• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Najgori X yu pop-rock and roll spotovi

Started by Alexdelarge, 24-06-2011, 17:49:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Alexdelarge

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Mme Chauchat

http://www.youtube.com/embed/r7NHSQJHTcw

Molim ljude sa slabijim stomakom da gledaju bez tona. Nažalost, kvalitet snimka je loš pa se ne vide kolorističke ambicije autora.

Agota

Quote from: tomat on 23-07-2011, 18:11:01
Tonči u najboljem izdanju.
Svi su smesni,al dobro.
Drag spot,secam ga se kroz maglu.
Eh detinjstvo.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

tomat

Quote from: Jevtropijevićka on 23-07-2011, 18:35:42
http://www.youtube.com/embed/r7NHSQJHTcw

Molim ljude sa slabijim stomakom da gledaju bez tona. Nažalost, kvalitet snimka je loš pa se ne vide kolorističke ambicije autora.

je l' crnjo iz ovog spota onaj što je ksnije svirao u Galiji?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Agota

ne znam za crnju ,nego mene zanima jer ova riba marija baksa?
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Mme Chauchat

Ne znam ni jedno ni drugo, mada, crnac bi lako mogao biti taj.

Father Jape

Ja ne znam o cemu vi pricate ovo su sve do jaja spotovi. -_-

A da sam jutros umro, ne bih znao da je imao spot za Sugar rep.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Agota

Quote from: Jevtropijevićka on 23-07-2011, 22:54:05
Ne znam ni jedno ni drugo, mada, crnac bi lako mogao biti taj.
meni crnac nebitan prvi put vidim spot i ne mogu da provalim dal je baksa ili natasa lucanin.

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

U međuvremenu - Slovenci (ništa loše ne mislim o ovome, ali zgodno je ovde)

Moulin Rouge-Boys don't cry

Agota

Hladna braca Ljubi me na Ibici 1985  xflowy

Prelepo,mozda tebi najgori a ja bih rekla jedan od najboljih,posto ja volim te stare stvari ,meni nekako imaji vrednost ,sve novo mi u pocetku izaziva sumnju.Ja sam  tako malo ...

Father Jape

Ma jasno je da nijedan spot sa toliko obnazenih muskih tijela ne moze biti los. -_-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Agota

Quote from: Father Jape on 24-07-2011, 14:26:06
Ma jasno je da nijedan spot sa toliko obnazenih muskih tijela ne moze biti los. -_-

Da, a svi izgledaju kao bese Stanislav  u ''Nije lako s muskarcima''

Sumnjiv si mi oce  8-)

tomat

Quote from: Father Jape on 24-07-2011, 14:26:06

slažem se, izvanredan spot.

inače, sanja ilić i sin mu su uspeli da upropaste ovu divnu numeru, nisam siguran da li postoji spot ali se audio zapis može čuti na jutubu.

Alex

Sam naziv topika "Najgori X yu pop-rock and roll spotovi", po meni, nema smisla, ako se shvati bukvalno.

U ex-YU spotovi koji su se radili su "kilometrima" bili ispod nivoa svetskih spotova tog vremena (80-e), (sem možda u periodu kad su i svetski spotovi bili u povoju), pa se skoro svi mogu smatrati manje-više lošim.

Neki od njih i nisu bili pravi spotovi, već izvađeni iz tv emisija, a mnogi koji jesu bili "pravi" su na tako niskom tehničko - kreativnom nivou da ne liče na prave.

Джон Рейнольдс

A da li je neko konačno iskopao spotove Šarmerki? Sandra Perović i sestre Pataković, da li se neko makar seća tog horora?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

ginger toxiqo 2 gafotas

..."Ne talasaj, plima je, naša zvezda pala je, pala je" i "Hej, hej, ti mali riđi, hajde meni malo priđi, nađi leka mome bolu, vodim te na koka-kolu"... sećam se da su bile mnogo pissed off kada ih je u live-u vidno pijani Manda u 3K izdanju S one strane duge najavbio kao "Trio ŠVALERKE"... a Sandra Perović je bila i pevačica Tapira (preteči Tap 011), te se pojavljuje i u spotu za programsku Tap-tap-tapiri...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Alex

Alex

Nažalost za "Hej, Osmane" nema spota - ovo gore je suviše pristojno.

PTY

Okej, ovo najverovatnije baš i nije u potpunom skladu s temom topika, ali na neki uvrnut način skoro pa da i jeste...  
:lol: :lol:

Tito, Slobodo

lilit

meni ovo uvek bilo mnogo slatko, a sad me vratilo u pionirske dane.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Alexdelarge