• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zimska kozmetika

Started by angel011, 11-02-2012, 14:58:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

angel011

Dok je ovako 'ladno, pretpostavljam da se mnogi pate sa suvom kožom (gora varijanta: toliko suva da puca do krvi). Pa bi moglo da bude korisno da ljudi navedu kakve kreme ili šta već koriste da se problem ublaži ili potpuno ukloni.

U mom slučaju: Balea losion za telo sa 5% uree, može da se koristi i kao krema za ruke. Proizvodi DM, ima u njihovim radnjama, cena za pakovanje od 400ml nešto smešno malo.
We're all mad here.

Savajat Erp

У својој мушкој тврдоглавости добар део зиме нисам хтео да мажем руке ничим...а и да носим рукавице...а онда је шејтан однео шалу и кожа на рукама ми је постала попут крокодилске...класична нивеа је одрадила пос`о. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

angel011

Zaboravih da kažem, ova Balea koju sam pomenula pomaže i muškima.  :)
We're all mad here.

Father Jape

Ruke Niveom, a usne nekim run of the mill labelom obično. Međutim sad koristim neki drukčiji (drukčije?) labelo koji kupih u galeriji Progres pred Novu godinu kad je bila ona prodajna izložba ruskih stvarčica. Pogledaću kasnije kako se zove ova domaća firma koja pravi biljne sapune, labela itsl.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Josephine

Štiti se i koža na licu. Ona je, zapravo, osetljivija...

angel011

Meni koža na licu ni bez zaštite ne pravi probleme (bar ne ove sa pucanjem do krvi), a ruke moram stalno da mažem. No, topik je uopšten, zimska kozmetika, pa kome šta treba i ko šta koristi.  :)
We're all mad here.

Savajat Erp

Quote from: angel011 on 11-02-2012, 16:18:20
Zaboravih da kažem, ova Balea koju sam pomenula pomaže i muškima.  :)

Quote from: Father Jape on 11-02-2012, 16:48:14
Ruke Niveom

Шта ће нам Балеа кад је ту Нивеа?! Анђелија, признај да радиш хонорарно као промотер за тај фамозни ДМ. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

angel011

:lol:

Meni i još nekima Balea pomaže onda kad Nivea nije dovoljna.

Koristim ja Niveinu kremu za lice, i Nivein sapun za ruke, ali Niveina krema za ruke jednostavno ne obavi pos'o.
We're all mad here.

Agota

Quote from: angel011 on 11-02-2012, 19:19:05
:lol:
Koristim ja Niveinu kremu za lice, i Nivein sapun za ruke, ali Niveina krema za ruke jednostavno ne obavi pos'o.

uh ,bitno je da krema ima dosta kolagena a ako su bas ekstremno osetljive onda neku sa nevenom  ili  arnikom  iz iskustva znam - neven je keva  :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Nightflier

Moja draga koristi Šaljićev "Mentaten". Inače, leti mojoj vampirskoj koži jedino pomaže Šaljićev "Pronasol".
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Agota

Quote from: Nightflier on 11-02-2012, 19:31:06
Inače, leti mojoj vampirskoj koži jedino pomaže Šaljićev "Pronasol".

meni je AHAVA resila te probleme .
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

i super su one musteline kreme za decu ludacki mirisu i ludacki su skupe

Vampirella

Moja preporuka: balzam od nevena, može se kupiti skoro u svakoj ljekarni, DM-u itd., jeftin je, a pomaže. Redovito se mazati, pogotovo prije nego što se ide van, i nema problema. :)
Satan my master.

Plut

Strava je S'nonas, sa aloe verom. Pomaže kad je koža već ispucana, a mnogo je dobra zaštita. Navodno je ima u svakoj radnji. Doduše, nigde je nisam videla. Nisam je još ni tražila.