• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kosarka

Started by Petronije, 31-08-2011, 20:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Nemam veliku poentu, ja košarku pratim najviše preko vaših pisanja ovde, pa sam naleteo na stari intervju i pomislio da bi bilo zanimljivo ovde ga okačiti da se vidi šta se promenilo za više od decenijr Vučićeve vlasti.

Petronije

Većini.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

bukvalno moraju da ga sklone inače džaba grčki treneri i još 3 budžeta

taman se Partizan digao i kad treba da zacementira evropsku poziciju zakucaće oba srpska kluba, samo da Partizan padne
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Istina. Jer najlepše je bilo kad su sklonili Vujoševića. Prvi u selu, poslednji u gradu, ali kad nema ko da ti replicira u medijima, onda se i tabela u gradu gleda naopako, pa si prvi. [emoji38]

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Petronije

Partizan uzdržan, Budućnost se nije pojavila. Znači Ćoki ZA. Kao i uvek kad treba zaštiti interese srBske košarke, prvi na braniku.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Petronije

Znači b92 sport laže, što me ne iznenađuje.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

nisam gledo a izgleda i bolje što nisam...

Petronije

Bio sam a bolje da nisam. Završio sam sa košarkom za ovu sezonu, previše je stresno, vidimo se tamo na jesen.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Jedino ove izdajnike zoskolenda da ubacimo kao pozitivno

Petronije

Mi smo ustaški klub osnovan u Zagrebu a prvi predsednik nam je bio Franjo Tuđman, nisu oni izdajnici.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

džin tonik

gdje bi partizanu bio kraj da si "zavrsio sa sezonom" vec u prvom mjesecu. ljudi ekspresno odahnuli.

Petronije

U stvari sam ih izbaksuzirao jer si ti počeo da pratiš Partizan samo da bi mene nervirao. Nikad ovo sebi neću oprostiti.

Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Petronije, 'si ozbiljan?

Ako i jesi, ne 'rani trola. :cry:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Petronije

Ti si ozbiljan kad diskutuješ sa zoskom?  nas-rofl
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

That's valid point!! xrofl
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

džin tonik

Nije samo ABA i Evroliga: Dubai u KLS?

QuoteNa sednici predsedništva KLS doneta je uslovna odluka da ekipa iz Dubaija može da igra u domačem šampionatu, saznaje "Meridian Sport".

Navodno je trebalo da se razgovara o predlozima kalendara takmičenja, ali se praktično završilo sa dobrodošlicom za tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kako dodaje pomenuti izvor, o nastupu Dubaija u KLS se razgovaralo na inicijativu selektora Srbije Svetislava Pešića.

Pešić je i ranije bio pristalica te ideje, a pominjao se i kao potencijalni trener tog tima što je demantovao u februaru.

"Shalal al bimshalam, al la ilaham, al kama tudienshalam.", rekao je Pešić i nastavio:

(...)

pa nista se na falite. pa cestitke. :)

Petronije

KLS je privatna liga otcepljena od KSS koju je prisvojio Nebojša Čović i koju Partizan već nekoliko godina ni ne igra. Nema nikakvu vrednost, niti se iz te lige plasmanom prelazi u takmičenje nekog višeg ranga. Mogu i Lejkersi da dođu, to nikome nije bitno.

Arm the Homeless

džin tonik

da. naravno. nije bitno. sto bi rekli mi srbi, la hasanan afham al kalinan.  :)

Petronije

Opet pokazuješ elementarno nepoznavanje materije teme koju pokušavaš da istroluješ i brukaš se bezveze. Jedina košarkaška liga koja ima kakav-takav kredibilitet je Aba, i svi hrvatski klubovi koji su članovi su glasali za Dubai. Jedini klub u čitavoj ligi koji je bio protiv je Partizan.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

u posljednje vrijeme slušam da je KK Dubai zapravo Đokovićev klub, i generalno srpski dioničari su većinski vlasnici, tako da su glasali hrvatski klubovi za Srbe. Ponovo.

džin tonik

Partizan se vraća u KLS

QuoteKošarkaši Partizana će posle dve godine pauze igrati u domaćem šampionatu.

sad kad jos poteku arapske pare za senzacionalne preokrete; to se ne propusta... :)

Petronije

Zaebo me Partizan, priznajem. Sad ću morati da trpim zoska i na košarkaškim temama kako lupeta. Eh živote...
Arm the Homeless

Truman

Čestitke Partizanu na povratku. Sad, nadamo se, sledi profesionalizacija lige. Barem su tako obećali.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Naravno da se u Srbiji krade na svakom nivou.

Aco Popara Zver

Nisam gledo, ali kad piše da se Zvezda vratila poslije 60 minuta a Partizan nije za 15 minuta računam da sam 4 puta računao 2+2

Truman

Naravno da ni ja nisam gledao, bio sam na poslu a i da nisam batalio sam ta domaća sranja. Samo komentarišem gde živim.

Aco Popara Zver

u zvezdacijacijskoj rupi?

Truman

Nije ni Željko O. bez grijeha. Baš ga danas pljuvali kod mene u kancu. Kažu da je troličan.

