• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kosarka

Started by Petronije, 31-08-2011, 20:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Petronije

Ovo je najava za sledeći podcast, tj. u sledeću emisiju dolazi bolesnik. Duško je dekintiran, zato sebi dozvoljava da učestvuje u ovakvim emisijama. Ništa se pametno tu neće čuti ni videti, osim što će Miklja profitirati od šera.
Arm the Homeless

Truman

Nek proda neku sliku, zaradio je sigurno dosta tokom karijere i ima dosta imovine.

Ja da valjam ne bih bio ovde.

Petronije

SNS govedo po naređenju pljuje najvećeg od najvećih, jer otvoreno podržava studente.

https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/87309/goran-grbovic-bodiroga-me-je-razocarao-insistirao-je-da-se-f4-evrolige-igra-u-abu-dabiju/vest

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

kakvi glupsoni
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Kad igramo sa 7 igrača.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

mogu li da ubace loptu iz auta

jbg, nisam ni očekivao pobjedu, ali nemoj tako gubiti

Petronije

A suđenje ne komentarišeš? Ista priča 10 godina.

Arm the Homeless

Petronije

Inače cigani pederovali, prvi put posle 13 godina. Jeste da vođe nisu tu, ali opet...def. je gotov žvalavi.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

suđenje uvijek domaćinsko. Ne kažem, ali izgubi zbog suđenja, mojne izgubiš 2 lopte u 2 napada pred kraj kad se lomi

što se Vučića tiče ko zna šta je to. Prvo sve novine najavljuju da će da ga blagosiljaju na Zvezdinim mečevima, a on naredi obrnuto

Aco Popara Zver

jbt igramo očajno

i da pobijede nekim čudom

i dalje je očajno

Petronije

Ako pobedimo totalno nezasluženo. Bolji su  u svim segmentima.

Arm the Homeless

Palmer

Gen bolji basket igra Partizan ove god po mom mišljenju. Ali odigrali ko Zvezda protiv Makabija jbg.

Petronije

Drugo poluvreme je bio potpuni raspad košarke i jednih i drugih, ali Partizan bukvalno ništa nije radio kako treba. Ne bih znao odakle da počnem da nabrajam sve loše stvari.
Atmosfera u hali je bila na momente spektakularna ali su cigani sve usrali sa laserima i bakljama. Nikad ih više ne bih pustio u halu, nije moglo da se diše unutra, plus su ih pustili do ograde pa su baklje prskale dole na ljude. Na kraju su grobarski cigani začinili sa gađanjem igrača, ja stvarno ne verujem kakvi su to orangutani.
Dosta mi je derbija sledećih 10 godina.

Arm the Homeless

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Aco Popara Zver

Petronije

Inače taj sudija ide redovno na Zvezdine utakmice. Ista priča će biti kao u fudbalu sa šurbatovićem, kokezom i ekipom. A i ovaj Tegeltija, taman su skockali savez, on sad tu postavlja neka pitanja.

Najtužniji je lik pored nje, u fazonu, samo nemoj mene ništa da pitaš molim te, ja sam iz zem zadruge.

Arm the Homeless

Petronije

Vučić je doveo do toga da u svečanoj loži najkošarkaškije zemlje Evrope sedi Vesna Čović. Niko od novinara, javnih ličnosti, sportista, nema komentar na to. Nikome to ne smeta.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

već sam se kladio sa sestrićem za pare  :cry:

Petronije

Nema veze, bar će novac ostati u krugu familije. [emoji1787]

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

sudije po običaju ne vide ništa

ali zašto ovi partizanovi lipšu na kraju već dva puta ne ide mi u glavu

nije to samo skraćena rotacija i umor, ne možeš zbog umora kretenski da gubiš lopte, bar to

Petronije

Ne pratim takmičenja u organizaciji okupiranog saveza. Ne znam zašto se nije izašlo sa 10 omladinaca umesto što se troše ključni igrači bezveze.

Arm the Homeless

Petronije

Evo jedna ljubavna za kraj, predsednik svih košarkaša očinski ljubi i grli ove što su ipak malo više njegovi.

