• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Trenutno na Limundu

Started by Boban, 22-09-2011, 21:50:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Mica Milovanovic

Šta ti znači "neprofesionalnosti istih"? Koga?
Ja dosta kupujem preko limunda i nikada nisam imao nikakav problem...

Mica

Dzimi Gitara

Quote from: Mica Milovanovic on 28-09-2012, 20:59:03

I ja potvrđujem. Mada ja sam isključivo kupac, pa mogu samo iz tog ugla da posmatram. Čuo sam da su se ljudi žalili na provizije i slično. Ja u prethodnih par godina nisam imao nijednu značajniju zamerku na sistem. Takođe i saradnja sa ljudima je uvek išla glatko, a pošta je samo jednom zajebala stvar. Treba doduše malo elementarnog iskustva kako bi se izbegli loši prodavci, ali kad neko ima 100% pozitivnih i više desetina komentara, onda je po pravilu med i mleko. Ostale izbegavati, a kod novajlija pažljivo zagledati slike i opise, postaviti možda neko pitanje i toa e toa.

Jedino mi je pretraga bila ranije bolja, kada je search engine pročešljavao i Limundo i Kupindo istovremeno, dok su sada odvojeni entiteti.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Alexdelarge

Quote from: Dzimi Gitara on 28-09-2012, 21:11:55

Quote from: Mica Milovanovic on 28-09-2012, 20:59:03

I ja potvrđujem. Mada ja sam isključivo kupac, pa mogu samo iz tog ugla da posmatram. Čuo sam da su se ljudi žalili na provizije i slično. Ja u prethodnih par godina nisam imao nijednu značajniju zamerku na sistem. Takođe i saradnja sa ljudima je uvek išla glatko, a pošta je samo jednom zajebala stvar. Treba doduše malo elementarnog iskustva kako bi se izbegli loši prodavci, ali kad neko ima 100% pozitivnih i više desetina komentara, onda je po pravilu med i mleko. Ostale izbegavati, a kod novajlija pažljivo zagledati slike i opise, postaviti možda neko pitanje i toa e toa.

Jedino mi je pretraga bila ranije bolja, kada je search engine pročešljavao i Limundo i Kupindo istovremeno, dok su sada odvojeni entiteti.

potpisujem.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Barbarin

Nakupovao sam se knjiga ne zna im se broj i jedini problem je bio jednom poštar.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

dragonfly0

Nikada nisam imao problem.

Ghoul

a jelenče nula nula, eto, živce pogubi... :(
https://ljudska_splacina.com/

Jelena00

Quote from: Boban on 28-09-2012, 16:11:43
Naravno da će biti; uvek sve stigne u Čudnu knjižaru.
Na ovaj ili onaj način... pre ili kasnije.

Hvala puno Bobane :lol:

Moj komentar se ne odnosi na prodavce/kupce, nego na sam sistem limunda i "upravnim telom" istog. Kao sto sam i napisala, jednostavno "Limundo". Nekad se izmedju redova krije samo prazan prostor i nista vise. Ovo je ipak tema o tome sta ima novo od postavljenih aukcija, a ne sama tema o Limundu.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Boban

pa dobro, Limundo ima neka svoja smaračka pravila, ali tako je kako je.
S obzirom da su se izborili na poziciju broj 1 u Srbiji, očigledno to daje rezultate.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Jeremy Clarkson:

divča

And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

HAL

Ххаха добар је : ) а и занимљиви су му предмети које предаје, и фино су очувани.

masni

prodaje se parknjiga i sirijusa http://www.limundo.com/Clan/Masni/SpisakAukcija
zANIMA ME KOLIKO BI MOGAO PRODATI KNJIGE KRVI 1-6 KLAJV BARKER ?

Barbarin

Misliš Knjige krvi 1- 6 Klajv Barker? Odu na limundu ponekad i za dobre pare,
Jeremy Clarkson:

HAL

50:50
Некада оду баш за мале паре, некада за ок цифру. Нисам приметио да се нешто грабе око њих.

ddf

Otkad je dostampana kolicina i (pre)zasiceno trziste, nisu vise toliko trazene...

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Truba

wow to je knjiga koja nam treba  8-)

ja sam na limundu kupio dosta stvari... samo treba naći nekog ko je spreman peglat se sa slanjem poštom
obično vidim piše da preferiraju lično preuzimanje ili uplatu na račun
ja novce šaljem u starim stripovima  :|
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

oćel mi ko objasniti odnos kupida i limunda :D  :)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Barbarin

Na limundu se licitiraju stvari koje kupuješ, a na kupindu su fiksne cene.
Jeremy Clarkson:

Ghoul

Quote from: Black swan on 15-10-2012, 15:08:26
oćel mi ko objasniti odnos kupida i limunda :D  :)

truba je pitala o kupidu.

https://ljudska_splacina.com/

Truba

Quote from: Barbarin on 15-10-2012, 15:13:49
Na limundu se licitiraju stvari koje kupuješ, a na kupindu su fiksne cene.

hm čuo sam za taj kupindo ali samo na limundu imam račun i obavljene transakcije
sjećam se kad me neki manijak zeznuo na aukcijama za future  :roll:
ja čekao zadnji tren za aukcije a on okačio rezervne ponude i nisam ga stigao preteći  :x

Barbarin

Sa istim nalogom se loguješ i na kupindo  xwink2
Jeremy Clarkson:

Truba

eee to me zanimalo zbog onih pozitivnih dojmova
odo ja malo istraživati  :evil:

angel011

Quote from: Black swan on 15-10-2012, 16:42:43
ja čekao zadnji tren za aukcije a on okačio rezervne ponude i nisam ga stigao preteći  :-x

Pa koristi Limundo agent, ubaci odmah maksimalnu cenu do koje bi išao.
We're all mad here.

Truba

8-) nisam to tad znao  :x

ima onaj neki smrt na netpunu pisac
jel dobar  :twisted:
moram sve njegovo da pokupujem

Barbarin

O čemu, o kome ti to pitaš?
Jeremy Clarkson:

Truba

http://photobucket.com/images/Smrt+na+Neptunu/
8-)

tuga me uhvati kad vidim koliko siriusa se prodaje ni za šta
a ja sam to 15 godina skupljao

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Truba

a vidio sam to sinoc
ja ocu roto upotpuniti da krenem čitati to lagano štivo od prvog broja

Barbarin

Pa jel ti fali neki koje ovaj prodavac ima?
Jeremy Clarkson:

Truba

nemam kod sebe knjižicu sa popisom onoga što mi fali
uvijek je zaboravim
ali mislim da za sada nema ništa...

inače čekam da neki lik bude imao materijala za npr 10 eura (uključena poštarina)

Barbarin

To možda i nije loše za sedenje na hladnom i tvrdom  xrofl
Jeremy Clarkson:

GodNalyd

Only Gore is Real & Death is no Escape

Barbarin

Jeremy Clarkson:

ddf

jbg... manje-vise realno stanje.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

GodNalyd

Only Gore is Real & Death is no Escape

Barbarin

Jeremy Clarkson: