.Cesto se zanemaruje da su pripadnici tog pokreta i organizatori atentata bili i Hrvati i Muslimani

varvarin

Jeste.
Zahvaljujem, Aragorne!
Stevo, što ne stavi nekog KundK Srbina, jel ih malo bilo  ?!?!

lilit

stevo,
više ličiš na ovog: :lol:

Hobit

varvarin

Quote from: AragornSRB on 27-05-2011, 16:21:36
Cesto se zanemaruje da su pripadnici tog pokreta i organizatori atentata bili i Hrvati i Muslimani

DA!!!
Često, u stvari UVEK DANAS , previđa se da su u Mladoj Bosni, osim Srba, bili momci koji su se deklarisali kao "SRBI MUHAMEDANSKE VJERE..."  I Hrvati.

Negde sredinom osamdesetih godina prošlog veka, na TV beše emisija o Mladoj Bosni, a počasni gost beše Vasa Čubrilović, poslednji živi atentator.
Voditelj, Hrvat, upinje se da dokaže kako je TA organizacija bila za jugoslovensku ideju.
Vasa Čubrilović, vidi se, prvo se meškolji na sedištu, onda hoće da ustane... mladi sekretar  pored njega šapuće mu da se smiri... Voditelj kaže: Očigledno gospodin Čubrilović ima nešto da nam kaže...
Vasa ustaje, vadi kutiju šibica, pali jedno palidrvce, i gledajući plamen, kaže:
"Jednom nas je Princip okupio, gledamo, on upali šibicu i kaže - OVAKO, kao ova šibica, svi ima da izgorimo za Srbiju!"

varvarin

Za Stevu:
A da uzmeš sliku Franca Maksimilijana Habzburga? Baš lep čovek...
Doduše, najebao u Meksiku...

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

varvarin

Ovde niko ništa ne radi, osim što šilji kurac i čeka da zapali fitilj...

Stipan

He, he, he. Opet vas Steva u'vatio u mašinu, a?

varvarin

Nee!!
Samo imamo kviz: Pogodite zagonetnu ličnost!!

Anomander Rejk

Hmm, ja sam čuo da je i Braciki Kertesu ( a on je bio jedan od poznatih obožavalaca Velike Srbije ) neka čukunbaba rodom iz Glamoča... :idea:
Tajno pišem zbirke po kućama...

varvarin

Quote from: lilit_depp on 27-05-2011, 16:29:42
stevo,
više ličiš na ovog: :lol:

Lilit, da probam ja?

Jel to nesretni Rudolf, iz Majerlinga??
Stevo, tek si sad najebao!!!

varvarin

Quote from: Anomander Rejk on 27-05-2011, 16:53:07
Hmm, ja sam čuo da je i Braciki Kertesu ( a on je bio jedan od poznatih obožavalaca Velike Srbije ) neka čukunbaba rodom iz Glamoča... :idea:

Iz nepoznatih razloga, ovo je išlo duplo...

varvarin

Anomanderu, sad preteruješ!
Ako je baba Ivana Groznog mogla da bude srpska princeza... Šta fali Glamoču?

Nightflier

Quote from: Josipovitch Broznjev on 27-05-2011, 14:41:57
uopce se ne vrijedi zamarati nekakvim mladicima, karadzicima i sl.
fasisticka srbija opet je blize svom megalomanskom cilju. opet je legalizirala zlocinom osvojene teritorije, dalje rovari na politickom planu i ceka sljedecu priliku za osvajanja i nastavak srbizacije susjednih zemalja.

Zapravo - kao građanin Srbije, ako već ne etnički Srbin (ako to uopšte postoji), iskreno se nadam da si u pravu. Na kraju krajeva, u Zagrebu se najviše sluša Ceca, što nekako i  mogu da razumem, a pored nje i Miroslav Ilić, koji nastupa po diskotekama u scrcu Zagreba, što mi već ne ide u glavu. A te diskoteke pune kao oko i u njima valjda isti oni što slušaju Tompsona i skandiraju Gotovini.

Otkačili smo se Kosova i albanskog bremena. Samo treba da se ogradi i da se puste da se sami poubijaju, pola Bosne je de facto u nadležnosti Srbije, ako već ne de jure, pošto najviše prihoda RS dobija od srbijanskih državnih kompanija, srpska popularna kultura - takva nikakva kakva je - dominira na Balkanu. Samo da još imamo nekog sposobnog državnika da složi sve te kockice.

