• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kosarka

Started by Petronije, 31-08-2011, 20:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

džin tonik

nista se ne hvalite, da nije b92 jos bih propustio utakmicu.

UŽIVO KLOŠARKA

džin tonik

a-ha! tako znaci, sve se moze. samo kad se hoce...  :?

džin tonik

Partizanova "šok terapija" – pao je Bajern

QuoteOcokoljić konferencija:

"Drago mi je zbog igrača i tima da smo upisali pobedu. Nije bilo lako pripremiti se. Poslednja tri-četiri dana smo pokušali da se fokusiramo na košarku i ono što radi Bajern u napadu i odbrani. Ova atmosfera... Rekao sam igrači da moramo da budemo konstantni u 40 minuta u odbrani i napadu. Bajern igra najbolju odbranu u ligi. Mislim da smo na kraju uradili dobar posao, čestitam igračima, odradili su dobar posao", rekao je Ocokoljić.

Konferencija Herberta:

"Čestitam Partizanu. Greške u napadu, pre svega 17 izgubljenih lopti, su nas koštale pobede. Mislim da idemo u pravom smeru i izgubili smo momentum početkom treće četvrtine", prokomentarisao je Herbert.

stvarno lijep rezultat. nadam se da niste rezignirali i odustali od navijanja bas sad kad stvari krenule. priustit ce vam ova momcad jos mnogo zadovoljstva.

Aco Popara Zver

https://en.wikipedia.org/wiki/Joan_Pe%C3%B1arroya

ako je tačno da je Penjaroja novi trener Partizana, pf, pojma nemam šta da kažem
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Mislim da limar preko svojih satelita u SK ispituje javno mnjenje. Ne bi mu bio prvi put, lansira neki fejk njuz pa čita tviter da vidi kako navijači dišu. Šta ima da misliš o ćelavom, lik nema pojma, koga god je trenirao izbrukao se. Šanse da klikne kod nas su minimalne, totalna nebuloza dovesti takvog trenera u ovom trenutku. Ostoja je završio sa Partizanom, navijači ga nikad nisu voleli ali su ga tolerisali, ovo što je zasrao mu nikad neće oprostiti, mada sam siguran da nije imao izbora i da radi kako mora. Samo da preživimo kao klub do pada žvalonje, posle ćemo lako. Lično, ne osećam više nikakvu emociju ni prema igračima ni generalno prema KKP u smislu da ne gledam utakmice, niti me zanimaju rezultati. Tek kad se sve nekako restartuje ima smisla da se komentariše, ovo sad su samo brljotine i haos.
Arm the Homeless

džin tonik

Partizan ojačan pred Zvezdu – još dvojica su "aut"

QuoteKošarkaši Partizana biće ojačani neigranjem dva igrača u derbiju protiv Crvene zvezde – Mike Murinena i Alekseja Pokuševskog.

Partizan neće morati da računa na Murinena i Pokuševskog, potvrdio je trener crno-belih Mirko Ocokoljić.

Oni će se pridružiti već neko vreme povređenom Karliku Džonsu na spisku izostanaka i neće ometati igru, dok bi svi ostali članovi rostera koji su bili aktivni u prethodnim utakmicama trebalo da budu na raspolaganju.

džin tonik

UŽIVO - Partizan i Crvena zvezda sastaju se u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone

hm. bog i hrvati, to tu ne igra, opovrgli ste price oko partizana kao hr-kluba. znam. ajmooo! VRAG I CIGANI!!!

džin tonik

Partizan od minus 16 do pobede nad Zvezdom!

eto sta se desi kad se suruje sa vragom!

Aco Popara Zver

Vašington se čudi što ga gađaju upaljačima haha

Petronije

Ostoja je uspeo u svojoj nameri, da gurne klub u totalno rasulo.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Partizan ipak ima evroligašku licencu do 2028. Nije sad da će sve propasti, ali Željkova ostavka je ogolila stvari, što je zapravo dobro.

Na kraju sezone o Ostoji se glasa tako da može i da leti.

Meni su svakako ovako paglu igrači misterija.

džin tonik

Meho Krljic

Srbija do Kolorada:

Aco Popara Zver

OPA BATO!!!

Izbaciš tri američka šmokljana i Partizan ponešto i zna da odigra.

Petronije

Čak je i nesrećni Vanja Marinković odigrao utakmicu. I naravno povredio se, sad je miran par meeseci. Gledao sam Ostoju kod Tegeltije, bukvalno Vučić retorika samo što ne laže baš za sve. Ali isti princip: zamena teza, svađa sa nepostojećim protivnikom, izjednačavanje sebe sa klubom, odgovaranje pitanjem na pitanje, bezobrazno prekidanje i ubacivanje neizrečenih reči ljudima u usta, veličanje sebe do neba, vrtenje 2-3 floskule 2 sata samo da ne dozvoli reč sagovornicima...nepodnošljivo za gledanje a kamoli za diskusiju sa ovakvim govedom. Mozak me zaboleo posle sat vremena, morao je FF da radi. 
Arm the Homeless