• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

The Big Bang Theory na B92 pod imenom ŠTREBERI

Started by zakk, 09-11-2011, 17:13:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

ima flešbek epizoda u kojoj su ga pokvarili
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

pokojni Steva

Imal neka epizoda gde nešto nisu pokvarili?  :-x :cry: xuzi
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Agota

Quote from: zakk on 01-02-2012, 16:35:55

u kojoj sezoni ?

genijalna serija ,sve su bolji samo je trebalo malo da se uhodaju.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Ugly MF

Ja ne znam dokle je ko stigao sa serijom, ja je skinuo celu dok je jos bila 3 sezona aktuelna po netu,
odgledo jednom komplet, posle komplet sa suprugom...( njoj je najomiljeniji Sheldon, go figure :?: )
I sad je redovno pratim, naravno i malko mi smeta jedino sto su splasnuli sa foram na Sar Wars i Star Trek ,,, ima, nije da nema, ali kao manje, a to me i navuklo na seriju.

pokojni Steva

Quote from: Agota on 01-02-2012, 16:43:07
Quote from: zakk on 01-02-2012, 16:35:55

u kojoj sezoni ?

genijalna serija ,sve su bolji samo je trebalo malo da se uhodaju.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Agota

Albedo 0

Inače, da li sam pogrešno shvatio ovo: Šeldon Kuper je u stvari fizičar koji se bavi string teorijom, nekom podvrstom koja odbacuje mogućnost postojanja Higsovog bozona?

Kao da se sjećam da je u jednoj od epizoda rekao da je bozon ''nonsense'' i da to nikad neće naći. Ne znam da li sam dobro zapamtio, ali ako je tako, Šeldon ima da poludi u narednoj sezoni.

Zna li ko da objasni ovo?

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Agota

Rise and shine, sleepyhead! Half the town is probably dead!  :-D

TBBT - Emergency Preparedness Drill

Albedo 0

Albedo 0

Quote from: Брдо МекКлинток on 16-07-2012, 10:48:24
Inače, da li sam pogrešno shvatio ovo: Šeldon Kuper je u stvari fizičar koji se bavi string teorijom, nekom podvrstom koja odbacuje mogućnost postojanja Higsovog bozona?

Kao da se sjećam da je u jednoj od epizoda rekao da je bozon ''nonsense'' i da to nikad neće naći. Ne znam da li sam dobro zapamtio, ali ako je tako, Šeldon ima da poludi u narednoj sezoni.

napokon se nešto slično ovome desilo, i malo je serija živnula

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala