• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

serijal IGRE GLADI

Started by Kunac, 26-03-2012, 20:01:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Kažem serijal, pošto je sada sasvim očigledno da uskoro selde i druga dva dela trilogije. Igre gladi su ove nedelje na ameriškom boksofisu napravile ršum i zaradile 155 miliona dolara, što je zaista velika para. Uz to, film dobija pristojne kritike, što je prilično veliko iznenađenje... Pogotovo imajući u vidu da su Igre gladi reklamirane kao novi Sumrak.
"zombi je mali žuti cvet"

Tex Murphy

Ја мислим да не постоји ни најмања вјероватноћа да ово ваља. Ако очајан трејлер може да буде варљив показатељ, то свакако није присуство оне морончине Герија Роса на позицији сценаристе и режисера.

Hell, па више се радујем поновном гледању ТИТАНИКА него овом филму  :x :x
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Agota

Upravo gledam MTV Movie Awards  :) i potpuno mi je neverovatno da svaki put kad Russell Brand pomene Hunger Games i Twilight ovi vriste ,razumem za Twilight al ovo mi iznenzdjenje. Hunger Games je ukrao  Twilightovu publiku. :lol:
Skidam !!!

...nema   Roberta Pattinsona :shock:
sta se desava ?? :cry:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Skidaš? Pojavio se neki dobar rip?

Agota

Skidam.
Imas na isoHuntu  bas dosta, ja skidam neki 4.18 GB ostalo mi jos 1h 21min pa ti javljam kakav je .

http://isohunt.com/torrent_details/380404861/?tab=summary
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Javi da li je DVD rip... Mada, možda bolje da sačekam BluRay...

ALEKSIJE D.

Skinite ko ljudi Batl rojal i gledajte film koji je tata i mama Igara gladi.
Ovo je samo dečije tinejdž proseravanje.

Shozo Hirono

vole ovde ljudi fukasakua, ali igara u kojima ginu tinejdžeri nikad dosta.  :wink:

Agota

@ Kunac
nije DVD rip  :( bioskop i to HOROR

sad sam stavila ovaj

The.Hunger.Games.(2012).DvDrip[FR-SUB]-NikonXp
http://isohunt.com/torrent_details/392900305/the+hunger+games?tab=summary

nadam se da ovaj francuski sub nije lepljen,to me zivcira .

Agota

Kunac

Biće uskoro dobar rip... Možda čak i sa bonus scenama.