Petronije

Prvi put čujem tu reč, aj pitaj ih šta to znači. Inače se javio i ciganski bugarin Slobo, naravno da podrži pravu stranu, a to je Vučićeva i Čovićeva.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

nadam se da je fejk njuz da Kaboklo prelazi u Zvezdu haha

Petronije

Ja se nadam da nije. [emoji3]
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

misim ako Kaboklo pređe u Zvezdu onda je ova sezona bila bukvalno prelazak u hroničnu psihotičnu fazu Nebojše Čovića

od Lesora i Madara preko Mirotića, podjebavanja sa Telekom sponzorstvom, ako je Kaboklo stvarno tačna informacija liku više nikakve tablete ne mogu pomoći

iskreno, to bi već bio težak poremećaj a nisam siguran da to priželjkujem ne samo najgorem neprijatelju, nego što bi bilo loše i za Partizan

treba nam Čović bar tablete da mu rade

uspio je jednu godinu da zasere, drugu će ga Željko jebati. Nadam se

Petronije

Ne može Čovića niko da jebe, lik je jednostavno previše zao i bolestan, savršeno se uklopio u trenutak vladavine ovog drugog. Dok se nešto radikalno ne desi biće ovako, pitanje je samo da li će Partizan opstati do tada.
Arm the Homeless

tomat

Dobili Francuze i pokvarili Parkeru odlazak u penziju.

Ja sam gledao drugo poluvreme, do kraja smo konstantno bili u vođstvu. Još to treba da se uigra, Micić malo da se opasulji, ali nije delovalo baš mnogo loše.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Dobri smo jer imamo dobre igrače. Forma onako, ne valja ni prerano da se postigne jer onda sledi pad u eleminacionoj fazi.

Truman

Razbucali nas i Oziji i Ameri. Nešto nam ne leže te anglosaksonske ekipe ili smo mi slabe za ove OI. Ajde da se tešim da BB nije igrao i da je Jović još povređen, al ovo mi ne miriše na dobro.

Petronije

Baš nam ne leže. Prošlo SP smo razbili Kanađane kad je trebalo, isto smo uradili i Ozijima na OI 2016. I jedni i drugi su na papiru bili jači. Jedini koji nam ne leže su USA koji se sastanu sa nama svaki put kada su u top sastavu, a tada ne leže nikome i prošetaju se do zlata. Takođe nam ne leže Argentinci i Italijani. Broje se bitne a ne pripremne utakmice.
Arm the Homeless

Truman

Nešto sam skeptičan pred ove OI. Micić je više teret nego što imamo neke koristi od njega a on na je prvi plej. Zatim fale nam brzi bekovi. Jedino što valja je kombinacija Jokić - Petrušev + Bogdanović. U ostale se ne možeš pouzdati, možda još Avramović eventualno.

Petronije

Tu mogu da se složim. Ne što se tiče analize igre, nisam skoro ništa ni odgledao, već istorijski, poslednjih 15-ak godina ništa nismo uradili kad smo na papiru bili jaki.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ovo malo što sam gledao danas i juče... kao da se još malo traži forma. Dosta nerealizovanih šuteva iz zicer pozicija, dosta igre na improvizaciju i talenat, takođe, sa možda ne dovoljno izgrađenih akcija. Amere smo imali na dosta poena razlike a inda su nas pregazili...

Truman

Quote from: Petronije on 17-07-2024, 21:57:55
Tu mogu da se složim. Ne što se tiče analize igre, nisam skoro ništa ni odgledao, već istorijski, poslednjih 15-ak godina ništa nismo uradili kad smo na papiru bili jaki.

Nisam siguran koliko smo sad na papiru mnogo jaki. Imamo samo dva vrhunska igrača. Ostali su igrači uloge ili popunjavaju mesta jer nemamo bolje.

Aco Popara Zver

gubili su najgrđe u pripremnim kad su 2002. osvojili, čak gubili i na početku u grupi

ne kažem da je to razlog, ali Pešić ima neku svoju filozofiju priprema

nema tu šta sad da se procjenjuje već samo prvenstvo

Petronije

Idem sa decom u ponedeljak da gledam sa Grcima. Valjda će biti neka tuča barem.

https://youtu.be/p3wmm6oOBtw?si=DZAqUIS8ud4BCkpt
Arm the Homeless

Truman

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/41841/lebron-spasao-drim-tim-tripl-dabl-potencijalnog-pleja-partizana-video/vest

Dream team pobedio Južni Sudan 101:100 a gubio na poluvremenu ubedljivo. Je l treba da krenemo da se brinemo?! Inače, gledaću uživo našu utakmicu protiv JS u Lilu.

Meho Krljic

Greota za Brazil (pogotovo jer su im i odbojkaši danas izgubili od Italije) ali Francuzi su bili definitivno jači i bolji. Ali lepa košarka, jako malo faulova - uprkos presingu Francuza u poslednjoj četvrtini - dobar šut, lepo za gledanje. Imaćemo mi dosta izazove pred sobom na olimpijskom turniru.