• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Okupljanja Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ leta 2011

Started by zakk, 04-07-2011, 18:52:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

Novajlije svakako, ali moraš proći inicijalizaciju na licu mesta... ništa strašno, ništa što već nisi radila.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Leprechaun Lilly

Jeeee, inicijacija!!! Jupiiii!!! Molim adresu Lovca? Od skoro sam u BG i imam DTD sindrom ( Developmental Topographical Disorientation) tj izgubim se i u sopstvenom kupatilu ako nemam adresu wc šolje.

Josephine

Piše u prvom postu u temi. :)

Nije da me je briga, ali biće lepo da još neka žena za stolom pije bar koliko i ja... Čisto ravnopravnosti radi.

Leprechaun Lilly

Mf, ne znam za ravnopravnost...ja navikla na isklučivo muško društvo...al ako laješ bolje nego muško, odmah smo prijatelji.

Josephine

Ah, moraćeš onda da laješ sama. Ja samo pijem bolje nego muško.

Boban

bez tuče, devojke, obe ćete dobiti termin za igru na stolu...

Leprechaun Lilly

Nego, molEm adresu. A za igru na stolu, ako ja to uradim ima svi  muški da zbrišu u roku od odmah.

Josephine

Quote from: Boban on 03-08-2011, 03:01:13
bez tuče, devojke, obe ćete dobiti termin za igru na stolu...

Blah, nekako mi ne izgleda zanimljivo za tuču...

Boban

tuče žena i nisu zamišljene da budu zanimljive ženama...

Josephine

Neće biti zanimljivo ni tebi, čim moram dva puta da joj ponovim adresu (možda je očekivala da je neko drugi uputi, a ne ja?), a u međuvremenu je nije našla na netu ili makar samonicijativno pogledala prvu stranu.

Za tuču je potrebna snaga imaginacije.

Boban

to je ženska zabluda da su za akcije tipa tuča, napijanje, sex i takve stvari potrebni mozak i imaginacija.

Josephine

pa za napijanje nije, apsolutno.

za tuču kako kad (kada sam bila mala, uvek sam prvo odmeravala svog protivnika, određivala mu slabu tačku, svoju visinu u odnosu na njegovu, pokretljivost, brzinu (hit&run tehnika), faktor iznenađenja i sl. Sve u nekoliko sekundi maksimum. A nekad sam samo udarala ne gledajući gde).

za sex je apsolutno potrebna obostrana imaginacija, inače postaje dosadno i repetitivno.

muška je zabluda da mozak nije potreban. zato ga većina ne koristi.

Boban

e, bre, spucala si tries godina a ne znaš ništa o muškarcima...

Josephine

Nema tu mnogo da se zna. Samo provociram. Možda mi se vrati nada i ne dosadi mi ogromna većina...

pokojni Steva

D ima tries godina?! Po količini jeda cenio sam da je na pedes, ko ja :-)
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Hobit

Quote from: Boban on 02-08-2011, 19:02:24
Novajlije svakako, ali moraš proći inicijalizaciju na licu mesta... ništa strašno, ništa što već nisi radila.

Šta je to?
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Boban

Saznah malopre da često dolaziš na okupljanja društva LK, ali sediš za susednim stolom, ne prijavljuješ se i samo slušaš šta se priča, da bi se posle hvalio kako imaš svoje izvore. Lovac je baš prostrana kafana, ima mesta i za takve jadnike poput tebe.

Hobit

Jednom, ne često
Nikada u Lovcu
Sedeo za stolom i razgovarao sa onim od koga si saznao

zakk

Stvarno je vrlo slovenski od tebe koliko voliš svoju muku.

Boban

Nego, Hobite, da li si na kraju saznao s kim od nas te žena vara? Nema smisla da se na svima istresaš zbog jednog čoveka.

Hobit

hehehe
Jel to neka ''inicijalizacija'' za prijem u društvo?

Boban

obično ne primamo parove, a tvoja žena je već utopljena u ekipu, tako da moraš mnogo više da se potrudiš...

zakk

Tex Murphy

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 03-08-2011, 13:13:40
D ima tries godina?! Po količini jeda cenio sam da je na pedes, ko ja :-)

Pa da, ali inteligencija postova joj je na nivou desetogodišnjakinje, pa se uzme aritmetička sredina :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Stipan

Kod njih dvoje nikako da se dogodi ta toliko hvaljena inicijalizacija.
Počinjem da sumnjam u smislenost tih zaludnih okupljanja.

Tex Murphy

Ne lupaj, eurokrem jedem kašikom i skoro nikad se ne uprljam!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Josephine

Pa, svaki musavko misli da nije musav. Očigledno ne umeš da koristiš kašiku. Možda kad porasteš.

lilit

ja upoznala jevtropijevicku! napokon neka korist od sagite.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

zakk

Verovatno je i njoj bilo drago da upozna ženu sa više dece od nje :)

Boban

Mme Chauchat

Quote from: lilit_depp on 04-08-2011, 14:56:37
ja upoznala jevtropijevicku! napokon neka korist od sagite.  :lol:
:lol:

Quote from: Boban on 04-08-2011, 16:02:33
možda da otvorimo potforum RODITELJSTVO?

Ako to uradite, kupim pinkle, dosta mi je roditeljstva i oflajn...

Mica Milovanovic

Ja se vraćam u subotu i tu sam u ponedeljak. Nadam se da će nekoga biti i tada...  :(
Mica

zakk

Ja upravo saznao da ipak idem za Šabac (večeras su Bjesovi, Sunshine i Seljačka buna, ne obavezno tim redom, ali.. ) pa ste večeras baz mene.

Seljačka Buna - Hevi metal je TO!

Mica Milovanovic

Ajde jos jednom, posto nisam bio ove godine: u koliko sati i gde?
Mica

zakk

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Perin

Zače, ja sa prijateljem možda pičim za Šabac....ali samo možda, moram da se prekombinujem....

Mica Milovanovic

Mica

Milosh

Dolazim ja. Od mlađe ekipe trebalo bi da dođu Sanja i Dejan. Smrklja je u Irskoj, Melkor na moru, Dušman se pretvorio u Bajagu...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/