• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

MIT I TEHNOLOGIJA RODŽERA ZELAZNIJA

Started by Boban, 21-12-2011, 19:26:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Nightflier

Pretpostavljam da su korice tvojih ruku delo?

Šta je "Paradox"? Nova edicija, ili nova firma? Voleo bih da je to edicija teorije fantastike. To bi baš bilo lepo.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

angel011

We're all mad here.

Nightflier

Pretpostavljao sam, ali mozak mi nije radio dovoljno dobro da sam odem da pogledam. Hvala, Endži. :)
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

PTY

Ha, najzad! Mladen mora da je osedeo čekajući....  :-D

Perin

Damn damn damn! Ovo mora da se overiiii! AAAAAAAAAA! :)  :D

Boban

Svako ko se upustio sa mnom u saradnju mora da osedi, obledi, ocrni i sparuši se...ali sve ima svoju cenu.

Ghoul

Quote from: Boban on 24-12-2011, 02:09:22
Svako ko se upustio sa mnom u saradnju mora da osedi, obledi, ocrni i sparuši se...ali sve ima svoju cenu.

istina je.
ja nisam imao sedu kosu pre nego što sam ušo s bobanom u prizivanje ktulua.
https://ljudska_splacina.com/

Boban

BoB ima najbolji komentar na saradnju sa mnom; kaže:"Znate, ja sam nekad bio plav, zgodan i visok 2 metra."

PTY

Hah, BoB je vazda bio slabe percepcije, to kako sebe, tako i drugih...  xfrog

(od svih aspekata koje je, navodno, naveo, jedino bih podržala onaj "zgodan", mada je sad već očigledno da je moj ukus po pitanju "zgodnoće" u muškaraca krajnje... diskutabilan  :cry: :lol: :mrgreen: )

No dobro, vraćamo se na fakt da, bar mene, ovom slične izdavačke saradnje... eh, podmlađuju...???  :evil:   :evil:

Tesla

Jel neko procitao ovo? Neki review?

Jesenas krenuh da iscitavam "propustena" Zelaznijeva dela i kompletiram biblioteku u mojoj glavi. Moram priznati da su se i meni javljale misli na ovu temu, bas me zanima kako je autor izveo svoje vidjenje. Dakle, na listu nabavke ;)
---
ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem

Boban

PTY

Čestitke doktoru Jakovljeviću!  xjump

aenimax

Eto, nisu znali da Jakovljević jeste doktorirao  :D
Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects

PTY

Poštovani aenimax, samo da prijavim kako se već dva dana družim sa ovom knjigom i već se dva dana žanrovac u meni kliberi od sreće, sa raspamećenim kezom od uva do uva!  :-D
Ovo je osećaj uvelike sličan onome kog je Zelazni proizveo u autoru knjige: razmišljanje u pravcu kom smo oduvek težili, ali kojeg nismo uspevali sami pronaći, zbog ovih ili onih digresionih (za)lutanja. I eto, zbog tvoje i Ghoulove knjige već nedeljama se osećam ko gadem tinejdž grupi, i hvala vam obojici na tome... predivno i prekrasno i čitamo se malko suvislije nakon što završim knjigu. xnerd

Pozdrav i sve naj!

Boban

živeći u kalahariju i okolini, ljudi se preobrate da im je tako malo dovoljno za sreću...

PTY

ne, ne, naprotiv... ponekad mi se čini da (bar po ovom pitanju) prečesto imam (možda i neopravdano) visoka očekivanja.  :( :cry:
otud se valjda i tako temeljito razduševim kad mi se ona ispune, pošto mi se to sve ređe dešava.

eto, ova knjiga mi zapravo predstavlja tvoje iskupljujuće osobine. Da tu i tamo ne objaviš knjige kao što je ova, ja bih te za ove tri decenije garant već podvrgla nekoj sofisticiranijoj verziji guantanamo tritmenta.  :evil:

aenimax

Quote from: PTY on 24-01-2015, 08:38:13
Ovo je osećaj uvelike sličan onome kog je Zelazni proizveo u autoru knjige: razmišljanje u pravcu kom smo oduvek težili, ali kojeg nismo uspevali sami pronaći, zbog ovih ili onih digresionih (za)lutanja.
Kad čovek pročita ovako nešto lepo, lepši mu je ceo dan
Ima nešto u tom Zelazniju, a ne veruju svi.
Cheers

xcheers

Boban

Nerealno je očekivati da svi veruju u istog boga...

aenimax

Verujem ja i u Dika Multiverzumskog :)

Boban

pa dobro, mnogobošci su brojniji od jednobožaca...