Arm the Homeless

Petronije

Još malo pikanterija da se ne zaboravi.

https://x.com/dje__si__ti/status/1890893866951123447

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

raspadoše se... ali ajd da se nadam još malo

Petronije

Jedva čekam da dočekam bivšeg kapitena sledeće godine. Do danas sam ga držao na wallpaperu telefona kako pogađa čuvenu trojku protiv Yabuselea. Sve mogu da preživim, i lošu igru, i sudijski kriterijum, ali bivšeg kapitena koji ulazi posle 2 meseca pauze sa 5 trojki i loži se kao da igra protiv reprezentacije nacističke Nemačke iz 1941. to ne mogu. Loš znak pred najbitniji dan. 

xhang
Arm the Homeless

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

Da skratimo priču i preformulišemo, svaki igrač koga Čović bude targetirao preko svoje produžene ruke i marionete Svetislava Pešića a na neki način je zavistan od kss, tj. kss ima mehanizme da ga sankcioniše, moraće da se odazove, osim ako ne igra za Zvezdu ili FMP, onda je opravdano. Ovim se naravno otvara prostor za razne manipulacije, gde će se preko saveza za vreme prozora maltretirati klubovi koji nisu poslušni. Klasična represija i metode koje se koriste u politici, jer psihički obolelo lice koje je drugo psihički obolelo lice postavilo na čelo jedne od najbitnijih sportskih kuća u Srbiji a nekad i u Evropi, ne zna da funkcioniše drugačije osim da koristi silu i uticaj, jer nikad nije shvatao suštinu sporta.
Arm the Homeless

Petronije

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Jedino što si stavio SNS Mačvana  :mrgreen:

sem toga čestitamo svima koji slave

Petronije

Ovaj gif je veći od bilo koje ideologije.
Arm the Homeless

Truman

Mačvan je naprednjak? Jbt, a delovao mi je skroz ok. Znači i kod njega radila lova.

Truman

https://nova.rs/sport/kosarka/kosarka-evropsko-prvenstvo-evropski-kosarkaski-fantasx-postani-selektor/

Uvertira pred EP, priključite se. Mrzelo me da pravim tri tima, uzeo sam samo jedan.

džin tonik

Zaboravljena košarka

QuotePobjedom protiv Danske u gostima (79:76) hrvatska košarkaška reprezentacija, s maksimalne četiri pobjede, zaključila je pretkvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo 2027. u Kataru. Ozbiljnim su pristupom igrači novoga izbornika Tomislava Mijatovića odigrali dvokružno četiri dvoboja s Norveškom i Danskom, te izborili sljedeću fazu natjecanja s Njemačkom, Izraelom i Ciprom. S košarkaškoga dna, na kojemu smo, objektivno, s većinom reprezentativnih selekcija, pomaknuli smo se naizgled s mrtve točke, one gdje joj ne pripadamo – barem u sjećanjima nas starijih koji pamte i posljednju seniorsku medalju, 1995. u Grčkoj. Tako se na simboličan način zaokružilo tri desetljeća, više ili manje neuspješna tri desetljeća. Ako smo prije i četvrtfinala najvećih natjecanja proglašavali neuspjehom, izostanak s njih korak je unatrag u posrnulom športu, nekadašnjem hrvatskom ponosu.

Ni klupski ne stojimo ništa bolje, kako je znala napomenuti legenda hrvatske košarke Giuseppe Pino Giergia – finalisti hrvatskoga prvenstva bore se za ostanak u regionalnoj ABA ligi. I kao što od notornoga regiona ne uspijevamo pobjeći u medijima i društvu, tako nam je očigledno upropastio i košarku, ma kako isticali po jedan naslov ,,Zadra" i ,,Cibone" u tom natjecanju. Dvostruki europski prvak s Tuškanca kmetski je ponovno pognuo glavu i u sljedećoj sezoni igrat će, teško je i napisati – ABA 2 ligu. Na financijskom izdisaju, prepušten snalaženju entuzijasta, dobrim dijelom otpisan i od Grada Zagreba i države, klub koji je proslavio Hrvatsku – samo što ne ugasi i posljednje svjetlo.