Samo da primetim, kada smo poslednji put imali Vlaha za premijera, mnogo nam je lepo išlo. :)
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

varvarin

BRAVO, LETAČU!!!
Danas ste svi politički vrlo inspirisani!!!!! :)  :mrgreen:   :lol:

Anomander Rejk

Quote from: varvarin on 27-05-2011, 16:59:21

Anomanderu, sad preteruješ!
Ako je baba Ivana Groznog mogla da bude srpska princeza... Šta fali Glamoču?
Ma i ja malo potpirujem vatricu...)
Tajno pišem zbirke po kućama...

Nightflier

Quote from: varvarin on 27-05-2011, 17:02:57
BRAVO, LETAČU!!!

Krenuo sam da pišem alt.istorijsku pričicu smeštenu u blisku budućnost, koja podrazumeva da je Toma predsednik, Tadić premijer, a vlaška magija realnost. :)

Wallachia do Tokija! rofl
First 666

varvarin

Hobit

Quote from: John Reynolds on 27-05-2011, 16:42:50
Quote from: Hobit on 27-05-2011, 12:42:08
Srbija je zapalila fitilj.

Aaaa... Pa dabome...  :roll:

Eeeee
Hm, da, ovaj ''poslednji'' fitilj
Bilo je tu i ranije fitilja, raznih

Pališe fitilje i Mika Tripalo, i Savka... pa Vlasi.... pa...ufff, fitilja koliko voliš...
Ali..... PSSSSSSSSSST

To je bilo u vreme Tita, tada je sve bilo SAVRŠENO, NAJBOLJE.... i, o tome se ne priča.....
Tito je držao pod kontrolom naše misli i naša dela.... i teritorijalnu celovitost... i proizvodnju traktora... i tenkova i podmornica...

Hobit

Quote from: Nightflier on 27-05-2011, 17:07:05
BRAVO, LETAČU!!!

Krenuo sam da pišem alt.istorijsku pričicu smeštenu u blisku budućnost, koja podrazumeva da je Toma predsednik, Tadić premijer, a vlaška magija realnost. :)

Nisam kompetentan, ima ovde britkijih umova i boljih procenitelja.... ali, ja bih to svrstao u HOROR

Nightflier

Quote from: Hobit on 27-05-2011, 17:13:50
BRAVO, LETAČU!!!
Danas ste svi politički vrlo inspirisani!!!!! :)  :mrgreen:   :lol:

Nisam kompetentan, ima ovde britkijih umova i boljih procenitelja.... ali, ja bih to svrstao u HOROR

Pa da, u pravu si - ali sa decenijom zakašnjenja. To što pišem bi nekada bilo horor, dok je sada recimo urbana fantastika.
First 666

pokojni Steva

Pa da, dok Steva dinsta luka za grenadir marš, zajebavajte Stevu. Neka neka... Al kad dođu naši... (samo se bojim da ga onaj tratkor iza ne prignječi)

Hobit

Quote from: Nightflier on 27-05-2011, 17:16:34
Quote from: Hobit on 27-05-2011, 17:13:50
BRAVO, LETAČU!!!

Pa da, u pravu si - ali sa decenijom zakašnjenja. To što pišem bi nekada bilo horor, dok je sada recimo urbana fantastika.

Mda
U pravu si
Opet, decenija vamo - tamo...
Decenije lete, meni to ništa ne znači   :) Lako pogrešim u proceni....

A, i danas mi je rođendan,. a uvek sam nekako nadrkan na taj dan, bioritam, šta li je....   :lol:

varvarin

Stevo, oprosti mi, neobaveštenom!
Jel sad ovo tvoja slika ???
(I... grenadirmarš je dobra stvar!!  ;))

pokojni Steva

Ma ja sam samo Arijevac a ovo je ipak Car!

(Oš na grenadir marš? Već vri voda da kidam testo  :!:)

varvarin

Ja nisam obrazovani Srbin. Ne poznajem gospodina...
( Da sam bliže, navratio bi na taj marš, ozbiljno...   :))

pokojni Steva

Upoznaćeš ga, upoznati!

...to, ako dođu naši...

...jel zna neko dokle su stigli naši...

...cvrc, čekaj pa čekaj...

Ej, al kad dođu naši  :!:

varvarin

To... neki vošanski haiku ??

lilit

Stipan

Arijevac? Nisi više naš?
I dosta više o tom grenadir maršu! Ide mi voda na usta!