• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Undead 2003-pitanje za Komija

Started by Pajke, 01-12-2003, 15:06:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pajke

Komi, jesi li gledao Undead?  http://us.imdb.com/title/tt0339840/
Posto mislim da jesi(znas i sam zasto mislim da jesi), moram te pitati kakav je
posto sam ga nabavio a ne znam da li da ga poguram na listu filmova koje trebam
gledati u skorije vreme? Imam brdo filmova koje nisam odgledao(a imam ih) i stvarno mi je
tesko napraviti neki raspored i prioritete medju njima....bar do odredjene granice.

Ghoul

ja ga nisam gledao, ali po onome sto sam citao o njemu, stavio bih ga u sam vrh prioriteta!

gledaj pa javljaj ostalima!
https://ljudska_splacina.com/

Truba

ma za koga me smatraš :wink:

ne nisam gledao

sada sam u romelijanskom folu
ne gledam nove filmove
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Pajke

Ja sam mislio Komi, da nam je dobavljac nasao taj film zbog tebe...izgleda da sam pogresio!?
Ghoule, ono sto sam imao prilike videti za vreme provere pristiglih divXa, film izgledao veoma zabavan. Zombiji su odlicno uradjeni, izgleda da ima i dosta humora...onako na prvi pogled u fazonu Braindead-a.
Uskoro cu ga pogledati pa ce biti i jedna recenzijica.  :lol:  :wink:

Rommel

Quote from: "komunjara"ma za koga me smatraš :wink:

ne nisam gledao

sada sam u romelijanskom folu
ne gledam nove filmove

e ovo pitanje MORAM upotrijebiti za kviz....
termin "Rom(m)elijanski fol" kriticari upotrebljavaju za....

i ispravak krivog navoda....nije da ja gledam samo stare filmove....ja gledam samo dobre filmove....a sad nisam ja kriv sto su oni uglavnom stari... :lol:  :lol:  :lol:
ali eto gledati cu ipak jedan novi film "Master & Commander" ali samo da dokazem teoriju o Romelijanskom folu - krivom naravno  :lol:  :lol:  :lol:

Truba

sinoć sam imao fajt s prijateljima u vezi sa
Badtaste

kažu da je sranje film
a NIKTO GA NIJE GLEDAO

sramota
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

sramota bi bilo da to kazu i sve i da ga jesu gledali [kreteni]= tad jos i vise.

s kojim se ti to ljudima druzis! :o
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Bad Taste, by Peter Jackson????? :?

Pa meni je bilo dovoljno da vidim posljednjih pet minuta tog filma da zaključim da je remek-djelo (nažalost, nisam gledao ostatak).
Kakav je u odnosu na Braindead?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

Quote from: "ghoul"sramota bi bilo da to kazu i sve i da ga jesu gledali [kreteni]= tad jos i vise.

s kojim se ti to ljudima druzis! :o

drugovi iz srednje škole
elektrotehničari
medicinari
kriminaci

(mislim, studiraju fakultete toje vrste)

stvarno ne znam kako da im objasnim da je bad taste odličan film
oni mene (nas forumaše) nazivaju pogrdnim imenima

a harvester će potrošiti mnogo love kada dođe u sarajevo

johnson bronson

Oni tebe nazivaju pogrdnim imenima zato sto te poznaju, a NAS ostale na forumu nazivaju pogrdnim imenima zato sto tebe poznaju!

Truba

a ovaj bronson mesa između ušiju :evil:

Tex Murphy

Što se tvog potpisa tiče, Komi, mogao bih da stavim ruku u vatru da je to rekao Luis Bunjuel.
Genetski četnik

Truba

ne nego jedan od forumaša na anketi

www.monitor.hr :o

Tex Murphy

Quote from: "komunjara"ne nego jedan od forumaša na anketi

www.monitor.hr :o

http://www.imdb.com/name/nm0000320/bio
(pogledati pod Trivia)

Therefore I win, osim ako taj forumaš nije bio vaskrsli Luis Bunjuel lično :D
Genetski četnik

Truba

očito je da je nekto samo koristio njegov citat da da nije naveo autora

prokleti plagijatori :x

Pajke

Odgledah Undead, moze se reci da je film zabavan, iako sam imao problema da se skoncentrisem
jer mi je stigao naruceni paket stripova bas u vreme konzumacije! Jedno oko mi je bilo
namagnetisano stripovima, drugo filmom!
Moracete imati malo milosti prema mojoj kritici jer sam apsolutni anti-talenat za
takve stvari (i za analiticnost uopste) pa se nikada nisam time ni trsio. :)
U tom 105-minutnom balansiranju sam uspeo primetiti da je reziser
ocigledno ljubitelj filmova sa zombijima, SF-a(ima vanzemaljaca) i akcije u stilu Roberta Rodrigueza(daaa, ima i toga)!
Sve to je
izmesao sa nekom vrstom Braindead-ovskog humora(koji je na momente bio isforsiran) i uglavnom uspeo da uradi to sto je naumio
- ubaci sve sto voli, pomesa, dobije film koji ima pricu, svoj tok i bude zabavan...Likovi su iskarikirani klise-likovi iz
vecine horor i SF filmova americke B produkcije. U principu to ne bi bilo lose ali nekako mi je taj deo amaterski
deluje. U svakom slucaju, mnogo je interesantniji od vecine novih
americkih horor i SF naslova! Na kraju ostaje utisak da ste odgledali nesto uradjeno drugacije(valjda zato sto i jeste) od
filmova sa slicnom tematikom koji nam dolaze sa one strane bare. Moja ocena je -7/10! Moracu da ga odgledam jos jednom
na miru, moze se desiti da bude jos bolji utisak...kao recimo sa Kill Bill posle drugog gledanja.

Da li treba da malo opisem i ranju filma?