(...)

ali jednom ce nauciti. polozi ili predaj oruzje, umrijet ces, idi u ligu sa srboturcima, umrijet ces, idi u zajednicu sa srboturcima, umrijet ces, itd. :lol:

Meho Krljic

Severna Koreja Balkana:

,,SNS vlast poslala paravojne formacije Vladimira Mandića da napadaju srpske navijače na Evropskom prvenstvu"

QuotePokret Kreni-Promeni objavio je da je vlast na Evropsko prvenstvo u košarci u Rigi poslala paravojne formacije povezane sa biznismenom i bivšim sportistom Vladimirom Mandićem, sa ciljem da zastrašuju srpske navijače.

Prema njihovim navodima, u Letoniji su upućena lica sa kriminalnom prošlošću, ali i privatna obezbeđenja firmi T&M i Sectra, koje vlast redovno angažuje na svojim mitinzima. Iz ovog pokreta tvrde da je oko 150 ljudi iz tih firmi poslato kako bi vršili pritisak i pretnje prema navijačima Srbije.

Meho Krljic

Bogdan neće moći da igra do kraja takmičenja. Dakle, moraće da se zapne jače.

tomat

Ja sam klasičan Srbin, meni sad deluje da če da bude ko onomad protiv Italije, kad niko nije smeo da šutne. Nadam se da neće, da će malo da se opusti ruka.

Truman

Videćemo u meču protiv Turske, to će biti pravi test. Nisam nešto optimista, da se Jokić zakašljuca u jednom meču ne vidim ko bi preuzeo odgovornost. Gudura?  nas-rofl

Petronije

Za sada su Nemci prvi favoriti. Nas vidim da ispadamo ili u prvom kolu nokauta ili gubimo finale. Mada, zbog mnogih faktora ovo EP pratim samo površno, otprilike na 15% u odnosu na standardnu naloženost kad su ovakvi događaji u pitanju.
Arm the Homeless

Truman

Ni protiv slabašne Češke nešto ne briljiramo, ali to ne mora ništa da znači...možda budemo najbolji protiv najboljih. :mrgreen:
Lično, bio bih sasvim zadovoljan i srebrom.

p.s. šut za tri 2/20, odlično, nek se ispucamo na prazno protiv Čeha, protiv Turske će sigurno biti bolje

Tex Murphy

Опуштено освајамо ово првенство.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

QuoteNi protiv slabašne Češke nešto ne briljiramo, ali to ne mora ništa da znači...možda budemo najbolji protiv najboljih.

Наравно! Зашто да не? Сјетимо се рецимо свјетског првенства 2014., а има и гомила других примјера. Што се тиче овог меча, можемо да закерамо ако хоћемо, али чињеница је да смо ипак побиједили 25 (или колко већ) разлике, док је Јокић провео на терену можда петнаестак минута укупно, тројке смо имали, као што си рекао, 2/20, а слободна бацања мислим једва нешто преко 60%. Тако катастрофалан учинак тешко да ће да се понови до краја првенства. Много ми је драже да у групи играмо овако "килаво" (и успут и даље побјеђујемо) и онда у елиминационој фази млатнемо неке "фаворите", него да порастурамо боранију у групи и онда се Италијани иживљавају над нама.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

tomat

Italija - Španija revolveraški obračun.

Truman

šteta što radim pa ne mogu da gledam.

tomat

Nema baš mnogo šta da se gleda, Španci šutirali više puta za 3 nego za dva, a evo na kraju treće četvrtine nisu nijedni prešli 50 poena.

Aco Popara Zver

Bosna dobila Grčku, Španci i Italijani igraju ko pijani, misim šta se dešava

Truman

Quote from: tomat on 02-09-2025, 22:59:02Nema baš mnogo šta da se gleda, Španci šutirali više puta za 3 nego za dva, a evo na kraju treće četvrtine nisu nijedni prešli 50 poena.

Ahaha, znači dunsteri bi da glume stefa karija i kleja tompsona. Onda zaista i bolje što nisam gledao. :|

Aco Popara Zver

Loša igra, ako Pešić ne krije kakvog keca neće biti lako do medalje.

Petronije

Očekivano izdanje protiv prve ozbiljnije ekipe. Razmišljam da batalim gledanje reprezentativne košarke zbog naturalizovanja igrača iliti kupovine Amerikanaca. Evo mi nemamo pleja pa nismo doveli Kendrika Nana jer ne igra za američku reprezentaciju. Osim toga, očekivan poraz a isto ćemo proći i u nokaut fazi čim se počisti ova buranija u top16.
Arm the Homeless