• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ANTIDEPRESIV (2011) ur. Mirjana Bobić Mojsilović

Started by zakk, 29-08-2011, 06:22:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Josephine

Ivice, ako nisi uzeo autorske primerke, možeš da ih tražiš mejlom: ganesa.tim@gmail.com

zakk

Milariću, pozdravila te MBB i rekla da im se javiš za te primerke.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Dijana Pejic

Da li postoji mogucnost da i ja dobijem te primerke? Nisam ni znala da ste izabrali moju pricu tek sam u subotu na sajmu videla knjigu i prelistala sadrzaj :)))

Josephine

Ne verujem da je MBM aktivna učesnica na forumu. Zato sam i postovala odgovor koji sam dobila od nje, a u vezi sa preuzimanjem autorskih primeraka (čitajte celu temu!:)):

Quote from: D. on 30-10-2011, 14:36:17
Dijana, ako nisi uzela autorske primerke, možeš da ih tražiš mejlom: ganesa.tim@gmail.com

:)

Josephine

Mariana Dan

Mene bi mogli da angažuju samo za depresivni konkurs... Tu bih imala najbolju priču, garantujem.
Bog voli da dodiruje stvari kroz naše ruke

Dijana Pejic

Interesuje me da li je neko procitao sve price ?

Josephine

Još ne, ali se na pregled čine veoma simpatične i pismene.

Josephine

Ta, i ja sam. :)

Quote from: D. on 25-10-2011, 02:40:54
Uz dužno i verovatno zasluženo poštovanje prema autorki pobedničke priče, ja nisam mogla da je dočitam do kraja. Priča bez ikakve interpunkcije i svih malih slova je grozno zamorna za čitanje... Osim ako nije fantastično ritmična, a nije...

Dijana Pejic

hahahahahahahah rekla sam sebi da necu da budem sujetna i da cu biti zadovoljna sopstvenim uspehom ali moram reci da prvorodjeni nisu ,,moja solja caja"

Josephine

Pa što je to sujeta? :)

Ni u jednom trenutku nisam smatrala da je moja priča i blizu da osvoji nagradu. Čini mi se da je jedva upala u konačni izbor. Opet, moj utisak o pobedničkoj priči veze nema sa mojom.

Slobodno daj utiske o pričama koje si čitala...

Eto, meni se manje dopada pobednička priča, i manje naslovnica (stroga je, neprivlačna i ne odgovara nazivu zbirke). Sad ti. :)

Dijana Pejic

Koja je tvoja prica ? Kako si saznala da je jedva upala?
Najiskrenije ja imam profesionalnu deformaciju da sve seciram kao sto na fakultetu radimo pa sam tako i pobednickoj prici pristupila. Sto se naslovnice tice mislim da sto je jednostavnija manja ce joj cena biti u knjizarama, a samim tim ce je vise ljudi i kupovati.

Josephine

Hajde, bre, ne smaraj, nego napiši utisak. :) I pozvana si da seciraš, tako se to ovde radi... ;)

Dijana Pejic

Moram prvo da sve procitam i nadjem neku koja mi je favorit

Stipan

Quote from: D. on 01-11-2011, 15:00:24
Čini mi se da je jedva upala u konačni izbor.

Ne zanovetaj, ili još gore - ne lupetaj.